قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

حما مسنون گل متعفن بد بو نیست رسوب ترکیبات آلی اولین نطفه حیات است

مقدمه نوشتار


کلمات در آیات متشابه اعجاز علمی قرآن است. چرا خداوند آیات را به دو قسمت تقسیم فرموده و آنها محکمات و متشابهات نامگذاری کرده است. محکمات اصل قرآن است .اصول، احکام و پایه فقه اسلامی بر این نوع آیات قرار گرفته و از ظاهر آیات میتوان مقصود قران را درک کرد و ابهامی در آن ها وجود ندارد ولی در آیات متشابه بر عکس ظاهر دارد و باطن و خداوند فرموده برخی ظاهر آیه را می گیرند و از خود مطالبی بیرون می آورند که دست آویز فتنه انگیزان می شود و تاکید فرموده این نوع آیات تفسیر ندارند و تاویل دارند و تاویل آن هم کار هر کسی نیست.


هُوَ الَّذی أَنْزَلَ عَلَیْکَ الْکِتابَ مِنْهُ آیاتٌ مُحْکَماتٌ هُنَّ أُمُّ الْکِتابِ وَ أُخَرُ مُتَشابِهاتٌ فَأَمَّا الَّذینَ فی قُلُوبِهِمْ زَیْغٌ فَیَتَّبِعُونَ ما تَشابَهَ مِنْهُ ابْتِغاءَ الْفِتْنَةِ وَ ابْتِغاءَ تَأْویلِهِ وَ ما یَعْلَمُ تَأْویلَهُ إِلاَّ اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِی الْعِلْمِ یَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا وَ ما یَذَّکَّرُ إِلاَّ أُولُوا الْأَلْباب- اوست خدایی که قرآن را بر تو فرستاد که برخی از آن کتاب آیات محکم است که اصل و مرجع سایر آیات کتاب خداست و برخی دیگر متشابه است، و آنان که در دلشان میل به باطل است از پی متشابه رفته تا با تأویل کردن آن در دین راه شبهه و فتنه‌ گری پدید آرند، در صورتی که تأویل آن را کسی جز خداوند و اهل دانش نداند، گویند: ما به همه کتاب گرویدیم که همه از جانب پروردگار ما آمده، و به این (دانش) تنها خردمندان آگاهند. بنابراین خداوند مطالب علمی که در زمان صدراسلام برای مردم آن زمان ناشناخته بودند را به صورت تشبیهی بیان فرموده تا علم مفهوم آن را روشن سازد بنابراین این نوع آیات را براساس ظاهر آن نباید تفسیر کرد احتمال سوء استفاده مغرضین از ظاهر آیه می رود. این آیات تاویل دارند یعنی مفهوم آن را علم و دانشمندان علوم طبیعی روشن می کنند. هیچ کس این دستور خداوند را عمل نکرد و هر کسی خود را راسخون فی العلم نامید و دست به تفسیر این آیات زدند. همان موقع که این آیه نازل شد ابن عباس به تفسیر این آیات پرداخت و پایه تفاسیر امروزی برآن قرار گرفته است. مثالی از قرآن برای اهل تفکر بزنم، خداوند آیه ای نازل فرمود که درآن کلمه ملاء الاعلی وجود داشت و در باره معنی این آیه مسلمانان با هم بحث و نزاع لفظی می کردند. خداوند آیه زیر را نازل فرمود و به پیامبر فرمود .

مَا كَانَ لِيَ مِنْ عِلْمٍ بِالْمَلَإِ الْأَعْلَى إِذْ يَخْتَصِمُونَ - إِنْ يُوحَى إِلَيَّ إِلَّا أَنَّمَا أَنَا نَذِيرٌ مُبِينٌ –من در باره ملا الاعلی هیچ دانشی ندارم که در آن بحث و نزاع می کنند و من تنها وحی را آنچه که است ابلاغ می کنم. این آیه دلیل محکمی است که بسیاری از کلمات در آیات متشابه برای مردم زمان نزول آیات نازل نشده و خود رسول اکرم ص هم معنی آن را نمی دانست، در باره آن علم نداشت. اما همان زمان امثال ابن عباس برای ملاء الاعلی تفسیر کردند و آن را به آسمان فرشتگان وصل کردند و کلمه اذ یتخصمون هم به بحث و جدل فرشتگان در آسمان بالا ربط دادند ولی گویا آیات قرآن را نخوانده اند که ملائکه تنها یک ماموریتی که خداوند به او سپرده و چیز بیشتری نمی دانند و در باره چیزی که نمی دانند چرا نزاع لفظی کنند. عجیب است همه آیات متشابه به این سرنوشت دچار شدند و معضل برای آیات متشابه درست کردند و قرآن را در مهجوریت علمی سنگینی فرو بردند. از جمله این کلمات حما مسنون است که شرح می دهم.


