قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

أَفَمَنْ يَمْشِي مُكِبًّا عَلَى وَجْهِهِ و تاویل علمی آن

مقدمه نوشتار


دو آیه در قرآن نازل شده که به هم ارتباط تنگاتنگی دارند و یک موضوع را بیان می فرمایند و در آن از کلمه یمشی حرکت کردن استفاده شده است. این دو آیه بطور آشکار به اصل تکامل اشاره کرده است. کلمات دابه، صراط المستقیم، مکبا علی وجهه، سویا کلید واژه این آیات هستند. هدف خلق کیهان در شش روز از نظر قرآن ایجاد آب و حیات در زمین و خلق انسان هوشمند بوده است. آدم اولین انسان هوشمند است که از نسل قبل از خود در زمین مستخلف شد. خلیفه در زمین به این معنی است که عصاره تکامل موحودات زنده در آدم متجلی می شود و خداوند او را جانشین نسل های قبل قرار می دهد. اینکه بگوئیم آدم جانشین خدا در زمین است کلمه کفر آلود است خداوند در هیچ جا نیاز به جانشین ندارد. قدرت خداوند لایزال و کافی است که بخواهد جانشینی در زمین بگذارد. خلائف فی الارض یعنی جایگزین نسل های قبل بودن است. اگر انسان را جدا از نسل های قبل از او بدانیم می شود موجودی خلق الساعه که خلاف قرآن است. آیات فراوان در قرآن وجود دارد که خداوند خلقت انسان را از حما مسنون و در سنگ رس شروع و سپس نطفه بیرون آمده از سنگ رس را سویته کرد سامان داد و  انسان مراحل تکاملی را طی کرد. خلقکم، سواکم، عدلکم و صورکم مراحلی هستند که انسان طی کرده است و بعد از صورکم خطاب به ملائکه می فرماید می خواهم آدم را جانشین بر تر نسل های قبل قرار دهم. انسان هائی قبل از آدم وجود داشته اند که از نظر جسمانی به تکامل رسیده بودند ولی از نظر فکری و عقلی دوره تکامل خود را می گذراندند. صورکم مفهوم والائی دارد. انسان های اولیه بدنی پوشیده از مو داشتند و خداوند بهترین صورت دهی و زیبائی را در مرد و به ویژه در زن قرار داد. صورکم احسن صورکم.

همه چیز از لایه های کریستال سنگ رس آغاز شد


ولقد خلقنا الانسان من صلصال من حما مسنون در واقع ما انسان را در سنگ رس و از رسوب سیاه و نرم حما مسنون خلق کردیم و نطفه بیرون آمده از سنگ رس که ترکیبات اولیه مولکول ار.ان.ای در توده سیاه و نرم حما مسنون است،رسوب در سنگ رس داغ و در آب کم به صورت بخار ترکیبات اولیه حیات را به درون لایه کریستال سنگ رس می برد  اولین مولکول پایه ژنوم موحودات زنده است که حیات اولیه در آن نهاده می شود. چرا در این حرارت باید ترکیبات شیمیائی اولین مولکول حیات که نطفه ار.ان.ای پایه ژنوم موجودات زنده است ساخته شوند. مولکول های ساده اولیه حیات در محیط گرما گیر واکنش خود را انجام می دهند. برای وصل شدن پیوند ها نیاز به انرژی داشتند و تمامی این ترکیبات سازنده اولین مولکول حیات از اسید های آمینه، بیست نوع خوراکی و از نوع ایزومر آلفا که از عجایب خلقت است و علم هنوز از آن سر نیاورده است. قاعدتا باید اسید های آمینه فراوان و با ایزومر های مختلف در محیط واکنش به وجود آیند ولی این ترکیبات با برنامه ریزی تدوین شده و قدرت خداوند به طریقی انجام شده که علم در این کار متحیر و سر گردان است. قندها، نوکلئوتیدها چربی ها باید به وصل شوند تا اولین فرمول ار.ان.ای ساخته شود ولی هنوز ماده بی جان است. این مویکول باید پروتئین کد بندی شده بسازد و خود تکثیر پذیر باشد. لذا فرمان خداوند صادر می شود و می فرماید باش و می شود کن فیکون . حیات به شکل ابتدائی آن در این ماده بی جان نهاده می شود و این نطفه که نطفه امشاج نبتلیه است خلق و سپس در آب قرار داده می شود. و جعلناه من الماء کل شیی حی. قرار دادیم تمامی موجودات زنده را در آب نفرموده در آب خلق کردیم می فرماید در سنگ رس خلق کردم و دستور خود را در آن نهادم و سپس در آب قرارش دادم و تمامی موجودات زنده را در آب حیات دادم.


سه دوره تاریکی جو زمین لازمه حفاظت از نطفه اولیه حیات یود.


زمین در 4/6 میلیارد سال قبل از خورشید به بیرون پرتاب شد.و الارض و ما طحاها. قسم یه زمین و چگونگی به بیرون پرتاب شدنش (پرتوی از قرآن-آیت الله طالقانی). پس از آن در دو دوره تکامل اتمی و تکامل شیمیائی مطابق آیه 9 سوره فصلت دوره تشکیل خود را سپری کرد و پوسته جامد بر روی زمین قرار گرفت و تحولات تشکیل اولین نطفه حیات بر پوسته جامد داغ صورت گرفت و نطفه خلق شده ابتدا به صورت ویروس های ریز و سپس باکتری های سه گانه روزگار تکاملی خود را در آب گذراندند. سه دوره پانصد میلیون ساله که جو زمین تاریک و دودی بود ( طارق بودند تاریکی که نور ستاره در آن نفوذ می کرد و گم می شد) محیط را برای رشد باکتری های غیر هوازی بدون هسته و دوم باکتری های غیر هوازی فتو سنتز و سیانو باکتری ها که حاکمیت زمین و حیات در دست خود داشتند فراهم گردید و این سه دوره تاریکی را خداوند ظلمات ثلاثه می نامد. سپس سیانو باکتری ها یک دوره پانصد میلیون ساله به تولید اکسیژن پرداختند و هیدروژن ماموریت خود را به پایان می رساند و از محیط جو زمین به خارج پرتاب می شود و مقداری جزء ترکیبات جو باقی می ماند. جو زمین اکسیژن دار می شود و قبل از آن دودی بود و حی دخان .هقت طبقه جو زمین و حفاظ آن شکل می گیرد و اولین تک سلولی تکامل یافته با هسته سلولی و غشاء کامل هسته ای و سلولی و با ژنوم کامل دی .ان. ای به نام نفس واحده در آب شکل می گیرد و پانصد میلیون سال بعد پر سلولی ها پا به عرصه حیات می گذارند.


تاریخجه این تحولات و زمان انتقال حیات از دریا به خشکی


زمین حدود 4/6 میلیارد سال قبل از خورشید جدا و دوره خلق دو دوره خود را به صورت تکامل اتمی و تکامل شیمیائی در 4 میلیارد سال قبل به پایان می رساند و حدود سه و نیم میلیارد سال قیل زمان پیدایش اولین نطفه حیات بوده است. یک و نیم میلیارد سال طول کشید تا باکتری ها تحول و تکامل خود را سپری کردند و پانصد میلیون سال دیگر گذشت تا سیانو باکتری ها اکسیژن جو زمین را درست کردند. پانصد میلیون سال بعد تک سلولی تکامل یافته علقه یا ایوکاریوت ها که نقس واحده بودند خلق می شود و تمامی این مدت که بالغ بر سه میلیارد سال بعد از دوره تکامل اتمی و شیمیائی زمین طول کشید حیات در درون آب قرار داشت. زمان به یک میلیارد سال قبل رسیده است و هنوز پر سلولی ها خلق نشده اند. اولین پر سلولی های گیاهی و جانوری حدود پانصد و هفتاد میلیون سال از دریا به خشکی منتقل شدند. و اولین گروه بند پایان خود را از آب به خشکی منتقل کردند.

آن دو آیه که در مقدمه این نوشتار اشاره شد تاریخچه تکامل موجودات از این تاریخ به بعد است. دابه در قرآن ریز جنبندگان است که در دو مقاله دابه و تکامل موجودات از نظر قرآن و دابه و نقش آن در تداوم حیات با استناد به آیات قرآن این موضوع را ثابت کرده ام دابه منظور ریز جنبندگان است .به آیه 45 سوره نور توجه فرمائید.


