قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

یتلقی المتلقیان اشاره به دو رشته ژنوم انسان است

مقدمه نوشتار


از سیاق و مفهوم کلمه یتلقی المتلقیان در آیه چنین اسنتباط می شود که این کلمه جزء ساختار بدن ما انسان است و هیچ ارتباطی با ملائکه که به غلط و بر خلاف قرآن در همه جا فرشته ترجمه می شود ندارد مفسرین و مترجمین محترم با دید کهن به آیات علمی و متشابه قرآن می نگرند و با علم روز بیگانه هستند و سعی نمی کنند از پوسته کهن تنیده در افکار خود در ارتباط با آیات متشابه بیرون آیند. ابتدا اشاره کنم به غلط بودن ترجمه ملاءکه به فرشته و سپس ادامه بحث. به آیات زیر توجه فرمایند.
أَمْ خَلَقْنَا الْمَلَائِكَةَ إِنَاثًا وَهُمْ شَاهِدُونَ- أَلَا إِنَّهُم مِّنْ إِفْكِهِمْ لَيَقُولُونَ- وَلَدَ اللَّهُ وَإِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ- أَصْطَفَى الْبَنَاتِ عَلَى الْبَنِينَ- مَا لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُونَ- أَفَلَا تَذَكَّرُونَ- أَمْ لَكُمْ سُلْطَانٌ مُّبِينٌ-
آن ها شاهد بودند که ما ملائکه را زن آفریدیم-آنها با دروغ پردازی خود قطعا خواهند گفت که خدا فرزند دارد و یا برای خود دختران را بر پسران برگزیده- شما را چه شده آیا سر پند گرفتن ندارید و یا دلیلی روشن دارید.


إِنَّ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ لَيُسَمُّونَ الْمَلَائِكَةَ تَسْمِيَةَ الْأُنثَى- وَمَا لَهُم بِهِ مِنْ عِلْمٍ إِن يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنَّ الظَّنَّ لَا يُغْنِي مِنَ الْحَقِّ شَيْئًا
کسانی که به آخرت ایمان ندارند- فرشتگان را زن نامگذاری می کنند. لَيُسَمُّونَ الْمَلَائِكَةَ تَسْمِيَةَ الْأُنثَى نامی برای ملائکه در نظر گرفته اند که مفهوم زن را در اذهان تداعی می کند- اینها علم موضوع را ندارند و از تصورات ذهنی خود تبعیت می کنند (تصوری که از ملائکه دارند مطابق نظر قرآن نسیت فقط ذهنیات است). در حقیقت تصورات ذهنی برای رسیدن به حقیقت هیچ سودی ندارد (یا راه به جائی نمی برد) وَإِنَّ الظَّنَّ لَا يُغْنِي مِنَ الْحَقِّ شَيْئًا. در آیات 17 و 18 یتلقی معنی تلاقی کردن می دهد. این کلام خدا است تا کنون روی آن تفکر کرده ایم؟

یتلقی المتلقیان دو فرشته نیستند، اعضاء بدن انسان است


معنی این کلمه در خود آن قراردارد. دو درهم تلاقی کننده مکرر حال این دو کدام هستند به آیه 16 تا 18 سوره ق.


وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ وَنَعْلَمُ مَا تُوَسْوِسُ بِهِ نَفْسُهُ ۖ وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ-اذْ يَتَلَقَّى الْمُتَلَقِّيَانِ عَنِ الْيَمِينِ وَعَنِ الشِّمَالِ قَعِيدٌ-َا يَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ- در واقع ما خود انسان را خلق کرده ایم و وسوسه های نفسانی او را می دانیم و ما از رگ گردن او به اونزدیک تریم، زیرا دو تلاقی کننده مکرر به یکدیگر به صورت راست و چپ در بدن او نشانده ایم هیچ قولی (از دهان پرتاب نمی شود) مگر اینکه رقیب حفظ کننده ای است که عتید برایش فراهم می کند. امروزه می دانیم که ساختارانسان توسط نرم افزار نشانده شده ژنوم در بدن انسان صورت می گیرد یکی ار.ان.ای پیام رسان و دی.ان.ای دو رشته دراز و موازی مانند دو پایه یک نردبان که در هم پیچ خورده اند و در نقاطی مکرر با هم تلاقی می کنند و مولکول های بازی که در بین این دو تلاقی در همه یکسان جا تکرار می شود کد بندی شناسایی فرد خاصی است. در مقاله ژنتیک و اشاره قرآن به دو رشته ساختاری و وظائف محوله آن به تعریف ژنوم و دو رشته آن پرداخته ام .

