محدوده پلانک آغاز ابداع جهان مادی و مراحل آن تا انبساط کیهان

منتشر شده در پنج شنبه, 04 آذر 1400

مقدمه نوشتار


شاید این عنوان برای خواننده محترم چیزی اغراق آمیز و خالی از واقعیت باشد. اما با بررسی آیات متشابه در باره جهنم به نکات عجیبی برخورد می کنیم که می توان از آن ها این موضوع را استنباط کرد. البته این نظر و برداشت من است من دلایل خودم را با استناد با علم فیزیک و لحظه ایجاد جهان مادی از هیچ و مقایسه آیات قرآن بیان می کنم. کلمات عجیبی در قرآن است که تاکنون مفسرین محترم نتوانسته اند دلایل منطقی در باره آن ارائه دهند. در مقاله طَلْعُهَا كَأَنَّهُ رُءُوسُ الشَّيَاطِينِ و راز علمی نهفته در آن به یکی از این کلمات اشاره کردم. کلمات ثُمَّ الْجَحِيمَ صَلُّوهُ- ثُمَّ فِي سِلْسِلَةٍ ذَرْعُهَا سَبْعُونَ ذِرَاعًا فَاسْلُكُوهُ -آنگاه میان آتش اندازید، پس در زنجيرى كه درازى آن هفتاد گز است وى را در بند كشيد.

آیا خداوند متعال که در تمام سوره ها با کلمه بسم الله الرحمن الرحیم تاکید بر رحیم و رحمان بودن خود می کند آنقدر انتقام جو است که کافر گناهکار را در آتش می اندازد و از این هم بسنده نمی کند و او را با زنجیر به بند می کشد و در آتش سوزان هم دست از سرش بر نمی دارد. در بسیاری از آیات به انسان ها توصیه می فرماید. قصاص دستور حکمی است که باید اجراء شود ولی بخشش بهتر از آن است ولی نوبت خودش که می رسد سخت انتقام جو است .این با صفات خداوند در تناقص است. پس باید تاویل دیگری داشته باشد. چرا طول زنجیر را بیان فرموده سلسله چه مفهومی می تواند داشته باشد آیا خداوند کلمات را حساب شده و برای کشف یک رمز علمی بیان می فرماید یا منظور همن ظاهر آیات است. آیات متشابه ظاهر آن نظر قرآن نیست و تاویل دارد. آیه دیگر را هم مثال می زنیم- انطَلِقُوا إِلَى ظِلٍّ ذِي ثَلَاثِ شُعَبٍ-بروید به سوی ظل سه شعبه خاص(ذی شعب مفهوم خاصی دارد). نَضِجَتْ جُلُودُهُمْ بَدَّلْناهُمْ جُلُوداً، اعداد هفت، هشت، نوزده. این کلمات و اعداد همه مراحل تحولات سقر است. چه تاویلی می توانند این کلمات داشته باشند.

سقر مرحله ورود به آتش در برچیده شدن کیهان است


همان طور که در مقاله کیهان از احدیت و صمدیت ایجاد شد بیان کردم، جهان مادی در قرآن از سه مرحله برای خلق شدن می گذرد. ایجاد از عدم، بدیع السموات و الارض خداوند ایجاد کننده کیهان از هیچ یا عدم است. بهترین مثال فرمایش حضرت فاطمه ع در خطبه فدک که فرمود- ابتدع الأشیاء لامن شى‏ء كان قبلها-ابداع شیی(ماده) از جایی که قبل از آن ماده نبوده لاشیی بوده آغاز می شود حضرت مفاهیم قرآن و آیات متشابه در خلقت کیهان را درک کرده بود. از نظر تعاریف مادی لاشیی یعنی هیچ موضوعی که علم فیزیک هم همین کلمه را به کار برده. نور ناب خدا به امر او و در یک آن متجلی می شود.

ابتدا در یک محدوده کوچکی بوده که بسته و فشرده و صمد که به یک باره منبسط می شود. انبساط کیهان از نظر علم و قرآن. الله رب السموات و الارض الذی فطرهن-خداوند صاحب کیهان است و او کسی است که آن را منبسط کرد. با انبساط کیهان کوارک ها و بوزون ها آماده ساختن ماده هستند و کیهان در این جا خلق می شود یعنی ماده که ساختار خود را در محدوده ابداع تا انبساط در مراحل مختلف که برای علم دقیقا نا شناخته است شکل داده شد بعد از انبساط ، کیهان را در شش دوره کوتاه خلق می کند. توجه فرمائید خلق کیهان زمانی است که ماده در دسترس قرار می گیرد و این تعاریف بدیع و فطر و خلق را خود قرآن روشن کرده و نیازی به بحث های فلسفی در تعاریف این سه کلمه نیست ابداع چیزی از هیچ و عدم هست شدن است و فطر این هستی که وجود پیدا کرده منبسط می شود. این محدوده که زمان و مکان ندارد را علم فیزیک محدوده سینگولاریته می نامد که به عربی می شود مرحله احدیت این محدوده که هم علم به آن اشاره کرده و هم قرآن جائی است که آغاز شدن انشاء نخستین انسان است در چهار چوب جهان مادی فطرکم اول مره یعنی ما انسان از ذرات بنیادی درون مرحله احدیت شروع به انشاء اول مره کردیم و این محدوده خدا است محدوده ای است که از نور ناب احدیت آغاز می شود.

بنابراین ما از خدا هستیم و به او بر می گردیم انا لله و انا الیه راجعون. ما به کجا بر می گردیم و این ما کی است. آیه 51 و50 سوره اسراء در جواب منکرین زنده شدن مرده ها درقیامت می فرماید-

قُل كُونُواْ حِجَارَةً أَوْ حَدِيدًا- أَوْ خَلْقًا مِّمَّا يَكْبُرُ فِي صُدُورِكُمْ فَسَيَقُولُونَ مَن يُعِيدُنَا قُلِ الَّذِي فَطَرَكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ فَسَيُنْغِضُونَ إِلَيْكَ رُؤُوسَهُمْ وَيَقُولُونَ مَتَى هُوَ قُلْ عَسَى أَن يَكُونَ قَرِيبًا-بگو اگر سنگ باشید و یا آهن و یا هر آنه که در تصور شما از آن سخت تر باشد زنده می شوید گویند چه کسی ما را باز آفرینی می کند ( خلق جیدی در کار نیست باز آفرینی خلق اول است) بگو آن کس که شما را برای نخستین بار از درون انبساط کیهان باز کرد سر های خود را به تعجب تکان می دهند و می گویند چه موقع است. بگو چه بسا خیلی نزدیک باشد. یعنی زمانی که ما مردیم وارد قیامت می شویم هنگام مرگ اطلاعات ما گرفته می شود و در هار دیسک آفرینش در فایل خاص قرار می گیرد و رابطه مرده با گذشت زمان قطع می گردد و برزخ تنها محل ضبط داده های ما است و هنگامی که زنده می شویم تصور می کنیم فورا پس از مرگ زنده شده ایم صحبت هایی که قبل از مرگ با دوستان خود داشته اند به یاد دارند. این ها را از آیات قرآن می گویم. برزخ از مرگ تا قیامت لجظه ای بیش نیست. عَسَى أَن يَكُونَ قَرِيبًا- ما از این آیه مهم و علمی چه چیزی را می فهمیم.

همه اشکال ماده سنگ و آهن و سایر و انسان همه از ذرات بنیادی درون محدوده انبسط کیهان بیرون آمدند و خلق شدند. در آیه دیگری می فرماید-وَمَا لِيَ لَا أَعْبُدُ الَّذِي فَطَرَنِي وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ- حضرت ابراهیم می فرماید چرا خدائی که من را از درون انبساط کیهان ایجاد کرد را نپرستم و ما به آن باز می گردیم. الیه ترجعون باز گشت به فطرنی است و فطرنی هم محدوده احدیت است. فطرکم اول مره انشاء انسان از ذرات بنیادی است. تمامی ذرات بنیادی به خصوص فوتون ها علامت دار هستند هر کدام در جهان مادی دارای مختصات ویژه هستند و همه مجددا به همان اول مره باز می گردند. شاید حرارت بسیار بالا این مختصات را پاک می کند و خداوند هدفی دارد. بنابراین محدوده احدیت که در قرآن سقر نامیده شده و حرارت آن حدود ده به توان 32 درجه کلوین است برای خداوند از اهمیت ویژه ای برخوردار است. جمله انا لله و انا الیه راجعون این مفهوم را دارد برای ورود به قیامت همه باید از این مرحله بگذرند و احتمالا انسان ها ئی که تکلیف آنها مشخص است و الضالین هستند و سایر جانداران که در زمین قیامت باید حذف شوند در همان جا فیها خالدون می شوند.


تفاوت تعریف احدیت فیزیک و احدیت قرآن


دانشمندان خداوند را وارد موضوع احدیت یا محدوده پلانک نمی کنند. تفکرات تصادفی بودن خلق جهان و نداشتن نقش خداوند را برای خود چنین توجیه می کنند، دلیل آن داشتن این تصورات است که تمامی ذرات بنیادی موجود در جهان مادی همه در یک نقطه فوق العاده فشرده تجمع کرده بودند چیزی غیر معقول که با تمامی قوانین فیزیک در تضاد است. نیروی عظیم باز شدن آن فشردگی عجیب باعث انبساط کیهان شد که اکنون هم همچنان به انبساط خود ادامه می دهد. چیزی تصادفی و بدون برنامه ریزی قبلی و برخی احتمال می دهند که کیهانی وجود داشته جمع می شود و به صورت بینهایت فشرده و این فشردگی به انفجاری می انجامد که دو باره آن کیهان سرپا می شود و این لحظه را مه بانگ می نامیم. گر چه پروفسور هاوکینگ ایجاد مه بانگ را از هیچ می داند که همان بدیع است ولی می گوید همه ماده در محیطی از انرژی ناب پدید آمدند. ولی انرژی ناب از کجا آمد. می گویند ما فیزیک دانان کاری به خدا نداریم مطابق علم فیزیک به این نتیجه رسیده ایم که همه چیز از قوانین فیزیک شروع می شود و خدا را در قوانین فیزیک جستجو کردن کار ما فیزیکدانان نیست.

دانشمندان این رخ داد از آغاز مه بانگ تا انبساط کیهان را به کمک ریاضیات محاسبه کرده اند از طرفی می گویند احدیت یا سینگولاریته محیطی است که تمامی معادلات فیزیک اعتبار خود را از دست می دهند تناقص اندر تناقص. زمان دوام این محدوده ده به توان منهای 43 ثانیه است این رخ داد در کجا اتفاق افتاده فضائی وجود نداشته که سرد باشد و باعث شود حرارت عظیم احدیت با این سرعت خارق العاده یعنی در زمان منهای ده به توان منهای 12 ثانیه حرارت حدود یک میلیارد درجه کاهش پیدا کند. محاسبات در این محدوده اعتباری ندارند. اشتباهی که مرتکب شده اند اینکه زمان را به کار گرفته اند که تناقص در علم فیزیک است. برای اتفاقات درون این محدوده نظراتی بیان داشته اند که با زمان محاسبه شده هم خوانی ندارد. البته رخ داد های درون این محدوده را دقیقا بیان داشته اند. باید توجه داشت که حرارت عامل اصلی ایجاد تحولات درون محدوده احدیت است. با پائین آمدن حرارت و توقف کوتاه یک تحول ایجاد می شود و این حرارت را حرارت ویژه مثلا الکترون می نامند .یعنی الکترون بالای این حرارت نا پایدار و زیر این حرارت پایدار است.

ابتدا با برنامه ریزی از پیش تدوین شده که واذا قضی امر است و امر خداوند متقضی اجرا گردید فرمان تجلی نور ناب احدیت صادر می شود. - بَدِیعُ السَّمَاوَاتِ و َالأَرْضِ و َإِذَا قَضَى أَمْراً فَإِنَّمَا یَقُولُ لَهُ كُن فَیَكُونُ- "باش می شود" به بروز این رخداد مربوط می شود. زیرا فاصله صدور امر خدا تا اجراء شدنش زمان ندارد و کن فیکون این معنی را نمی دهد که از ابتدای بدیع السموات و الارض است تا پایان شش دوره خلقت کیهان است. این کن فیکون در یک چشم بهم زدن اتفاق می افتد، کلمح البصر مراحل درون این محدوده بدیع تا فطر در بین آیات متشابه قیامت و جهنم بیان شده است سبک و روش قران یک هنر بیان مطالب علمی لابلای داستان ها و وقایع آینده برای اثبات به دانشمندان که خدا را از دیدکاه علم می خواهند بشناسند و امروزه اگر واقعیت علمی قرآن از پشت پرده تحجر و تعصب به نظر گذشتگان بیرون کشیده شود راز های علمی فراوان در قرآن کشف می شوند و تمامی کسانی که مانع دستیابی مردم و دانشمندان به این حقایق شوند کافر هستند، یعنی پوشاننده حقایق قرآن هر چند که عمدی نباشد و از سر نا آگاهی خداوند در قرآن به آنها عذاب شدیدی را وعده داده است .کافر پوشاننده حقایق است حال حقیقت وجود خداوند، رسولان و وحی و یا پوشاندن چهره واقعی آیات متشابه.


 چرا جهنم سقر بر گشت جهان به نقطه اول محدوده احدیت است


آیات42 تا 44 سوره ق
يَوْمَ يَسْمَعُونَ الصَّيْحَةَ بِالْحَقِّ ۚ ذَٰلِكَ يَوْمُ الْخُرُوجِ-روزی که ندای رخدادی وعده داده شده با صدا به گوش برسد آن روز، روز خروج است
انَّا نَحْنُ نُحْيِي وَنُمِيتُ وَإِلَيْنَا الْمَصِير-ما زنده می کنیم و می میرانیم و بازگشت به سوی خدا است
يَوْمَ تَشَقَّقُ الْأَرْضُ عَنْهُمْ سِرَاعًا ۚ ذَٰلِكَ حَشْرٌ عَلَيْنَا يَسِيرٌ-روزی که زمین ریز ریز شود و ریز ها(ذرات )از زمین بسرعت خارج شوند ( به ذرات بنیادی تبدیل می شوند) و گرد آوردن آنها در یک جا بر ما آسان است.یوم الخروج خارج شدن ذرات ریز (در آیه دیگر غبار کیهانی آمده). همه در محدوده احدیت جمع می شوند. زمین قیامت شقه شقه نمی شود و مرده ها هم در قبری در زمین قیامت وجود ندارند زمین قیامت زمین دیگری است که دقیقا خصوصیات این زمین را دارد آیه بعد می فرماید در حیات دنیا ما زنده می کنیم(بازآفرینی حیات) و می میرانیم و بازگشت آنها به سوی خدا است. ذرات ریز زمین متلاش شده به سرعت به سوی خدا یا محدوده احدیت می روند.

آیات1 تا 6 سوره واقعه- إِذَا وَقَعَتِ الْوَاقِعَةُ- لَيْسَ لِوَقْعَتِهَا كَاذِبَةٌ- خَافِضَةٌ رَافِعَةٌ- إِذَا رُجَّتِ الْأَرْضُ رَجًّا وَبُسَّتِ الْجِبَالُ بَسًّا- فَكَانَتْ هَبَاءً مُنْبَثًّا هنگامی که رخداد به وقوع می پیوندد و نمی شود آن را انکار کرد(واقعیتی است که رخ می دهد)-و کوه ها در هم کوبیده می شوند، ریز ریز می شوند و به صورت غبار کیهانی در می آیند. آیات26 تا 30 سوره مدثر
سَأُصْلِيهِ سَقَرَ-وَمَا أَدْرَاكَ مَا سَقَر لَوَّاحَةٌ لِلْبَشَرِ–عليها تسعه عشر -او را به زوی در سقر اندازیم و تو چه دانی سقر چیست بر آن 19 حاکم است و جائی که پوسته را بر می دارد (پوسته اتم برداشته می شود و به به داخل محدوده قبل از انبساط می روند و به کوارک ها و یوزون ها تبدیل می شوند) آیات 13 تا 18 سوره حاقه. این رخ داد دقیقا عکس انبساط کیهان است. انبساط کیهان عملی رفت و بر گشت است. حرارت بسرعت تثبیت نمی شود بالا و پائین می آید و کوارک ها نوترون ها را می سازند و مجددا با تغییرات حرارت پوسته را از دست می دهند. این لحظه را قرآن جزء محدوده پلانک می داند. پوست دار شدن کوارک ها عمل مهمی است نقطه بحران انبساط کیهان یا برزخ ماوراء جهان مادی و جهان مادی.
فَإِذَا نُفِخَ فِي الصُّورِ نَفْخَةٌ وَاحِدَةٌ - فَيَوْمَئِذٍ وَقَعَتِ الْوَاقِعَةُ - وَ حُمِلَتِ الْأَرْضُ وَ الْجِبالُ فَدُكَّتا دَكَّةً واحِدَةً- وَانْشَقَّتِ السَّمَاءُ فَهِيَ يَوْمَئِذٍ وَاهِيَةٌ - وَالْمَلَكُ عَلَى أَرْجَائِهَا وَيَحْمِلُ عَرْشَ رَبِّكَ فَوْقَهُمْ يَوْمَئِذٍ ثَمَانِيَةٌ-هنگامی که در صور دمیده شود (امر خداوند برای جمع شدت سریع کیهان ابلاغ گردد)این روز روز رخداد است که کوه ها ریز ریز و به کوچک ترین واحد ساختاری تبدیل می شوند( به فوتون ها) فضا سست و قوام و استواریش با خرد شدن را از دست می دهد و اسباب طبیعت از جهان مادی خارج و به کناری گذاشته می شوند و آن روز(دوره)مدیریت جهان مادی در سقر بر هشت مولفه استوار است. والامر یومئذ لله و امر متعلق به خدا است امر از جهان مادی همراه با خلق بیرون کشیده می شوند. همه چیز به سقر وارد می شوند. آیات دیگری هم است که در آن آمده که فضا چون فلز گداخته می شود که از خصوصیات دوره احدیت است. مفهوم زیبائی است وانشقت السمائ فهی یومئذ واهیه. چه چیزی فضا را مذاب می کند. فشردگی بر کیهان ثقلت حاکم می شود.


مراحل تحولات درون احدیت یا دروه پلانک


در مقاله طَلْعُهَا كَأَنَّهُ رُءُوسُ الشَّيَاطِينِ و راز علمی نهفته در آن در باره درخت زقوم که منظور شجره نامه تحولات اجزاء مختلف دوره احدیت یا محدوده پلانک است که منجر به ایجاد کوارک ها و قرارگرفتن در درون پوسته نوترون و پروتون می گردد اشاره کردم. شیطان نیروی سرکش است و در آیاتی اشعه های مخرب که می خواهند وارد حفاظ جو زمین شوند را شیطان مارد نامیده است. بوزون ها نیرو های وصل کننده کوارک ها در درون پروتون و نوترون ها هستند انرژی هسته ای ضعیف که اگر آزاد شوند مخرب و سرکش هستند و تشبیه کله شیطان ثمر و نتیجه و میوه این درخت است.


آیه44 سوره حجر به طور واضح بیان می فرماید که جهنم به اجزاء جدا گانه تقسیم شده است و این فصول بر هفت قسم است. وَ إِنَّ جَهَنَّمَ لَمَوْعِدُهُمْ أَجْمَعِينَ- لها سَبْعَةُ أَبْوابٍ لِكُلِّ بابٍ مِنْهُمْ جُزْءٌ مَقْسُومٌ همه در جهنم وعده داده شده ( سقر) جمع می شوند، جهنمی که هفت جزء تقسیم شده از مجموع اجزاء دارد. تمام تحولات درون محدوده پلانک با تغیرات حرارت پیوند مستقیم دارد. این اجزاء مقسوم به قرار ذیل هستند. کل باب ( درخت زقوم) که از نور ناب متجلی شده از احد (سینگولار) شروع می شود و این درخت زقوم شجره نامه اجزاء ساختاری محتویات جهنم است از انرژی ناب که محیط فشرده ای از امواج الکتر و مغناطیس بوده که بر پایه فوتون استوار است و به قول پروفسور واینبرگ شوربایی از اشعه است. قرآن فصول دوره احدیت که زمان و مکان ندارد و در آنجا صمدیت ( توپری نفی تو خالی از خصوصیات ماده است)حاکم است را در آیات متشابه مختلفی اشاره فرموده که هر کدام بحث جداگانه ای می طلبد.

این تقسیم بندی که از روی تشبیه کلمات به کار برده شده و تعاریف فیزیک می توان تاویل نمود فرا تر از علم فیزیک بیان فرموده به شرح زیر نام می برم اعداد هشت و هفت و نوزده را در مقالات جداگانه منتشر کرده ام و اخیرا جملاتی مانند

ثُمَّ فِي سِلْسِلَةٍ ذَرْعُهَا سَبْعُونَ ذِرَاعًا فَاسْلُكُوهُ - ظِلٍّ ذِي ثَلَاثِ شُعَبٍ- بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا غَيْرَهَا ذهن من را سخت مشغول کرده بود که چرا خداوند انسان کافر را در آتش می افکند و سپس به زنجیر می کشد و یا ابتدا کافر را به آتش می افکند و سپس پوست آنها را تجدید می کند تا عذاب بیشتر بکشند. آیا آتش برای از بین بردن جسم مادی کافر کفایت نمی کند و مجددا پوست می سوزد و تجدید می شود که ظاهر این آیات با صفات رحمان و رحیم خداوند و قوانین فیزیک که در قیامت نیز حاکم است سازگار نیست و باید تشبیه مورد خاصی باشد که مطالب فوق با استناد به آیات و علم فیزیک به ذهن من خطور کرد. این تاویلی از این آیات می تواند باشد الله اعلم. سعی می کنم برای ردیف های 1،2،3،4و هفت مقاله جداگانه تدوین و منتشر کنم تا عظمت علمی آیات متشابه را در معرض دید علاقمندان قراردهم. هفت فصل دوره پلانک بشرح ذیلند.
1-نور ناب، ریشه درخت زقوم از آن منشاء می شود (درخت زقوم دوره کامل محدوده پلانک یا احدیت)
2- ثُمَّ فِي سِلْسِلَةٍ ذَرْعُهَا سَبْعُونَ ذِرَاعًا فَاسْلُكُوهُ
3-واذا النفوس زوجت
4-حاکمیت عدد سه در سه شاخه ،-ظِلٍّ ذِي ثَلَاثِ شُعَبٍ
5- حاکمیت عدد هشت در سقر-عرش خدا بر هشت و علم کوانتوم
6- حاکمیت عدد نوزده در سقر-عدد نوزده در قرآن و علم کوانتوم
7- بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا غَيْرَهَا نتیجه حاصله از دوران های قبل برای خلق ماده در برزخ قبل و بعد از انبساط کیهان


تفکر در آیات علمی قرآن و دانستن سبک و روش بیان ایات متشابه و اشنائی با علوم طبیعی راز های زیبای علمی نهفته در آن ها را برملا می سازد. خداوند درک مفاهیم عالیه آیات متشابه در قرآن را بر همگان عنایت فرماید. سید محمد تقوی اهرمی 1400/9/4

 

بازدید: 1146