وَاللَّهُ خَلَقَ كُلَّ دَابَّةٍ مِنْ مَاءٍ فَمِنْهُمْ مَنْ يَمْشِي عَلَى بَطْنِهِ وَمِنْهُمْ مَنْ يَمْشِي عَلَى رِجْلَيْنِ وَمِنْهُمْ مَنْ يَمْشِي عَلَى أَرْبَعٍ يَخْلُقُ اللَّهُ مَا يَشَاءُ إِنَّ اللَّهَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ خداوند تمامی ریز جنبندگان را در آب خلق کرد (و زمانی که به خشکی منتقل شدند) برخی از آنها بر روی شکم میخزیدند ( خزندگان و دوزیستیان )و برخی از آنها بر دوپا راه می رقتند( پرندگان اولیه و دایناسورها) و برخی از آنها بر چهار پا ( چهار پایان) و خداوند مطابق خواست خود (که برنامه تدوین شده او است) خلقت خود را ادامه می دهد که او به هر کاری قادر است. یمشی حرکت کردن است که قرآن شیوه حرکت کردن را معیار تکامل موجودات بعد از انتقال به خشکی بیان می کند و یخلق ما یشاء این تکامل ادامه دارد زیرا هدف خلقت بیرون آوردن انسان راست قامت و با شعور که آدم اولین انسان تکامل یافته جسمی و فکری است. آدم ( مرد و زن )از انسان های تکامل یافته جسمی که قبل از او می زیستند با جهش فکری به تکامل رسیده بودند بر گزید ه شدند و خداوند آن ها یستخلف از قوم پیشین قرار داد و جانشین آن نسل ها قرار داد. انسان در زمین جانشین خدا نیست و این جمله کفر آلود که با توحید ذاتی خدا در تضاد است به غلط جا افتاده است. جانشین خدا باید از جنس خدا باشد و در آیه انی جاعل فی الارض خلیفه من در زمین می خواهم خلیفه ای قرار دهم. خلیفه جانشین قبل از خود است. نسل قبل انسان های تئاندرتال که از نظر جسمی تکامل یافته بودند ولی از نظر فکر و عقلی به تکامل خاص خود نرسیده بودند و خداوند از بین آنها یک جفت مرد و زن تکامل یافته فکری و عقلی برگزید و آدم مانند انسان فرد معنی نمی دهد زوج هستند. به مقاله آدم زوج دارد ولی همسر زن ندارد مراجعه فرمایید. حال به آیه دوم و تصویر مربوطه می پردازیم.

 

 تصویر بالا سمت چپ تمامی ریز جنبندگان در آب بودند و اول گیاهان و سپس ARTHROPODA بند پایان اولیه به خشکی راه یافتند


أَفَمَنْ يَمْشِي مُكِبًّا عَلَى وَجْهِهِ أَهْدَى أَمَّنْ يَمْشِي سَوِيًّا عَلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ –آیا کسی که خمیده و صورت به زمین راه می رود هدایت یافته تر است یا کسی که راست قامت راه میرود وبه صراط مستقیم دسترسی دارد. یعنی صراط المستیقم نعمتی که در پروسه تکامل به افراد راست قامت عنایت شده که می توانند از آن بهره مند شوند. جانوران خمیده صورت به زمین استفاده از صراط المستقیم را دریافت نکردند در صراط مستقیم قرار گرفتن ادامه تکامل جسمی و فکری و عقلی است که با عامل اختیار که به بنی آدم عطا شده امکان دستیابی به آن میسر است. اگر ظاهر آیه را تفسیر کنیم که آن هائی که هدایت نیافته اند خمیده و صورت به زمین راه می روند، آیا با خود فکر نکرده ایم منظور آیه چیست. کسی که مومن است و در پیری خمید و صورت به پائین راه می رود هدایت یافته نیست. به تصویر زیر نکاه کنیم. انسان در پروسه تکامل راست قامت و صورت به جلو راه می رود و جانوران دیگر که به تکامل عقلی و فکری نرسیده اند مانند خنازیر و قرده بوزینه گان از نعمت رسیدن به صراط مستقیم محروم هستند. به تصویر زیر توجه فرمایید.

 

تصویر بالا روند تکامل انسان نما ها که در آن بوزینه گان صورت به زمین و خمیده راه می رفتند و انسان راست قامت تکامل یافته از نعمت رسیدن به صراط مستقیم بر خوردار شد


در سه آیه در قرآن به افرادی که از فرمان خدا سرپیچی می کنند و از نعمت تعقل و تفکر خود استفاده نمی کنند همچون بوزینه گان و خنازیر هستند که خداوند به آنها خطاب می فرماید شما همان بوزینه گان تکامل نیافته هستید، به آیات 63 تا 66 نگاه کنیم و منظور آیه را بیرون آوریم.


وَإِذْ أَخَذْنَا مِيثَاقَكُمْ وَرَفَعْنَا فَوْقَكُمُ الطُّورَ خُذُواْ مَا آتَيْنَاكُم بِقُوَّةٍ وَاذْكُرُواْ مَا فِيهِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ-از شما پیمان گرفتیم و طور را بر فراز شما افراشتیم تا از نعمت های آن بهره مند شوید و هر آن چه را که به شما عطا کردیم با جد و جهد عمل کنید و بدانید در آن نعمت ها راه تقوا را پیشه کنید اما


ثُمَّ تَوَلَّيْتُم مِّن بَعْدِ ذَلِكَ فَلَوْلاَ فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَتُهُ لَكُنتُم مِّنَ الْخَاسِرِينَ-شما بعد از آن پیمان روی گردان شدید و اگر فضل و رحمت خداوند نبود از زیان دیده گان بودید.


وَلَقَدْ عَلِمْتُمُ الَّذِينَ اعْتَدَواْ مِنكُمْ فِي السَّبْتِ فَقُلْنَا لَهُمْ كُونُواْ قِرَدَةً خَاسِئِينَ-کسانی که فرمان خدا را در روز شنبه نادیده گرفتند را دانستید، پس به آن ها گفتیم همان بوزینه گان مطرود شده (از نعمت صراط المستیقم) باشید. فرقی با خنازیر و بوزینه گان تکامل نیافته ندارید در همان وادی تکامل نیافته گان محسوب می شوید اینکه به استناد تصورات ذهنی می گویند خداوند برخی از قوم یهود را به صورت میمون ها در آورد در آیه مشاهده نمی شود و در آیه بعد می فرماید ما این کلام را که گفتیم و آن عبرتی در تاریخ حاضرین و گذشتگان و موعظه ای برا ی متقین است که در آینده به مفهم این کلام می رسند پند و اندرزی باشد.


فَجَعَلْنَاهَا نَكَالًا لِّمَا بَيْنَ يَدَيْهَا وَمَا خَلْفَهَا وَمَوْعِظَةً لِّلْمُتَّقِينَ-و ما آن را ( کلمه کونوا قرده الخاسئن) را عبرتی برای حاضرین و هر چه در گذشته بوده است قرار دادیم و موعظه ای برای پرهیز کاران است. در آیات که در سه جای قرآن نازل شده سخنی از مسخ شدن قوم سبت نیست و اشاره خداوند برای این است که شما که دوره تکامل را گذراندید و راست قامت شدید و از صورت به زمین و خمیده جدا شدید در اصل همان بوزینه گان مطرود هستید. بوزینه گان از چرخه تکامل طرد شدند ولی به زندگی راحت و بدون دغدغه خود ادامه می دهند ولی از نظر تکاملی نقص دارند. انسان هم که با غقل و فکر خدا دادی نتواند به هدف صراط المستقیم برسند. چه بهتر که همان خنازیر و یوزینگان یه حساب آیند و از کلمه جعل استفاده شده که معنی مسخ شدن و تبذیل شدن و خلق شدن معنی نمی دهد و این نظرات گدشتگان کهن بوده که این طور تصور می کردند. ایا این حدیث از رسول اکرم ص می تواند درست و صحیح باشد که نقل می شود به کدام آیه در قرآن استناد شده است. برای حضرت درست کردند و جزء روایات مخدوش است.


ولى در تفسير اطيب‌البيان روايتى از پيامبر صلى الله عليه و آله نقل شده است كه فرمودند: خداوند هفتصد امّت را در تاريخ به خاطر كفرشان، تغيير چهره داده و به سيزده نوع حيوان، تبديل شده‌اند. بحار، ج 14، ص 787.  این روایات با آیات قرآن نمی خوتند و از روایات جعلی یا بهتر بگوئیم تخیلات ذهنی که به پیامبر اسلام ص نسبت می دهند که تعداد این روایات اندک نیستند. سید محمد تقوی اهرمی ششم مرداد 1400

 

بازدید: 1103