علامه طباطبایی در تعریف لفظ ورقیب و عتید چنین نوشته اند. "و اگر سخن گفتن را لفظ نامیده اند به نوعی تشبیه است و کلمه رقیب به معنی محافظ (حفظ کننده اعمال) و عتید به معنای کسی است که فراهم کننده مقدمات آن ضبط و حفظ است. خلاصه مطلب علامه موضوع رقیب و عتید است. یکی مقدمات را فراهم می کند و دیگری ضبط می کند" یتلقی المتلقیان دو فرشته نیستند که با انسان باشند و تمام اعمال او را ضبط کنند. بلکه خداوند نرم افزاری را که جزء ساختار بدن انسان است را در بدن نشانده (قعید) که یکی از وظائف آن ضبط تمام حرکات و رفتار و کردار او است و فرماندهی و سامان دهنده این نرم افزار روح یا امر خداوند در بدن انسان است.

به کلام حضرت علی ع در نهج البلاغه توجه فرمایید. امام علی علیه السلام در بخش سوم خطبه ی 157 در باره ی چگونگی ثبت اعمال می فرماید :


"ای بندگان خدا بدانید که مراقبانی از خودتان بر شما گذاشته شده است و دیده بانانی از اعضای پیکرتان ، و نیز حسابدارانی راستگو مراقب شمایند که اعمالتان را و حتی شماره نفس هایتان را ثبت می کنند . نه ظلمت شب تاریک شما را از آنها پنهان می دارد و نه درهای محکم فرو بسته ( منظور جزء بدن ما و از ما جدا نیستند)"


بنابراین یتلقی المتلقیان جدا از پیکره انسان نمی باشد. mRNA در ساختار ژنوم نقش نرم افزار پیام رسان را ایفاء می کند که بر اساس این نقش در اعمال و رفتارو کلیه داده های عملکرد روزانه را باز سازی و DNA بر اساس کد بندی آن ها ضبط می کند.
رسل در قرآن معنی پیام رسان می دهد و در آیه 80 سوره زخرف می فرماید. ام یحسبون انا لا نسمع سرهم و نجوئهم بلی و رسلنا لدیهم یکتبون-آیا با خود حساب می کنید که ما راز و نجوی شما را نمی دانیم ، البته که می دانیم و پیام رسان ما نزد شما همه را مکتوب (ضبط)می کند.
ام یحسبون انا لا نسمع سرهم و نجوئهم بلی و رسلنا لدیهم یکتبون» آیا آنان گمان می کنند که ما رازشان و سخنان در گوشی آنان را نمی شنویم ؟ چرا می شنویم و پیام رسان ما نزد آنان حاضرند و اعمالشان و رازهایشان را می نویسند . سوره ی زخرف آیه 80
ان رسلنا یکتبون ما تمکرون» همانا رسولان ما هر آنچه فریب کاری می کنید می نویسند

در آیه دیگر 21 سوره یونس می فرماید- وَ إِذا أَذَقْنَا النَّاسَ رَحْمَةً مِنْ بَعْدِ ضَرَّاءَ مَسَّتْهُمْ إِذا لَهُمْ مَكْرٌ فِي آياتِنا قُلِ اللَّهُ أَسْرَعُ مَكْراً إِنَّ رُسُلَنا يَكْتُبُونَ ما تَمْكُرُونَ-هر گاه پس از رنجی که به مردم رسیده رحمت و لطف به آنان بنمائیم (طعم رحمت را بعد از سختی به آنها بچشانیم) دست به نیرنگ و مکر در آیات ما می برند ( اعمال خود را با آیات ما توجیه می کنند) بگو تدبیر الهی سریعتر از مکر و نیرنگ آنان است، زیرا پیام رسان ما هر آنچه مکر و نیرنگ می کنند را به رشته تحریر در می آورد. قل الروح من امر ربی و روح فرماندهی و سامان دهی پیام رسان یا نرم اقزار ژنوم را در اختیار دارد و هر گام ضبط اعمال هم زمان خداوند متعال از آن آگاه است. سید محمد تقوی اهرمی 14/10/1400

 

بازدید: 963