حما مسنون چیست


دنیای علمی صدر اسلام و امروزه اصلا قابل مقایسه نیست و تفاوت بسیاری دارد. علم آن زمان بر تخیلات و تصورت ذهنی استوار بود و در حقیقت علم و دانشی نبود. در کیهان شناسی نظریه بطلمیوس یا نظریه هفت آسمان پوست پیازی با مرکزیت زمین حاکم بود. زمین را مرکز عالم می دانستند و تمام ستارگان و خورشید به دور زمین می چرخیدند و هر چه از ستارگان که در شب می دیدند را آسمان اول تصور می کردند و هنوز هم سماء الدنیا را آسمان اول بطلمیوس می دانند و باور ندارند که این نظریه منسوخ شده است یعنی علم را قبول ندارند چرا که غربی ها علم جدید را پایه گذاری کردد. در خلقت انسان هم دارای تصورات خاصی که از اسرائیلیات سر چشمه گرفته بود وارد تفاسیر کردند و هنوز هم همان تفاسیر بر افکار ما حاکم است. در زمان صدراسلام در داستان خلقت آدم تفکراتی از اسرائیلیات برافکار عمومی مردم و علماء آن زمان حاکم بود و از آنجائیکه هنوز علوم طبیعی و زمین شناسی بسیاری از موضوعات علمی را بیان نکرده بود همان تفکرات پایه تفاسیر آیات متشابه خلقت انسان قرار گرفت و بر باور مردم نشست و امروز هم در تفاسیر همان ها را تکرار می کنند. جالب است که در معنی کلمات ماء، ماء دافق، صلصال، حما مسنون، صلب وترائب و بسیاری از کلمات همان معانی در دائره المعارف حرف اول را میزنند. مثال فراوان است یک نمونه از تصورات ذهنی در خلقت آدم را که از ابن عباس نقل شده و او  از اسرائیلات نقل کرده را بیان می کنم و سپس وارد بحث اصلی می شویم. اینکه من از جناب ابن عباس مثال می آورم نمی خواهم کارهای ارزشمند او در باره تحقیق روی متون قرآن را در صدر اسلام زیر سوال ببرم. منظور من نظرات ایشان در باره آیات علمی و متشابه است که پایه تفاسیر ما قرار گرفته و ما باید به روز رسانی کنیم.

[اين روايت به ابن عباس (متوفي 68/686) و صحابه ديگر پيامبر برمي گردد:]...و سپس خداوند جبرئيل را به زمين فرستاد تا از آن گل بياورد، و زمين گفت: «کاش خداوند مرا از تو ايمن مي‌داشت تا چيزي از من بر نداري و به من آسيب نرساني.» بنابراين جبرئيل دست خالي باز گشت و گفت: «پروردگارا زمين حمايت تو را از من خواست و من آن را به او اعطا کردم.» سپس خداوند ميکائيل را فرستاد و زمين حمايت خدا را از او خواست و ميکائيل آن را به او اعطا کرد، ميکائيل بازگشت و همان چيزي را که جبرئيل گفته بود به خداوند گفت. سپس خداوند ملک الموت را گسيل داشت و زمين حمايت خدا را در خواست کرد و ملک الموت پاسخ داد «کاش خداوند مرا از بازگشتن بي آنکه دستور او را اجرا کرده باشم مصون مي‌داشت.» (طبري، 1954: 1/203)


هم روايات يهودي و هم روايات اسلامي متفق القول‌اند که خاکي که آدم از آن آفريده شده از سراسر جهان آورده شده است. اما درباره معنا و مفهوم آن و نيز مکان‌هاي خاصي که خاک برداشته شده توافق نظر ندارند. در حالي که روايات اسلامي که در بالا نمونه آن اشاره شد بيان مي‌کنند که ملک الموت/ ابليس خاک را از سر زمين‌هاي مختلف و رنگ هاي مختلف گرد آورد و از اين رو آدميان ويژگي‌هاي متفاوت دارند و رنگ پوست آنها متفاوت است، پندهاي ربي اليعازر به ما مي‌گويد که اين خاک در واقع از همه نقاط جهان و از همه رنگ ها برداشته شده است، اما رنگ‌هاي متفاوت به اعضاي مختلفي در بدن انسان تبديل شد. (پندهاي ربي اليعازر،77) منابع اسلامي توجه فراواني به فرايند آفرينش آدم از «گِل بدبو» به دست خداوند و ورود ابليس به جریان خلقت آدم.

صاحب مجمع البیان چنین می‌آورد: اصل آدم از خاک بوده، چون قرآن مى‌فرمايد: «خَلَقَهُ مِنْ تُرابٍ» (آدم را از خاک خلق كرد)
چيزى كه هست خاک مذكور را گل كرد، هم چنان كه فرموده: «وَ خَلَقْتَهُ مِنْ طِينٍ» (تو آدم را از گل آفريدى)
آن گاه آن گل را گذاشت تا متعفن شد، هم چنان كه فرموده: «مِنْ حَمَإٍ مَسْنُونٍ» (آدمى را از گل گنديده خلق كردم)
آن گاه آن گل را گذاشت تا خشک شد: «مِنْ صَلْصال‏» (از گل خشكيده)

بنا براين، تناقضى در اين تعبيرهاى مختلف قرآن نيست؛ زيرا حالات مختلف مبدأ خلقت آدمى را بيان مى‌كند. (. طبرسی، فضل بن حسن، مجمع البيان في تفسير القرآن، ج ‏6، ص 516.)


خلاصه مطالب بالا از این قرار است که خداوند خاک را آورد و با آب گل درست کرد و گذاشت گل ور بیاید و متعفن بد بو شود و آدم را از آن ساخت و گذاشت گل خشک شود و سپس روح خود را در آن دمید و این چنین آدم خلق شد. اثرات این طرز تفکر در تفاسیر تمامی آیات متشابه در خلقت انسان دیده می شود و علوم طبیعی امروزه اصلا در تفاسیر نقشی پیدا نکرده اند. در صورتی که خداوند می فرماید - وَلَقَدْ جِئْنَاهُم بِكِتَابٍ فَصَّلْنَاهُ عَلَى عِلْمٍ هُدًى وَرَحْمَةً لِّقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ- برای هدایت مؤمنان و بخشایش به ایشان کتابی آوردیم که در آن هر چیز، را از روی دانش به تفصیل بیان کرده ایم. کدام دانش منظور خداوند است دانش تصورات کهن یا دانش واقعی و علمی کنونی. من باور دارم که منظور خداوند از دانش علوم طبیعی امروزه است که دانشمندان راز نهفته در پشت پرده مشهودات حیات را برای ما آشکار می کنند. زیرا خداوند خالق علم است و علم هم امر او است.. حال با دید امروزی به کلمات خلقت انسان از حما مسنون و صصلصال می پردازم.


حما مسنون و صلصال چه موقع اتفاق افتاده است


اینکه خلق انسان از حما مسنون و در صلصال چه زمانی اتفاق افتاده میتواند در دید ما و فهم بهتر آیات اثر داشته باشد. دو دیدگاه در خلقت انسان متصور است اول دیدگاه خلق الساعه موجودات زنده از جمله آدم و دوم خلقت انسان ابتدا از مواد شیمیائی آلی در زمین اولیه. دیدگاه اول را علم رد کرده است و تنها به عنوان یک داستان اسطوره ای کهن برای دانستن تصورات انسان های اولیه در تاریخ بشریت می تواند مورد استفاده قرار گیرد و نگاه دوم بر اساس بینش علوم طبیعی کنونی است. آیا این نگاه با آیات متشابه قرآن هم آهنگی دارد یا خیر. به این آیه توجه فرمایید.


الَّذِي أَحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَهُ وَبَدَأَ خَلْقَ الإِنسَانِ مِن طِينٍ ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِن سُلاَلَةٍ مِّن مَّاء مَّهِينٍ- ثُمَّ سَوَّاهُ وَنَفَخَ فِيهِ مِن رُّوحِهِ وَجَعَلَ لَكُمُ السَّمْعَ وَالأَبْصَارَ وَالأَفْئِدَةَ قَلِيلاً مَّا تَشْكُرُونَ-خداوند است که تمام ملزومات لازم برای خلقت انسان در زمین را به طور احسن خلق فرمود و خلقت انسان را در طین آغاز کرد و نسل بیرون آمده از آن را (از سنگ رس) در چکیده و رسوب در اب کم قرار داد سپس آن را سامان داد( آن رسوب در آب کم را) و از روح یا امر خود را در ان نهادینه کرد و قرار داد برای شما گوش و چشم و قلب قرار داد ولی تعداد کمی (قدر این خلقت را میدانند) و سپاس گذارند. این آیه تاکید می فرماید که سامان دادن نطفه اولیه از سنگ رس ( خلقت انسان در آن آغاز شد) و قرار گرفتن روح خدا در آن قبل از قرار دادن اعضاء بدن برای شما بوده است. مفسرین نفخ من روحی را در رحم می دانند و تکان خوردن جنین را به دریافت کردن روح پیوند می زنند در صورتیکه نطفه لقاح یافته طبق برنامه ریزی تدوین شده در ژنوم موجودات زنده اعضاء بدن را از ابتدای لقاح در مقیاس ریز دارا می باشد و جنین فقط رشد میکند. آیه 10 سوره فصلت شروع خلقت انسان در سنگ رس را دقیقا پس از شکل گرفتن پوسته جامد زمین میداند. در آیه 9 آن سوره ابتدا به خلقت زمین در دو دوره اشاره می فرماید و پس از دوره دوم پوسته زمین روی آن قرار می گیرد و برنامه ریزی اقوات یعنی تهیه غذای موجوداتی که باید خلق شوند را روی پوسته تازه شکل گرفته زمین رواسی در چهار دوره برنامه ریزی می کند.

وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِن فَوْقِهَا وَبَارَكَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ سَوَاء لِّلسَّائِلِينَ- و قرار داد رواسی را بالای زمین ( بالا ترین قسمت زمین سخت می شود و پوسته جامد بر روی آن شکل می گیرد) و برکت را در آن می گذارد (برکت سنگ رس است که طی میلیارد ها سال بعد به خاک کشاورزی تبدیل می شود) و غذای مورد نیاز در خواست کنندگان ان را در چهار دوره برناه ریزی می کند. غذا چیست مواد آلی تشکیل دهنده ژن اولیه حیات. موجودات زنده از مواد آلی پروتئین ها( بیست نوع اسید آمینه خوراکی)، قند ها، نوکلئوتیدها و چربی ها تشکیل شده اند. نوکلئوتید ها طیف گسترده ای از مولکول های آلی ساختار موجودات زنده را تشکیل می دهند. بنابراین خلقت موجودات زنده باید از نقطه شروع ایجاد ترکیبات آلی شیمیایی ساختار مادی حیات صورت گرفته باشد. دقیقا چیزی که خداوند در آیه فوق می فرماید. زمین محل پیدایش حیات است و باید برای ایجاد حیات مولکول های مورد نیاز ساختار مادی حیات فراهم شود. الَّذِي أَحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَهُ ملزومات مورد نیاز حیات باید ابتدا زمینه اش فراهم شود. به مقاله فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسانُ إِلى‌ طَعامِه و روند تکاملی پیدایش غذا مراجعه فرمایید

عناصر پایه حیات کربن،اکسیژن ، هیدروژن، نیتروژن فسفر، سلیسیوم و آلومینیوم و گوگرد در مرحله اول باید خلق شوند. شرایط محیط  واکنش شیمیایی و حرارت در اختیار گذاشته شود و سنگ رس باید حیات را در آغوش خود بپروراند. اقوات مولکول های ساده حیات در واحد مونومر است. از این مولکول ها، مولکول زنجیره ای حیات ار.ان.ای به وجود آیند. اولین نطفه حیات در محفظه چربی. پایه تمام مولکول های حیات در ژن اولیه مستقر می شود. اینکه خداوند می فرماید وَبَدَأَ خَلْقَ الإِنسَانِ مِن طِينٍ خلقت انسان در سنگ رس آغاز می شود. این آیه بیانگر این است که پیدایش مولکول های حیات با سنگ رس پیوند ناگسستنی داشته است . اقوات بر روی پوسته جامد زمین که 80 در صد آن را سنگ رس تشکیل داده برنامه ریزی می شود. آیات متشابه خلقت انسان در قرآن با هم در ارتباط مستقیم هستند. اقوات بر روی پوسته جامد و داغ تازه شکل گرفته زمین و در درون سنگ رس که خداوند در آیه آن را برکت نامیده همان بداء خلق الانسان من طین است- وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِن فَوْقِهَا وَ بَارَكَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ. خداوند در زمین پوسته جامد را قرار داد و برکت در آن نهاد و در آن اقوات را در چهار دوره مقدر فرمود. به مقاله چگونگی پیدایش حیات در زمین اولیه مراجعه فرمایید، با توجه به موارد فوق خلقت انسان در زمین اولیه و بر روی پوسته تازه شکل گرفته صورت گرفته است. لقد خلقنا الانسان من صلصال من حما مسنون. در حقیقت ما انسان را در سنگ رس و از توده سیاه و نرم حما مسنون خلق کردیم. این ایه دقیقا واکنش های ایجاد مولکول های ساده حیات را بر روی پوسته جامد که از سنگ رس تشکیل شده بیان میفرماید.


حما مسنون از نظر علم زیست شناسی حیات چیست


زمین هنوز داغ است و بخار آب مولکول های اقوات را به درون سنگ رس کشانده است و از آنجائیکه سنگ رس کالفخار است داغ و خشک است آب بخار می شود و املاح درون آن که همان مولکول های اقوات است بر روی سنگ رس رسوب میکند. یک قطره چکان از محلول مولکول های آلی کربن دار را بر روی سنگ داغ بچکانید آب آن بخار می شود و یک توده سیاه رنگ چسبنده و نرم بر روی سنگ باقی می ماند این همان حما مسنون است که محتوی ترکیبات آلی در سنگ رس داغ در زمین اولیه است علم آن را دوده سیاه مینامد.  بحث وجود حیات در شهاب سنگ ها به این دوده سیاه بر می گردد . آثار این دوده سیاه را در بسیاری از خرده سیارات کشف کرده اند. مطالبی که که در بالا بیان کردم با دید علم زیست شناسی و پیدایش حیات به آن رسیده ام و بدون توجه به نظرات منسوخ شده گذشتکان که با علم روز صدر اسلام به آیات متشابه خلقت انسان و پیدایش آدم نگاه کردند و از آنجائیکه علمی وجود نداشت جز تخیلات و تصورات ذهنی از نظر من قابل استناد نمی باشند. وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ در ایه 12 سوره مومنون هم به این لحظه اشاره دارد سلاله چکیده ای که از سنگ رس بیرون می آید حال این چکیده یا رسوب در سنگ رس چیست.

پوسته جامد زمین داغ است و حرارت کمی بالاتر از نقطه جوش آب است بخار آب فراوان که در درون پوسته جامد زمین وجود داشته به درون لایه سنگ رس ( در حقیقت سنگ رسی که از حالت مذاب به گداخته تبدیل شده ضمن سرد شدن هم پوسته جامد زمین را می سازد و هم مولکول های ساده ساختار موجود زنده که در ژن اولیه خود را ظاهرمی سازد را در خود می پروراند).به مرور زمان آب بخار می شود و توده سیاه که همان ترکیبات آلی ساختار موجود زنده که درست شده. رسوب میکند. آیا مولکول زنجیره ای کامل و ساخته شده ار.ان.ای اولین نطفه حیات در این توده سیاه حما مسنون وجود دارد یا بعدا به وجود می آید. آیات قرآن به صراحت می فرماید ما انسان را از همین توده سیاه که در سنگ ری به عنوان سلاله جدا شد خلق کردیم. وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ- ثُمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قرار مکین. این دو آیه پشت سر هم آمده و این نکته را می رساند که نطفه بیرون آمده از سلاله را در محفظه حفاظت شده قرار دادیم. جعلناه قراردادیم آن را در پوشش برای حفاظت از محیط اطراف. در غشاء سلولی، نطفه همان ژن ار.ان.ای است. در این ژن ترکیبات ساده غذا یا اقوات به صورت مولکول های زنجیره ای را در خود دارد. از تمامی بیست نوع اسید های آمینه ارگانیک، چهار باز اصلی، قند ها، نوکلئوتیدها که در پروسه حیات انواع مولکول های حیات مانند آنزیم ها دی استازها قند ها و چربی ها را میسازند در این نطفه قرار داده شده . این نطفه در محیطی قرار دارد که که مولکول های ساده اقوات به وفور یافت میشوند و این ها غذای این نطفه برای بقاء و ادامه حیات او است. این نطفه بشر در مقیاس نخستین است آدم در حال شدن.

هَلْ أَتَى عَلَى الْإِنسَانِ حِينٌ مِّنَ الدَّهْرِ لَمْ يَكُن شَيْئًا مَّذْكُورًا- إِنَّا خَلَقْنَا الْإِنسَانَ مِن نُّطْفَةٍ أَمْشَاجٍ نَّبْتَلِيهِ فَجَعَلْنَاهُ سَمِيعًا بَصِيرًا- إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا-آیا بر انسان روزگاری نگذشت که چیز قابل ذکری نبود( انسان بود و این بود جزء سرنوشت خلقتی او است ولی به صورت ویروس و باکتری که همه نطفه بشمار می رفتند) ما انسان را از نطفه امشاج نبتلیه نطفه ممزوج و مبتلا کننده خلق کردیم ودر آن شنوایی و بینایی قرار دادیم راهش را هموار و هدایت کردیم آیا شکر گذار است یا نا سپاس. نطفه امشاج زنجیره کوتاهی از ار.ان.ای دارد که با هم ممزوج می شوند و خاصیت نبتلیه آن سبب می شود که به هم برای بقاء خود حمله ور شوند و ژن ها رابه اشتراک گذارند و به ترتیب ژن ها کامل تر در مدت زمان طولانی به وجود آمدند.


حما مسنون گل نیست رسوب در سنگ رس است


بنابراین بر خلاف تصورات و تخیلات کهن حما مسنون گل نیست و متعفن هم نیست. در زمین اولیه خاکی وجود نداشت که با اب مخلوط شود و گل به وجود آید. سنگ های رس خشک و سفال مانند بودند و خاک نتیجه فرسایش میلیارد ساله سنگ ها در اثر سائیده شدن و شکستن و شقه شقه شدن و خرد شدن . و شققنا الارض شقا و زمین ( همان سنگ های روی زمین) را شقه شقه و خرد کردیم تا دانه در آن به راحتی ریشه بدواند. گل متعفن بدبو همان گلی است که در اسطوره ها خداوند آن خاک را آورد و با آب مخلوط کرد و گذاشت ور بیاید و متعفن شود تا مجسمه آدم را بسازد یعنی ما خرافات را ستون تفکرات خود قرار داده ایم و با این ذهنیت کهن وارد قرآن می شویم و آنچه بخواهیم با تغییر معنی ضمایر و کلمات از آن بیرون می آوریم و به این نتیجه زیر می رسیم و در سایت ها هم می نویسیم و دروغ به آیات متشابه خداوند نسبت می دهیم. نمونه این متن است در سایت معتبر" قرآن می فرماید، لجن بدبو، عنصر مادی خلقت آدم علیه السلام بوده است: «ولقد خلقنا الانسـان من صلصـال من حما مسنون...» ما انسان را از گل خشکیده ای که از گل بدبوی (تیره رنگی) گرفته شده بود، آفریدیم."


انسان از نطفه خلق شده یعنی بیشترین عمر تکاملی خود را در نطفه گذرانده


باید توجه کنیم که خداوند انسان را سه و نیم میلیارد سال به صورت نطفه در طبیعت پروراند و همین نطفه را در پروسه تکامل قرار داد تا به علقه تک سلولی تکامل یافته با ژنوم کامل تبدیل و در ژنوم آن جنسیت نر و ماده قرار داد. به مقاله زوجین ذکر و الانثی در قرآن واقعیتی که مسخ شده است مراجعه فرمائید و در این مرحله روح خود را برای هدایت و فرماندهی نرم افزار ژنوم در آن قرارداد ( هنگامیکه بشر به صورت نطفه بود و این واقعیت را خداوند می خواهد به ما تفهیم کند که روح در نطفه تکامل یافته گذارده شده یعنی در ژنوم و به ملائکه فرمود به این بشر سجده کنید. نطفه ساختار اولیه بشر است همه موجودات زنده اعم از گیاهی و جانوری از همان ترکیبات که در نطفه اولیه بود به وجود آمدیم. تکامل داروین و تکامل قرآن و فرق آن دو


وَإِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلاَئِكَةِ إِنِّي خَالِقٌ بَشَرًا مِّن صَلْصَالٍ مِّنْ حَمَإٍ مَّسْنُونٍ- فَإِذَا سَوَّيْتُهُ وَنَفَخْتُ فِيهِ مِن رُّوحِي فَقَعُواْ لَهُ سَاجِدِينَ-هنگامی که خداوند به کلائکه ابلاغ فرمود من خالق بشری هستم از حما مسنون و در صلصال پس هنگامی که آن را سویته کردم ( در پروسه تکامل پرورش دادم و به علقه تبدیل کردم) و روح خودم را در آن نهادم به او سجده کنید. در آیه بعد که مکمل و مترادف این آیه است میفرماید بعد از اینکه روح در بدن شما گذارده شد برای شما اعضای بدن قرار دادم. این آیه به ما میگوید روح زمانی در بدن گذارده شد که بشر هیچ عضوی نداشت تک سلولی اولیه حیات بود که نفس واحده است. خلق کردن اولین موجودى که بقیه موجودات زنده از آن منشعب مى شوند در حقیقت خلق کردن همه آنها است.

الَّذِي أَحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَهُ وَبَدَأَ خَلْقَ الإِنسَانِ مِن طِينٍ ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِن سُلاَلَةٍ مِّن مَّاء مَّهِينٍ- ثُمَّ سَوَّاهُ وَنَفَخَ فِيهِ مِن رُّوحِهِ وَجَعَلَ لَكُمُ السَّمْعَ وَالأَبْصَارَ وَالأَفْئِدَةَ قَلِيلاً مَّا تَشْكُرُونَ- خداوند است که تمامی ملزومات مورد نیازخلقت انسان را خلق فرمود و آفرینش انسان را از سنگ رس اغاز کرد و نسل بیرون آمده از سنگ رس را از رسوب در آب کم قرار داد( رسوب در آب کم همان سلاله من طین و حما مسنون است) سپس آن نطفه را سامان داد و از روح خود در آن دمید و برای شما گوش و چشم و قلب قرار داد. گذشتگان در هزار سال قبل که اطلاعی از علم زمین شناسی و پیدایش حیات نداشتند. این رخ داد را به درون رحم بردند. آیه وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ- ثُمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قرار مکین - نسل بیرون آمده از رسوب یا چکیده سنگ رس را نطفه نامیده که در پوشش حفاظتی غشائ سلولی قرار داد. آیا با خود فکر نکرده ایم که نسلی که از درون سنگ رس بیرون آمد فورا در رحم قرار گرفت. جعلناه نطفه به کدام نطفه اشاره دارد به آب مرد یا نطفه اولیه حیات. چرا ما با دید علم روز به آیات متشابه نگاه نمی کنیم. مگر گذشتگان آیات متشابه را با دانستنی های زمان صدراسلام توجیه نکردند ما هم باید مانند آنها با دید دانستنی های روز به آیات متشابه نگاه کنیم باور کنید که قرآن متعلق به تمام نسل ها است و انحصار به نسل ظهور اسلام ندارد. زمان تاویل واقعی آیات متشابه بر اساس علم فرا رسیده است قرآن را از مهجوریت علمی بیرون آوریم. سید محمد تقوی اهرمی پانزده آذر 1399-ویرایش جدید شهریور 1402

 

بازدید: 1531

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید