قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

کرونا خطای انسانی در فلیغیرن خلق الله

 

مقدمه نوشتار


کرونا شایع شده و جان بسیاری از هموطنان عزیز و بسیاری از مردم جهان را گرفته گمانه زنی ها در عمدی بودن انتشار آن توسط انسان به روش دستکاری در ژنوم ویروس ها و باکتری ها ورد زبان ها شده است. آیا میتواند واقعیت داشته باشد. سلاح شیمیایی را همه ما می شناسیم و کاربرد آن را توسط واگذاری دولت های اروپائی در جنگ تحمیلی به رژیم صدام و کاربرد آن را در حلبچه به خاطر داریم. بعد از آن اصطلاح استفاده از سلاح میکروبیولوژی در بین دانشمندان کشورهای سلطه گر وارد فرهنگ جهانی شد. با پیدایش علم ژنتیکی و شناخت مولکول های ژنتیکی و ساختار شیمیائی اجزاء تشکیل دهنده آن علم بیوتکنولوژی پا گرفت و مطالعه بر روی ژنوم انسان و مقایسه ژنوم سایر جانداران با انسان توسعه چشم گیری حاصل شد و دانش دستکاری در ژنوم موجودات زنده برای شناسائی بیماریهای ژنتیکی و شناخت فرد توسط ژن او  و مبارزه با بیماری ها ژنتیکی و سرطان به خدمت در علم پزشکی تحولی مهم ایجاد کرد و امروزه اهمیت این تکنولوژی بر هیچکس پوشیده نیست. داستان این تکنولوژی مانند تکنولوژی هسته ای که برای استفاده از کاربرد انرژی هسته ای برای آسایش بیشتر انسان در نظر گرفته شد و شعبه ای از آن جدا و به نام سلاح هسته ای در خدمت دولت های استکبار به عنوان نوعی از ابزار جنگ قرار گرفت و مستقر و عادی شد. همین روش هم در بیوتکنولوژی قابل پیش بینی بود. دستکاری در ژنوم ساده ترین ویروس ها و جابجائی ژنوم آنها تحت پوشش خلق حیات که در مقاله خلق حیات و فریب افکار عمومی مشروحا بیان کرده ام. ویروس های جدید و ناشناخته که دفعتا سر از لابراتوارهای بیوتکنیک به صورت عمدی و یا سهوی بیرون می آیند و فاجعه انسانی را رقم میزنند. ویروس کرونا میتواند یکی از آنها باشد. برای رسیدن به عنوان مقاله باید باکتری ها و ویروس ها را شناخت.


باکتری ها و ویروس ها و تفاوت آنها


ویروس ها و باکتری ها در زمانی که حیات در زمین اولیه آغاز گردید پا به عرصه وجود گذاشتند. کاریوت ها و یا پروکاریوت ها. باکتری ها همان باکتری های اولیه بر روی زمین بودند که آغازگر حیات هستند، حدود دو و نیم میلیارد سال موجودی بزرگتر از خودشان در زمین نبود. اندازه ای تقریبا برابر با 60 الی 100 میکرومتر داشتند و بعد از آن یوکاریوت ها سرآغاز تکامل موجودات زنده با قابلیت توارثی تکامل را ادامه دادند. کشف ویروس به قرن 17 میلادی برمی گردد ولی حدود چند دهه و با کشف ژن و توسعه علم ژنتیک فعالانه وارد صحنه علم پزشکی و زیست شناسی شدند و اخیرا خود را به عنوان نطفه اولیه حیات و سر منشاء باکتری ها وارد مقوله پیدایش حیات کردند. طبق گفته دکترClements Fahrig رئیس کلینیک داخلی بیمارستان هوبرتوس برلین، باکتری ها تا حدود صد برابر بزرگتر از ویروس ها هستند. اغلب باکتری ها قطری برابر با 0.6 الی 1 میکرومتر دارند و با میکروسکوپ های معمولی قابل مشاهده هستند ولی  ویروس ها را با میکروسکوپ های الکترونی باید دید. باکتری ها و ویروس ها در ساختار آناتومی با هم تفاوت دارند. باکتری ها دارای غشاء سلولی و محتویات درونی سیتوپلاسم و ریبوزوم و رشته های تکی ژن RNA نسبتا پیشرفته تراز ویروس ها هستند.

سیتوپلاسم ساختار اصلی یک سلول است که سوخت و ساز و واکنش های مورد نیاز سلول در آن صورت میگیرد ولی باکتری ها که به کاریوت ها نامیده می شوند هنوز سوخت و ساز در آنها وجود ندارد ریبوزم ها در سیتوپلاسم باکتری ها ی پیش رفته به سنتز پروتئین ها و تکثیر پذیری آنها کمک میکند. در برخی باکتری ها سوخت و ساز وجود دارد ولی خیلی ابتدائی، اکثر باکتری ها دارای تاژک یا دم نازک دارند که هم در حرکت باکتری موثرند و هم جذب اسید های آمینه ساده از محیط خارج از باکتری. برخی از باکتری ها با عضوی تاژک مانند بنام پیلی خود را به سطوح و یا سلول ها می چسبانند. ویروس ها دارای ساختار کاملا ساده تری هستند. یک توده پروتئین به عبارتی یک تکه کوچک از ژن کامل در درون یک غشاء نازک پروتئینی قرار گرفته است. باکتری ها به دو دسته باکتری های باستانی و باکتری های اصیل تقسیم شده اند که جمعا به پروکاریوت ها مشهورند. باکتری ها را اولین نطفه حیات هم می نامند زیرا پوششی هستند برای نگهداری ژن و ژن روند تکاملی خود را درون این پوشش ادامه داد تا به ژن کامل با خصیصه توارثی رسید. تک سلولی بدون هسته و غشاء هسته ای که تنها یک غشاء سلولی دور ژن را گرفته است و ژن آنها هم ژن ناقص تک رشته ای است. ویروس ها بسیار ریز تر از باکتری ها و تنها قسمتی از توالی مولکول ژنی را دارا می باشند متشکل از مولکول های پایه ژن هستند. در روند تکامل انسان و موجودات زنده با توسعه و تکرار توالی آن و مسئولیت های بیشمار اطلاعاتی بر اساس پایه مولکول های کوچک ویروس بنا شده اند. ژن ویروس تنها آن توالی را دارد که اطلاعات تکثیر پذیری خود ویروس در آن برنامه ریزی شده است.


ویروس ها از کجا به مفهوم آغازگر حیات نامیده  شدند.


پیدایش همه انواع ویروس ها و باکتری ها برای نخستین بار در زمین اولیه صورت گرفته است. تمامی موجودات زنده از ویروس ها و باکتری های منشعب شدند و باکتری ها و ویروس ها منقرض نشدند  و در کنار موجودات زنده و در درون آنها و در خدمت آنها به حیات خود ادامه می دهند. ویروس ها در پروسه تکامل ساختار خود را با اکوسیستم های گوناکون تطبیق دادند و اکنون هر دو در خدمت حیات هستند تعداد کمی از انواع باکتری ها و ویروس ها برای انسان خطرناک هستند. اینها ممکن است در بدن جانداران دیگر بی خطر باشند. ویروس ها در ساختار آناتومی خود دارای یک غشاء پروتئینی ساده و یک ژن چند توالی تک رشته از نوع RNA است. باکتری ها بصورت تقسیم سلولی تکثیر می یابند. ژن آنها ابتدا دو تکه کپی یکدیگر از هم جدا و سلول از وسط جدا میشود و هر کدام یک ژن را نصیب خود میکنند. ویروس ها طبق گفته دکترClements Fahrig نمی توانند بطور مستقل تکثیر یابند زیرا فاقد سیتوپلاسم و ریبوزوم  هستند و قادر نیستند کپی ژن خود را ایجاد و سلول خود را به دو سلول تقسیم کنند لذا برای تکثیر پذیری به یک سلول میزبان نیاز دارند تا ژن خود را درون آن نفوذ دهند.

اطلاعات ژن ویروس، ژن میزبان را به نفع خود برنامه ریزی می کند و با آن خود را تکثیر می کند. ویروس های تکثیر شده سپس خود را از سلول میزبان به دو طریق جدا میکنند. اول به روش اگزوسیتوز برون رانی یا از سلول میزبان به بیرون پرتاب شدن و یا بصورت تخریب سلولی و با حل کردن غشاء سلولی.
موضوعی که هنوز دانشمندان زیست شناسی نتوانسته اند به یک نظر واحد برسند موضوع زنده تلقی کردن ویروس ها است. باکتری ها با وجود اینکه بسیاری سوخت و ساز ندارند و تکثیر پذیری آنها هم به صورت تقسیم سلولی است و متابولیسم ندارند همه موجود زنده هستند. بنابراین سوخت و ساز به تنهائی نمیتواند عامل حیات داشتن باشد. بعلاوه  ویروس ها ژن دارند و مولکول ژن که بتواند اطلاعات را ذخیره و به سلول میزبان فرمان صادر کند بایستی زنده تلقی شود ویروس نطفه است ولی نطفه بسیار ساده و ابتدائی. غشاء سلولی دارد که ژن آن را از محیط خارج  جدا می کند ولی غشاء پیشرفته نیست از پروتئین ها تشکیل شده راحت از هم باز میشوند و مجددا به هم وصل میشوند. ویژگی خاصی که دستکاری در ژنوم آن را آسان کرده است. مانند انگل ها و پارازیتها که زندگی آن به میزبان آنها وابسته است وهمه جان دارند

پروفسور Thierry Heidmann محقق برجسته و ویروس شناس فرانسوی در سال 2006
از بقایای ویروس 50 میلیون ساله که در کریستال محفوظی به جای مانده بود ژنوم آن را شناسائی و با قرار دادن آن ژن در سلول زنده به اصطلاح خودش ویروس باستانی و کهن Retroviren- را فعال کرد و نام آن را Phoenix گذاشت و اعلام کرد موفق شده است یک پارتیکل عفونت زا را ایجاد کند پایه علم رترو ویروس را در علم بیولوژی و ویروس شناسائی بنا کرد یعنی فعال کردن ویروس های کهن، روش بسیار خطرناک برای بشریت.

او این کار را برای عفونت در سلول های سرطانی واز بین بردن آن ها برنامه ریزی کرد. همانطور که بیان شد با شناسائی ژن ویروس ها و ویروس های کهن به چند توالی مولکولی ژن RNA دست یافتند و به موضوع جالبی رسیدند که پایه و اساس ژنوم موجودات زنده از ژنوم ویروس ها منشاء شده است. مثلا 8 در صد ژنوم انسان دقیقا همان ژن ویروس است. روش کار کرد ویروس ها و بویژه ویروس رترو بر اساس نظر دانشمندان بدین طریق است که به سلول میزبان حمله میکند و ژنوم خود را وارد سلول زنده کرده که ژن ویروس برنامه تکثیر پذیری خود را به ژن میزبان تحمیل میکند و بدین طریق ژنوم سلول را وادار میکند ژنوم ویروس را تکثیر کند. بنابراین سلول میزبان تخریب و تعدادی ویروس جدید تولید و همینطور به سلول های دیگر وارد و سیستم سلولی بدن را از کار می اندازد. در حقیقت این ویروس نیست که فرماندهی ژنوم سلول را بر عهده می گیرد، بلکه ژنوم سلول زنده به این ژن آشنائی دارد و آن را شناسایی کرده و تمامی توالی ژنتیکی متعدد در ساختار ژن سلول که دقیقا همان ژن ویروس است و در کل مولکول ژن پراکنده هستند اطلاعات آن را وارد سیستم اطلاعاتی خود کرده و تمامی آنها دستور جدا سازی و تخریب ژنوم را دریافت میکنند و از ژنوم سلول جدا میشوند. اگر ما دقیقا این ترکیبات را در لابراتوار درست کنیم و به داخل ژنوم سلولی بگذاریم این اتفاق نمی افتد آنها فقط ساختار مولکولی ژن هستند ولی اطلاعات ندارند. اطلاعات جزء حیات است و ژنوم سلول اصالت اطلاعاتی ژن ویروس را میتواند از ساختار مولکولی شیمیایی تشخیص دهد. این اطلاعات مانند یک نرم افزار در نهاد همه ژن ها گذارده شده. به همین منظور است که دانشمندان می توانند به عمد و یا سهوا این ویروس ساخته شده را به طریقی وارد جامعه نمایند و فاجعه بیافرینند.

در برخی لابراتوار های بیوتکنیک پشت پرده این کار را انجام میدهند. اصطلاحا آن را جنگ بیولوژیکی مینامند. ویروس رترو 50 میلیون ساله در شرایط برنامه ریزی شده  تکامل موجودات به دلیل بقاء حیات منقرض شدند. اکوسیستم آن زمان ویژگی های خاص خود را داشته است دایناسور ها حدود 60 میلیون سال قبل در اثر برخورد شهاب سنگها و تحت برنامه ریزی مدون تکاملی الهی به اضافه تعداد بیشماری از موجودات زنده که می توانستند سد راه تکامل حیات شوند منقرض شدند. بنابراین ویروس 50 میلیون ساله تقریبا همان زمان منقرض شدند. استفاده از این ویروس ها در علم ژنتیک ممکن است کاربرد مثبتی داشته باشد ولی اگر از کنترل خارج شود و یا در دست موسسات سلاح بیولوژیکی بیفتد میتواند فاجعه دردناکی را متوجه انسان سازد و این کار ها دخالت خطرناک در حیات زمین است

دستکاری در خلقت خداوند خسر خسرانا مبینا را در پی دارد که امروزه با شیوع کرونا نمونه بارز آن را میبینیم. آیات 118 و 119 سوره نساء. زمانی که شیطان که از ملائکه یا امر و قوانین خداوند بود به دلیل آزمایش انسان بصورت هوای نفسانی تحت اراده و اختیار انسان قرار گرفت و از زمره ملائکه که تحت امر و اراده خداوند هستند طرد شد. گفت حال که مرا طرد کردی کار های خودم را میکنم. البته از خداوند اجازه خواست و خداوند اجازه را به او داد و فرمود تو به بندگان  مومن  من دسترسی نداری. این آیات تمثیلی هستند برای بیان واقعیت هائی که رخ خواهد داد. لعنت خداوند بر شیطان یعنی لعنت بر عملکرد انسان است که وسوسه نفسانی او را به این کار ها وا میدارد. یعنی انسان با دست خودش حیات خود را در زمین بر میدارد و این پایان آزمایش الهی در سرنوشت انسان است.


لَعَنَهُ اللَّهُ وَ قالَ لَأَتَّخِذَنَّ مِنْ عِبادِكَ نَصِيباً مَفْرُوضاً- لَأُضِلَّنَّهُمْ وَ لَأُمَنِّيَنَّهُمْ وَ لَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُبَتِّكُنَّ آذانَ الْأَنْعامِ وَ لَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُغَيِّرُنَّ خَلْقَ اللَّهِ وَ مَنْ يَتَّخِذِ الشَّيْطانَ وَلِيًّا مِنْ دُونِ اللَّهِ فَقَدْ خَسِرَ خُسْراناً مُبِيناً-
خداوند لعنتش كند  می گفت: من از بندگان تو سهمى معيّن خواهم گرفت (و گروهى را منحرف خواهم كرد).
آنها را گمراه می کنم و در آرزوهای  دور و دراز می کشانم و وادارشان میکنم گوش انعام ( حیوانات را تیغ بزنند و یا بشکافند خون آن را درآورند) و وادارشان میکنم در خلقت تو تغییراتی بدهند ( تغیر در خلقت یعنی دستکاری در ژن آنها) و کسانی که بجای خدا از هوی نفسانی برای این کارها تبعیت کنند حتما دچار خسارت می گردند  خسارتی جبران ناپذیر. اصلاح ژنتیکی تغییر دادن خلقت حیات نیست در خدمت رفاه و بقاء حیات است ولی ویروس منقرض شده 50 میلیون ساله را به پارتیکل بیماری زا تبدیل کردن دستکاری در خلقت خدا است. سید محمد تقوی اهرمی 17 اسفند ماه 1398

 

بازدید: 1126

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید