قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

پیدایش زمین و تئوری جدید از نظر قرآن

مقدمه نوشتار

دانستن واقعیت چگونگی پیدایش حیات، پیدایش نفت و تحولات درون پوسته جامد زمین به نظریه  پیدایش زمین و باور علمی به آن بستگی دارد. آخرین نظریه ارائه شده در پیدایش زمین که  اشکالات علمی فراوانی دارد حاکی از این است که توده  عظیم  گاز و غبار کیهانی در منطقه بسیار وسیعی در لبه کهکشان راه شیری  وجود داشته است که با سرعت حدود 220 کیلومتر بر ثانیه در حال چرخیدن به دور مرکزیت این کهکشان بودند. ضمن چرخیدن به دور کهکشان در اثر انفجار نواختری در فاصله چند میلیون سال نوری با آن توده ابری و در اثر آشفتگی و گرانش توده  ابر خورشیدی به  دور محوری چگالیده  شدند. این توده عظیم ابر خورشیدی متشکل از 99 درصد گاز(75 درصد هیدروژن و25 درصد هلیوم) و حدود کمتر از یک درصد غبار کیهانی بصورت کلوخه های میکرو از عناصر غیر از دو گاز نامبرده شده جذب مرکزیتی با گرانش قوی شدند. نیروی بسیار قوی جذب کننده  گاز و غبار کیهانی در مرکزیت ابر خورشیدی به دلیل فشردگی و بالا رفتن حرارت مرکز هسته اولیه خورشید را به وجود آوردند. در بیرون از مرکزیت کلوخه های میکرو گرد نقاطی چگالیده شدند و توسط نیروی گرانش همدیگر را جذب و بزرگتر شدند و زمین از این غبار کیهانی ایجاد شد همینطور سیارات سنگی عطارد، تیر، زمین و مریخ و بقیه سیارات گازی در فاصله  زیاد تری از گازهای کیهانی که به فضا پرتاب شده بودند تشکیل شدند. زمین و سیارات سنگی با جذب کلوخه و چرخش به دور خود و بالا رفتن حرارت به دلیل فشردگی به حالت مذاب در آمدند و زمین این چنین تشکیل شد. باید توجه داشت که خورشید 99 در صد گاز و غبار کیهانی توده ابر خورشیدی را به خود جذب و کمتر از حدود یک درصد گاز و غبار کیهانی سهم سیارات سنگی و گازی شد. اساس تشکیل زمین جذب کلوخه های میکرو به یکدیگر به دلیل گرانش بین اجرام غبار کیهانی که ابتدا میکرو بودند. این تئوری به دلائل زیر غیر منطقی و غیر علمی است.
دلائل رد تئوری کنونی پیدایش زمین


آزمایش اخیر سقوط پر و گلوله آهنی در خلاء در آزمایشگاه سرن راز مهمی را برای ما بر آشکار کرد. پر و گلوله آهنی به عنوان دو جسم جرم دار در حال سقوط همدیگر را جذب نکردند چرا که جاذبه زمین از جاذبه  بین  این دو جسم قوی تر بود. به فیلم مقایسه سقوط پر و گلوله در خلاء نگاه کنید. این موضوع  درباره جذب غبار و کلوخه در اطراف توده ابر خورشیدی هم صدق میکند. توده عظیم ابر خورشیدی در نقطه خاص (از نظر قرآن برنامه ریزی شده در اثر پیدایش یک نیروی خارق العاده قوی) شروع به جذب و چرخش به دور خود کردند. و این چنین هسته مرکزی خورشید شکل گرفت و با افزایش جذب گاز و غبار به این مرکزیت فشرده شده و حرارت آن افزایش می یابد و خورشید در حال شدن دارای گرانش قوی میگردد و تمامی غبار کیهانی جذب مرکزیت خورشید شدند و گازهای اطراف لایه بیرونی این توده ابر خورشیدی به لبه خارجی آن منتقل و سیارات گازی را به وجود آوردند.

بنابراین گرانش عظیم خورشید در حال شکل گرفتن و چرخش سریع توده  به دور مرکز خورشید که در زیر محاسبه می گردد دو نیروی گرانش سنگین، یکی نیروی قوی مرکزیت کهکشان بر غبار کیهانی و دیگری گرانش فوق العاده قوی خورشید در حال تشکیل اجازه جذب ذرات غبار به همدیگر را نمی دادند. عملا غباری وجود نداشت که بهم وصل شوند و سیارات سنگی را به وجود بیاورند. همه جذب مرکز توده ابر خورشیدی شدند برای تصور واقعیت های حاکم بر روند پروسه تشکیل خورشید و زمین باید به سرعت گردش خورشید به دور کهکشان مادر و سرعت گردش زمین به دور خورشید نگاهی کوتاه داشته باشیم.

ضمنا اشاره ای هم به گردش زمین بدور خود داشته باشیم میانگین قطر کره زمین در خط استوا 40000 کیلومترو هر 24 ساعت بدور محور خود میچرخد بنابراین محاسبه کنیم سرعت حرکت زمین به دور خود هر ساعت 1667 کیلومتر در ساعت است که نیروی دافعه قوی یا نیروی گریز از مرکز ایجاد میکند برای خنثی کردن گرانش زمین. اگر زمین این حرکت چرخشی به دور محور خود را نداشت جو زمین به زمین سقوط میکرد.
انَّ اللّهَ يُمْسِکُ السَّماواتِ وَ اْلأَرْضَ أَنْ تَزُولا وَ لَئِنْ زالَتا إِنْ أَمْسَکَهُما مِنْ أَحَدٍ مِنْ بَعْدِهِ إِنَّهُ کانَ حَليمًا غَفُورًا –فاطر41
خداوند جو زمین را نگه میدارد تا سقوط نکند و اگر سقوط کند، کسي جز او نمي‏ تواند آن را نگاه دارد، او  بردبار و غفور است


بعلاوه نور خورشید در 8 دقیقه و 13 ثانیه به زمین میرسد که با در دست داشتن سرعت نور فاصله خورشید تا زمین را محاسبه کنیم میشود حدود 150 میلیون کیلومتر. این شعاع دایره ای است که زمین به دور آن میچرخد البته دانشمندان گردش زمین به دور خورشید را  بیضوی میدانند و ما حدود سرعت حرکت زمین را میخواهیم بدانیم. با محاسبات ریاضی محیط این دایره را میتوان به دست آورد که حدود یک میلیارد کیلو متر برآورد کرده اند. زمین این مسافت را در یکسال طی میکند .بنابراین میانگین سرعت زمین به دور خورشید حدود 100000 کیلومتر در ساعت است. با این محاسبات ما می توانیم حدود سرعت گردش گاز و غبار کیهانی را به دور محور مرکزی توده ابر خورشیدی را حدس بزنیم. به عبارتی گاز و غبار کیهانی با حدود چنین سرعتی بدور توده ابر خورشیدی حرکت و جذب مرکز آن می شدند. نیروی گرانش مرکز توده ابر خورشیدی و این حرکت دورانی مانع از جذب غبار کیهانی به یکدیگر میشوند و اگر هم کلوخه ای ایجاد میشود جذب مرکز میگردید. بعلاوه این توده عظیم خورشیدی خود با سرعت 220 کیلومتر بر ثانیه به دور مرکزیت  کهکشان راه شیری می چرخید و این سرعت نیز بر اثر گرانش مرکز کهکشان راه شیری ایجاد شده است تا نیروی گریز از مرکزی در برابر آن ایجاد و مانع از سقوط توده ابر خورشیدی به مرکزیت کهکشان شود و همه این موارد تحت برنامه ریزی دقیق خالق متعال صورت گرفته است و تصادفی نمیتواند باشد. هنگام تشکیل خورشید این اندازه ها متغیر بودند ولی حدود آن را می توانیم حدس بزنیم. عملا با مطالب عنوان شده تئوری پیدایش زمین از غبار کیهانی غیر علمی و غیر منطقی است. اینکه چرا و چگونه انفجار نواختری باعث آشفتگی و گرانش جذب به مرکز توده و پیدایش خورشید شد هم داستان دیگری است که به مقاله ما ارتباط ندارد و مقاله  جداگانه دیگری می طلبد. حال به نظریه قرآن در پیدایش زمین نگاهی داشته باشیم.


نظریه قرآن در پیدایش زمین


والارض وما طحاها –قسم به زمین و چگونگی بشدت پرتاب شدن آن (ازمرکزیتی)
 ا انكم لتكفرون بالذي خلق الارض في يومين وتجعلون له اندادا ذلك رب العالمين –زمین در دو دوره خلق میشود
و جعل فيها رواسي من فوقها و بارك فيها و قدر فيها اقواتها في اربعة ايام سواء للسائلين –پوسته جامد روی آن قرار میگیرد و غذای موجوداتی که باید خلق شوند در چهار دوره برنامه ریزی میشود.


قسم به زمین و چگونگی از مبدائی به بیرون پرتاب شدن آن و در آیه 9 سوره فصلت اشاره می فرماید که زمین در دو دوره خلق شد. این تئوری پیدایش زمین در قرآن است. زمین تکه ای از خورشید در حال شکل گرفتن بود و به بیرون پرتاب شد و سپس در دو دوره مستقل و منفک از هم خلق شد. والارض و ما طحاها موید این است که تمامی غبار کیهانی جذب خورشید شدند و زمین و سایر سیارات سنگی همراه با گازهای هیدروژن و هلیوم به بیرون پرتاب شدند. مسلما سیارات بیشماری از بزرگ و کوچک این چنین از خورشید جدا شدند. این سیارات حالتی پلاسمای داغ و دره ر حال انجام واکنش هسته بودند که از آن جدا شدند. به دلیل پلاسما بودن و حرارت زیاد که احتمالا حدود 20 میلیون درجه بوده است با همان سرعت اشاره شده نزدیک به خورشید به ادامه پروسه تکامل خود می پردازند. سیارات کوچکتر جذب بزرگترها و با  تصادف و برخورد با آنها در هم ادغام شدند. خرده سیارک ها از متلاشی شدن سیارات دیگر به وجود آمده اند وجود توده سیاه و مولکول های  آلی بیانگر این است که سیاره خورد شده تا مرحله سرد شدن و ایجاد آب پیش رفته بودند و سپس طبق برنامه ریزی از پیش تدوین شده و برای تامین آب درون زمین و ایجاد حیات متلاشی و سپس با برخورد با زمین آب مورد نیاز زمین را فراهم کردند. وَأَنزَلْنَا مِنَ السَّمَاءِ مَاءً بِقَدَرٍ فَأَسْكَنَّاهُ فِي الْأَرْضِ وَإِنَّا عَلَى ذَهَابٍ بِهِ لَقَادِرُونَ- ما آب را باندازه مورد نیاز از فضا به زمین ساکن کردیم موید این نظر است.

از بین تعداد زیاد سیارک و خرده سیارک ها چهار سیاره سنگی عطارد، تیر، زمین و مریخ باقی ماندند و هر کدام در مدار اولیه خود به دور خورشید می چرخیدند و تحت بمباران شدید سیارک و خرده سیارک ها که بیشمار بودند قرارداشتند و این برخورد ها با سرعت  حرارت آنها را شدیدا افزایش میداد. باید توجه داشت که اولا خورشید در حال شکل گرفتن و اوایل تولدش دارای درخشندگی کنونی نبوده و طی میلیارد ها سال به این درخشندگی رسیده است و دوم مدار سیارات سنگی دائما در تغییر بودند و هنگام آرام شدن جو زمین و پیدایش هفت طبقه جو زمین مدار تثبیت شده خود را باز یافتند که در آیه 11 سوره فصلت بصورت تشبیهی به این مورد اشاره کرده است. فقال لها و للارض ائتيا طوعا او كرها قالتا اتينا طائعين موید این است که جو زمین و زمین تکمیل و در مدار تعیین شده تثبیت شدند.


آنها همجوشی هسته ای ابتدایی خود را در درون خورشید انجام دادند سوختن هیدروژن و تبدیل به هلیوم و سپس همراه توده عظیم گاز هیدروژن و مقداری هلیوم به بیرون پرتاب و ادامه پروسه هسته ای خود را بعد از جدا شدن از خورشید انجام دادند. به دلیل برخورد بیشمار سیارک ها حرارت آنها احتمالا به درجه ای میرسد که اتم های هلیوم با  پروتون ها که همان هسته هیدروژن بودند مرحله دوم همجوشی را سریع انجام دادند و طی این پروسه اتم های کربن، ازت، اکسیژن تا قبل از آهن ایجاد شدند و زمین شروع به سرد شدن میکند و میلیون ها سال میگذرد تا به درجه ای برسد که اتم ها بتوانند با یکدیگر پیوند مولکولی را ایجاد کنند. درجه حرارت به حدود 3000 درجه میرسد.

دوره نخست را تکامل اتمی و دوره دوم که با ایجاد مولکول ها شروع شد تکامل شیمیایی نامیده میشوند. گاز هیدروژن و هلیوم اضافی در درون زمین مذاب و بیرون آن را احاطه کرده بودند. تمامی سیارات سنگی همین پروسه را بطور یکسان طی کردند. این یک برنامه نرم افزاری تدوین شده توسط خالق متعال بوده است. وجود هیدروژن فراوان در درون زمین در حالت پلاسماء و مذاب لازمه ایجاد کانی های سیلیکات و آلومینیوم و سایر کانی بعلاوه آب، هیدروکربورها، آمونیاک، هیدروژن سولفید و فسفر بوده است. اکسیژن آزاد فورا توسط هیدروژن به آب و ازت به آمونیاک و کربن به هیدروکربورهای و سایر تبدیل میشدند. سیلیسیوم و اکسیژن و هیدروژن فراوان ترین عناصر ساختاری زمین را تشکیل میدهند. آب اولین مولکول ایجاد شده بوده که هیدروژن فراوان تمامی اتم های اکسیژن را به دلیل میل ترکیبی قوی تر پیوند مولکولی H-O از O-O به آن تبدیل کرد.

این موضوع ازآیه 5 الی 6 سوره سجده استنباط میشود.


الَّذِي أَحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَهُ وَبَدَأَ خَلْقَ الإِنسَانِ مِن طِينٍ - ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِن سُلاَلَةٍ مِّن مَّاء مَّهِينٍ .خداوند است که تمامی مواد لازم را برای زمین و از ابتدای انبساط کیهان به بطور احسن خلق کرد تا پایان دوره دوم خلق زمین و از ابتدای ایجاد مولکول ها ( در درجه حدود 3000 درجه) و سپس خلقت انسان را از سنگ رس آغاز میکند. به محض ایجاد ملکول های آب و سیلیسیوم نقش سلاله آب کم (بصورت بخار و در درون زمین) که عامل های H و O-H بودند در پیدایش کانی ها و هیدروکربورها و سایر ترکیباتی که در آنها اکسیژن به کار رفته بود شروع میشود. عامل O-H تامین کننده اکسیژن سیلسیوم و دیگر کانی ها بود زیرا اکسیژن آزاد نمی توانسته به وجود بیاید و در حقیقت هیدروژن مدیریت پروسه ساختار حیات را را بر عهده داشت.


ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِن سُلاَلَةٍ مِّن مَّاء مَّهِينٍ –سپس بعد از شروع خلقت انسان در سنگ رس نسل ایجاد شده بعدی که ترکیبات شیمیایی بود را از سلاله که عوامل شیمیائی آب بود قرارداد. هیدروکربور ها با پیوستن اتم های کربن با یکدیگر و با هیدروژن به وجود آمدند و عامل هیدروکسیل آب با قرار دادن اکسیژن در آنها و آمونیاک هم با پائین آمدن حرارت زمین در مرحله بعدی ازت را در اختیار قرار داده واسید های آمینه ها را به وجود آوردند. سیلیسیوم فراوان به عنوان کاتالیزاتور و لایه پوششی عمل میکرد. با سرد شدن زمین از حالت مذاب به گداخته پوسته زمین بر روی آن قرار گرفت. جدول مقایسه عناصر تشکیل دهنده غبار کیهانی ،خورشید و زمین این نظریه را تقویت میکند.



در جدول بالا درصد عناصر کیهان و خورشید صرفنظر از نسبت هیدروژن و هلیوم تقریبا برابر است. خورشید حدود 4/6 میلیارد سال دارد هیدروژن را میسوزاند و به  هلیوم تبدیل میکند. طبیعی است که این نسبت باید تغییر کند و مسلما تاثیر کمی هم روی در صد سایر عناصر میگذارد. خورشید و زمین از یک گاز و غبار کیهانی تشکیل شده اند. زمین از همان غبار کیهانی با در صد ثابتی سهمی برای خود برداشته است. اینکه زمین دقیقا کلوخه های غبار حاوی عناصر شیمیایی را از درون ابر خورشیدی انتخاب کرده غیرمنطقی است. درجدول بالا ما درصد را نام برده ایم نه مقدار(نقل از ویکی پدیا و کتاب منشاء حیات پروفسور کاپلان). درصد بالای سیلیسیوم و اکسیژن در زمین حدود 70 درصد نتیجه تولید در پروسه همجوشی هسته ای از سوختن هیدروژن و سپس هلیوم بوده است. به عبارتی برای تشکیل مولکول های پایه حیات از غبار کیهانی همراه گازهای هیدروژن و هلیوم که در تمامی  ابر خورشیدی با نسبت ثابتی وجود داشته است برنامه ریزی تدوین شده دست اندر کار بوده است.

تغییر بسیار کوچک این نسبت در زمین میتوانسته مانع تشکیل حیات گردد. اگر زمین و سیارات سنگی از غبار کیهانی که شامل اتم های اکسیژن، کربن، ازت، و سایر عناصر تشکیل شده بود و گاز هیدروژن و هلیوم در آن نقشی نداشتند، اکسیژن آزاد در بدو سرد شدن زمین در آن به وجود می آمد و پروسه حیات دچار اشکال میشد. چه بسا سوختن اکسیژن با متان و هیدروکربورها سیارات سنگی را منفجر میکرد. وجود ئیدروژن عامل کنترل کننده به وجود نیامدن اکسیژن در زمین اولیه بوده است و تنها با پروسه همجوشی وجود گاز فراوان امکان پذیر بوده است. تئوری قرآن که جدا شدن سیارات سنگی از خورشید درحال تولد منطقی تر است. بعلاوه در آیه 10 سوره فصلت اشاره به قرار دادن برکت در پوسته جامد میکند. در حیات زمین دو عامل اصلی برکت برای حیات وجود دارد و بدون آنها حیات بقا ندارد. اول آب که از سماء می بارد و دوم سنگ سیلیسیوم که در ساختار پوسته جامد حرف اول را میزند و امروزه خاک کشاورزی از سنگ رس فرسایش شده طی میلیاردها سال تشکیل شده و حدود 200 میلیون سال به خاک مستعد کشاورزی تبدیل شده است.

اگر زمین از بهم پیوستن کلوخه های غبار به وجود آمده بود این پروسه برنامه ریزی شده ایجاد ترکیبات شیمیائی اتفاق نمی افتاد. یکی از دلایل به وجود آمدن نظریه بهم پیوستن کلوخه ها عدم امکان ایجاد پروسه همجوشی هسته ای در زمین است چرا که همجوشی هسته ای در ستارگان با حجم عظیم مانند خورشید امکان پذیر است که با تئوری قرآن و پرتاب شدن سیارات سنگی از درون توده خورشیدی که در حال گذراندن همجوشی هسته ای بودند مشکل پروسه هسته ای زمین حل می شود. موضوع مهم دیگری که باعث اعلام این نظریه شد.

سوختن هیدروژن به عنوان مرحله اصلی همجوشی هسته ای است و زمانی سوختن ئیدروژن پایان می پذیرد و سوختن هلیوم آغاز میشود که حرارت از حدود 15 الی 20 میلیون درجه بالا تر رود. حدود 50 الی صد میلیون درجه. برخورد خرده سیارات جدا شده از مرکز خورشید در حال تشکیل با زمین و سیارات دیگر که باعث بالا رفتن حرارت و فشرده شدن جرم و گرانش زمین گردید، میتواند باعث بالا رفتن حرارت در سیارات سنگی از جمله زمین باشد. مشکل موجود در این تئوری ادعای تشکیل اکسیژن و سیلیسیوم در حرارت بسیار بالا است که به دلائل زیر بر طرف میشود


حرارت و چگالی عامل اصلی ایجاد کیهان و روند شکل گیری آن بوده است.


نگاهی به ابتدای بیگ بنگ و روند شکل گیری کیهان و نقش حرارت و چگالی در تحرکات و تحولات ذرات بنیادی دید نوی به ما می دهد. آستانه دمای هر ذره بنیادی رقمی مشخص و تعیین شده است بالای این حرارت ذره بنیادی مثلا الکترون پایدار و زیر آن درجه ناپایدار است. استفان واینبرگر فیزیکدان برجسته و برنده جایزه نوبل فیزیک در کتاب سه دقیقه اول ایجاد کیهان شش مرحله یا نما را نام برده است و ما نمائی که هسته اتم هلیوم پایدار در کنار هسته اتم هیدروژن که ساختاراصلی کیهان ایجاد میشود را پی میگیریم. خلقت کیهان در شش روز از نظر علم و قرآن


تبدیل نوترون ها به پروتون و جذب شدن به هسته هلیوم و در پروسه همجوشی هسته ای بعد از 34 دقیقه و چهل ثانیه اول بعد از بیگ بنگ در حال انجام است. و هرمرحله درجهحرارت خاص خود را دارد. درجه حرارت به سیصد میلیون درجه کلوین رسیده است (درجه حرارت و وقایع ایجاد کیهان در دقایق اول از کتاب سه دقیقه اول استیون واینبرگ نمای ششم ) و بعد از حدود یک ساعت و پانزده دقیقه عملا پروسه هسته ای در نمای ششم پایان می پذیرد و نسبت اتم های هیدروژن به هلیوم 72 الی 78 به 22 الی 28 میرسد. احتمالا در در 50 دقیقه بعد از آغاز دوره ششم درجه حرارت از سیصد میلیون درجه کاهش چشمگیری داشته است و به حدود صد میلیون رسیده است. این حرارت خط قرمز حرارت ایجاد ساختار اصلی کیهان است. بالاتر از آن و اپاشی هسته ای و برگشت به مرحله بیگ بنگ است.

بنابراین تولید اکسیژن در ستارگان در درجه بالای این خط  قرمز منطقی نمی تواند باشد. تمامی پروسه های باز آفرینی کیهان باید در درجه حرارت زیر این خط قرمز قرار گیرد. مثلا میگویند که اتم سیلیسیوم در حرارت 109. 3/4 یعنی سه میلیارد و چهار صد میلیون درجه کلوین سوختن خود را شروع و به عناصر دیگر سنگین تر از خود تبدیل می شود." این حرارت در 22/6 ثانیه بعد از بیگ بنگ و در اول نمای چهارم که ساختار کیهان در حال درست شدن است بیشتر و زیر آستانه دمای الکترون و پوزیترون است. حرارت چنان سرد شده که هسته هلیوم میتواند درست شود. در چنین حرارتی نمی تواند هسته سلیسیوم پایدار باشد چه رسد باینکه سوختن خود را شروع کند. چطور دانشمندان فیزیک و اختر شناسی به این مطلب مهم اشاره ای نکرده اند تعجب آور است.

یعنی در این حرارت هسته سیلیسیوم از هم میپاشد. در درجه ابتدای نمای چهارم 3.109 هنوز دما برای آن که پروتون ها و نوترون ها به مدت قابل ملاحظه ای به هم بچسبند و تشکیل هسته دهند خیلی زیاد است. این حالت هسته ها از هم باز و به مرحله چهارم بیگ بانگ بر میگردد یعنی پروتون ها و نوترون ها از هم جدا میشوند. که منطقی نیست چرا اینطور است باید آن را مورد بررسی قرار دهیم. شاید دلیل خاص خود را دارد که اینجانب از آن بی اطلاع هستم. تمامی نظریه انتقادی با استناد به آیات قرآن از اینجانب است

وجود این عناصر در غبار کیهانی مشخص شده ولی شیوه ایجاد آنها و در حرارت اعلام شده با واقعیت بیگ بنگ نمی خواند که باید بررسی دقیق تری انجام شود. در نظر قرآن سیلیسیوم، اکسیژن، کربن تا آهن در پروسه هسته ای درون زمین تشکیل شده است و هنگامی که جزء خورشید بوده است پروسه هسته ای شروع و احتمالا بعد از پرتاپ شدن و تحت تاثیر برخورد سیارات سنگی کوچکتر چگالی آنها فشرده تر و در نتیجه درجه حرارت در آنها افزایش چشم گیری داشته است. مطالبی که عنوان شد بر گرفته از آیات قرآن است البته آیات به جزئیات اشاره نکرده ولی کلمات در قرآن اعجاز قرآن است. قسم به زمین و چگونگی به بیرون پرتاب شدن آن یک دنیا مفاهیم علمی در بر دارد اگر ما به تئوری های پیدایش کیهان و منظومه شمسی و فیزیک و شیمی وارد باشیم میتوانیم موضوعات جالبی را بیرون آوریم.

دانشمندان فیزیک یک اشاره را می گیرند و به مطلب بزرگی می رسند. متاسفانه ما درکشورمان دانشمندان فیزیک و اختر شناسی و زمین شناسی نظریه پرداز نداریم که اشارات قرآن را با استناد به علم مربوطه به نظریه علمی جدید تبدیل کنند. این موضوع برداشت من از آیات قرآن است و برای تشحیذ ذهن علاقمندان بیان شد. شاید شجاعت و جسارت اشکال گرفتن به تئوری های علمی را ندارند و به خود اعتماد نمی کنند. در هر نظریه که اعلام می شود نارسائی  فراوان دیده میشود و دانشمندان معمولا با ایرادات و نظرات مختلف راه را برای رسیدن به واقعیت علمی هموار میکنند. در سال 1393 مقاله ای درباره دو جهان موازی با هم با مبداء مشترک متشکل از یکی ماده و دیگری ضد ماده را به استناد آیات قرآن نوشتم و درسایت منتشر کردم. جهان موازی از دید قرآن و علم  قبل از این تاریخ موضوع دو جهان موازی با مبدء مشترک و ساختار ماده و ضد ماده که تئوری قرآن است در محافل علمی مطرح نبود، جهان های موازی مطرح بود. اخیرا در یک سال قبل زمزمه دو جهان موازی ماده و ضد ماده شروع شد. جالب است که در باره مقاله فوق از خارج از کشور کامنت زیادی داشتم ولی دریغ از یک کامنت از داخل. مطالب علمی در آیات متشابه ریشه در علوم طبیعی دارند و واقعیت علمی فراوان در آنها نهفته بشرط آنکه به موضوعات علمی مربوطه  آگاهی داشته باشیم. خداوند درک مفاهیم علمی در قرآن را به ما عنایت فرماید.به مقاله دیگری هم که همان سرنوشت را داشت مراجعه فرمایید. راجر پنروز دانشمند فیزیک نظر قران را تائید کرد - سید محمد تقوی اهرمی 15 آذر 1398 ویرایش جدید تیر ماه 1399

بازدید: 2820

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید