قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

خلقت حضرت عیسی و آدم و راز نهفته در آن


مقدمه نوشتار


خلقت انسان در قرآن را از دو دیدگاه  می توان بررسی کرد. اول از دید روایات و نظر گذشتگان که فعلا مرسوم است و دوم از دید آیات قرآن و مقایسه با علوم زیست شناسی و پیدایش حیات. همه کسانی که با قرآن سر و کار دارند با دیدگاه اول آشنا هستند.
چنانچه از نظر گذشتگان به موضوع خلقت انسان نگاه کنیم با شبهات فراوانی روبرو می شویم که با مقایسه با آیات مربوطه با سوالات بیشماری مواجه خواهیم شد و از طرف دیگر می دانیم که خلقت انسان از نظر قرآن رسیدن به  ظهور آدم است به عنوان انسان تکامل یافته که تمامی نسل بشر از او پا گرفته اند. حال واقعیت قرآنی بر کدام وجه قرار گرفته است. از آنجائی که قرآن در چگونگی خلقت انسان دارای یک جهان بینی یا بینش ثابت و خاصی است و همه آیات  خلقت انسان دارای یک نظم و هماهنگی  با یکدیگرند، تصورات غلط می تواند این نظم را بهم ریزد  و واقعیت قرآنی را در پشت پرده ابهام قرار دهد برای نمونه در دو آیه زیر مثالی درباره  تفکرات وجه اول داشته باشیم.


هُوَ الَّذِي خَلَقَكُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا
يَا أَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُواْ رَبَّكُمُ الَّذِي خَلَقَكُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَخَلَقَ مِنْهَا زَوْجَهَا


آیه اول می فرماید او( خداوند متعال است که) شما را از یک نفس واحده آفرید و زوج او را از آن نفس واحده و یا در آن نفس قرار داد (من می تواند از و یا در معنی دهد) و در آیه دوم می فرماید شما را از نفس واحده خلق کرد و زوج او را از همان نفس خلق کرد. پس بر اساس آیات ذکر شده منشاء آدم از یک نفس واحده بوده و از آن نفس زوج او را بیرون آورد. چه توجیهی برای این دو آیات داریم، برای این است که در تفکرات قدیم به این نتیجه رسیده بودند که خداوند آدم را از گل آفرید و همسر او را از همان گل و نه گل دیگر خلق کرد. ماهیت گل تک است و واحده و گل  جدا گانه در کار نبوده است. اگر نفس واحده را خود آدم تصور کنیم بدین معنی است که زوج او از خود آدم پدید آمده است. آیا می تواند منطقی باشد پس این تفکرات نمی تواند واقعیت قرآنی را بیان کند و تنها تصورات غلط ذهنی ما است. بنابراین آدم نمی تواند به استناد این آیه نفس واحده باشد. نفس واحده تک سلولی اولیه حیات است که دارای هسته و DNA کامل با قابلیت ژنتیکی (وراثت و انتقال داده های موجود زنده به نسل بعد از آن باشد) تولید جنسیت نر و ماده و تمامی موجودات زنده از جمله انسان تکامل یافته و نسل های بعد از آن از این نفس واحده ایجاد شدند. البته در پروسه زمان بر تکاملی. حال اگر این آیات را با علم زیست شناسی و پیدایش حیات در زمین اولیه مقایسه کنیم موضوع کاملا شفاف و علمی است. مسلما گذشتگان نمی توانستند غیر از این تفسیر کنند. چرا که علم در حدود دو قرن اخیر راز این دو آیه را کشف کرده است. آیات خلقت انسان در قرآن کاملا مطابق علم زیست شناسی بیان شده که در مقالات متعدد مفصلا به آن پرداخته ام. خلقت انسان در قرآن با نگاهی جدید و مطابق علم روز-خلقت نطفه و علقه- کلیک فرمایید.

خلقت انسان از آغاز تا ظهور آدم


آدم به عنوان انسان تکامل یافته از نسل قبل از خود از بداء خلق الانسان من طین شروع به خلق شدن می کند و زمان طولانی می گذرد تا دوره تکامل خود را سپری کند. مراحل خلقت انسان در قرآن بر اساس آیات زیر بیان شده است- الَّذِي أَحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَهُ وَبَدَأَ خَلْقَ الْإِنْسَانِ مِنْ طِينٍ خداوند تمامی شرایط لازم برای خلق حیات که اساس شروع خلقت انسان از آن آغاز شد فراهم نمود و خلقت انسان را در سنگ رس آغاز کرد. وَلَقَدْ خَلَقْنَا الإِنسَانَ مِن صَلْصَالٍ مِّنْ حَمَإٍ مَّسْنُونٍ- در حقیقت ما انسان را در سنگ رس پخته و از رسوب سیاه رنگ که در رس قرارگرفته بود خلق کردیم. اینجا شروع خلقت انسان در زمین اولیه است و دقیقا بعد از شکل گرفتن پوسته جامد زمین بعد از دو دوره خلق زمین آیه 9 سوره فصلت - وَجَعَلَ فِیهَا رَوَاسِیَ مِنْ فَوْقِهَا وَ بَارَکَ فِیهَا وَ قَدَّرَ فِیهَا أَقْوَاتَهَا فِی أَرْبَعَةِ أَیَّامٍ سَوَاءً لِلسَّائِلِینَ. اقوات که در چهار دوره مقدر میشود یعنی برنامه ریزی و ایجاد می شود نطفه اولیه حیات را شکل می دهد. ایجاد مولکول های آلی ساختار موجود زنده.

این چهار دوره زمان بر است و پایه خلقت آدم از اینجا ریخته می شود. زیرا هدف خلقت انسان بیرون آوردن آدم و بنی آدم به عنوان انسان تکامل یافته است. بنابراین در ادامه آیه- الَّذِي أَحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَهُ وَبَدَأَ خَلْقَ الْإِنْسَانِ مِنْ طِينٍ دنباله آیه می فرماید ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ مَاءٍ مَهِينٍ – ثم استمرار بداء خلق الانسان من طین است .نسل اینجا نسل بعد از شروع خلقت انسان است که در اقوات شکل گرفته است. سلاله من ماء مهین هم تحولات بعدی در آب کم صورت گرفته است و آن آبی است که امکان رسوب حما مسنون در سنگ رس را فراهم کرده بود. در آب فراوان مولکول اولیه حیات نمی توانست شکل بگیرد. ماکرو مولکول های زنجیره ای ساختار RNA که نسل اول ژن کامل موجودات زنده که DNA بوده است برای ایجاد به محیطی بدون آب نیاز داشته که مولکول های آب ایجاد شده از مونومر ها به پلیمرها باید محیط را ترک می کردند و در غیر این صورت  واکنش برگشت پذیر می شد. هنگامی که ژن اولیه حیات در درون تک سلولی ساده یا باکتری های باستانی غیر هوازی و بدون هسته و غشاء هسته ای قرار گرفت، ادامه تکامل این ژن در آب قرار گرفت. ماء مهین تنها برای تشکیل مولکول های آلی  و پیچیده ساختار اولیه حیات ضروری بوده است. این وقایع سرنوشت  خلقت انسان یا بهتر بگوئیم آدم بوده است. سلاله من ماء مهین هیچ ارتباطی با آب مرد نداشته است و صحبت از خلق اولیه ساختار تشکیلاتی اولین موجود زنده حیات است. (از بداء خلق الانسان من طین تا پیدایش آب مرد ؟ حدود سه میلیارد سال طول کشیده است ؟) هنوز موجود زنده به تمام معنی شکل نگرفته دارد سر و سامان می یابد ( سویته می شود). مولکول های ساختار اولیه حیات دارند ساخته می شوند. شاید در دوره سوم اقوات باشد. علم زیست شناسی چنین میگوید. چگونگی روند پیدایش حیات در زمین اولیه از نظر قران-کلیک فرمایید


ساختار تشکیلاتی نخستین نطفه حیات ( در حقیقت مبداء پیدایش انسان و آدم) دارد شکل می گیرد ولی هنوز جان ندارد. معمای پیچیده حیات در اینجا است که دانشمندان علم زیست شناسی را مات و مبهوت کرده است چگونه ماده بی جان به جاندار تبدیل شد چگونه مولکول زنجیره ای ساختار RNA یا ژن اولیه حیات جان گرفت. تا اینجا تحولات در درون سنگ رس (تراب در زمین اولیه) بوده است و ساختار اولیه حیات هم در درون تراب که همان صلصال کالفخار است شکل گرفته است. زبان تمثیلی قرآن عمق دارد و مفاهیم اصلی در زیر ظاهر کلمات آیات متشابه نهفته است که واقعیت های علمی آن را بیان می کند. هدف خداوند رساندن دانشمندان به وجه علمی آن است تا حقانیت قرآن را برای امروزه که نسل شکوفائی علم است بیان کند. اگر ما وجه  نخست را کنار بگذاریم و با دید علوم طبیعی به این قبیل آیات نگاه کنیم دنیای شگفت انگیز علمی را از آنها کشف می کنیم. خداوند سرنوشت ایجاد شدن ما انسان ها را بر اساس واقعیت علمی بیان می کند. ما ظاهر آیات را نگاه می کنیم و با بازی با کلمات و استفاده از آن ابزار شرح مفصل را به رشته تحریر درآورده ایم ولی نتوانسته ایم به عمق آیات نفوذ کنیم زیرا علم زیست شناسی و زمین شناسی را یاد نگرفته ایم. اینجا به نقطه مهم بحث خودمان که مثل حضرت عیسی(ع) و آدم و شباهت این دو را بهم است نزدیک شده ایم.


وجه مشترک خلقت حضرت عیسی وآدم


در آیه 59 سوره مبارکه آل عمران می خوانیم: إِنَّ مَثَلَ عِيسَىٰ عِندَ ٱللَّـهِ كَمَثَلِ ءَادَمَ ۖ خَلَقَهُۥ مِن تُرَابٍ ثُمَّ قَالَ لَهُۥ كُن فَيَكُونُ - مَثَل عیسی در نزد خدا، هم چون آدم است که او را در خاک آفرید، و سپس به او فرمود: موجود باش و شد. کلماتی که باید برایمان روشن شوند. خلق، کن، فیکون و نکته کلیدی و مشترک مثل عیسی(ع) و آدم است. چه شباهتی می تواند این دو خلقت با هم داشته باشند. خلق ایجاد یا پیدایش از چیزی که از آن درست می شود. کن و یکون فرمان است باش و می شود. فاصله زمانی بین کن و یکون وجود ندارد انما امره اذا اراد شيئا ان يقول له کن فيکون- هنگامی که امر خداوند بر ایجاد چیزی قرار گرفت می فرماید باش و می شود. این یک قانون کلی الهی است ولی در هر خلقی وجود ندارد. در یک پروسه خلقتی زمان بر که براساس تقدیر الهی مقدر می شود، لحظه ای می تواند وجود داشته باشد که این قانون رخ دهد.  باید در روند خلقت انسان در سنگ رس تا نفخ من روحی بررسی کنیم به بینیم این رخداد در کجا اتفاق افتاده است در سنگ رس صلصال و خلق نطفه امشاج و یا در حادثه نفخ من روحی در تک سلولی تکامل یافته یوکاریوت یا علقه (بر اساس برداشت علمی و منظور علقه خون بسته در رحم نیست)

تبدیل ماده بی جان به جاندار و پیدایش نطفه امشاج

و لقد خلقنا الانسان من صلصال من حما مسنون در حقیقت ما انسان را از توده نرم سیاه در سنگ گداخته سفال مانند صلصال خلق کردیم. صلصال تراب است به صورت سنگ رس  که در آن ساختار تشکیلاتی انسان یا حیات خلق شد خَلَقَهُۥ مِن تُرَابٍ او را در خاک آفریدیم .این اصطلاح عامیانه خلق انسان در خاک است .خاک،طین، صلصال، صلصال کالفخار، تراب همه معنی یک نوع از خاک است و آن نوع را باید با استعانت از آیات دیگر بیرون آورد. قرآن خلقت انسان در خاک را گاهی عامیانه و جایی دیگر علمی بیان می کند . حیات پدیده مادی نیست. مولکول زنجیره ای RNA که ساختار تشکیلاتی موجود زنده است شکل گرفته. یک مولکول آلی زنجیره ای ریبونوکلئیک اسید ولی بی جان است و حیات ندارد برای اینکه این مولکول جاندار شود نیاز به امر خداوند دارد. این موضوع  دیگر در حیطه علم زیست شناسی نیست امری است ماوراء جهان مادی فرمان خداوند بر مولکول جاری می شود و در آن این مولکول ریبونوکلئیک اسید  می شود جاندار کن فیکون شامل آن می شود. حیات در ماده بی جان به امر خداوند جاری می شود.

این رخداد با عظمت کجا اتفاق می افتد در دل سنگ رس و از توده رسوب حما مسنون. ابتدا ساختار شیمیایی مولکول حیات خلق می شود و سپس با یک کن فیکون آن مولکول می شود نطفه امشاج. خَلَقَهُۥ مِن تُرَابٍ ثُمَّ قَالَ لَهُۥ كُن فَيَكُونُ. در آیه فوق خلقت حضرت عیسی را با خلقت آدم با کن فیکون مقایسه می فرماید. حضرت عیسی(ع) ابتدا باید مادری داشته باشد و مکانی آماده برای رخ داد کن فیکون وجود داشته باشد. اتفاقی خارق العاده در کروموزم جنسیتی با فرمان خداوند رخ می دهد و نطفه آن حضرت منعقد می گردد. هر دو مورد به صورت خلق الساعه نبوده شرایط اولیه لازم داشته است. آدم در تراب خلق می شود. سنگ رس تراب است. طین هم تراب است. خاک مفهوم کلی رس است. صلصال و طین مفهوم علمی آن است. این احتمال اول است. حیات در نطفه اولیه به امر خداوند قرار گرفت مولکول ار.ان.ای بی جان حیات را دریافت می کند و حیات خصیصه چند وجهی است همه مراحل خلقت انسان در حقیقت آدم در حال شدن است مولکول ار.ان.ای از بی جان با یک کن فیکون با امر خدا جاندار می شود و خصیصه اولیه حیات را بدست می آورد. این خصیصه باید تکامل یابد و حیات کامل تبدیل شود، برسیم.

پیدایش تک سلولی تکامل یافته با ژنوم کامل یوکاریوت یا علقه

نطفه اولیه حیات که در دل سنگ رس خلق شد تک سلولی بدون هسته و غشاء سلولی پیشرفته با ژن ناقص RNA  که قرآن آن را نطفه امشاج مینامد که مبتلا به گذراندن دوره تکامل خود است تا به تک سلولی هسته دار با ژن کامل دو زنجیره ای بنام DNA با غشاء هسته ای کامل تبدیل شود یک عامل اساسی هنوز کم دارد. خلقت انسان با نگاهی جدید و مطابقت با علم روز- پیش نطفه کلیک فرمایید

علم زیست شناسی به این موضوع رسیده است که ابتدا ژن ناقص RNA که یک زنجیره ای دراز مانند کلاف در هم پیچیده و تنها با قابلیت ساختن پروتئین ولی نمی توانسته صفات جان دار بودن را دارا باشد. تنها یک مولکول بین جاندار و بی جان است. برخی ویژگی های موجود زنده را دارا است ولی جاندار کامل نیست دوره خلق الانسان من صلصال الکلفخار را گذرانده ولی هنوز سویته نشده است و باید نفخ من روحی در آن استقرار یابد و به موجود جاندار با تمامی خصوصیات زنده بودن برسد. ماده بی جان است ولی آماده برای پذیرش حیات یا جان است. بنابراین باید دوره نبتلیه خود را سپری کند و تحت حفاظت برنامه ریزی یا تقدیر الهی است ولی هویت مستقل دارد و نفس است. باکتری است غیر هوازی بدون هسته و غشاء هسته ای و ژن ناقص تنها میت واند خود تکثیر پذیر باشد. تبدیل به باکتری غیر هوازی فتو سنتز و سپس سیانو باکتری فتو سنتز. سه دوره ظلمات ثلاثه  (کلیک فرمائید) را باید طی کنند ثُمَّ سَوَّاهُ و تحت کل نفس علیها حافظ قرار گیرد.


آماده و در انتظار فرمان خداوند است که جان بگیرد و شاهکار خلقت حیات خود را نمایان سازد. از تشکیل ملکول های RNA ( که در انواع باکتری های غیرهوازی وجود داشته پرکارینوت ها) تا ملکول های DNA ( در اولین تک سلولی هسته دار یوکاریوتها ) حدود دو و نیم میلیارد سال طول کشیده است. کلمه خلق یعنی ایجاد از چیز دیگر آن هم برای اولین بار و یک دفعه. خلق ها ممکن است متعدد باشند و هر خلقی موضوع خود را دارد. خلق ساختار تشکیلاتی انسان، خلق نطفه اولیه حیات، خلق نطفه اصلی حیات و بلاخره خلق نفس واحده پدر جد  تمامی موجودات زنده. وقتی قرآن می فرماید ما شما را از نفس واحده خلق کردیم .یعنی تمامی ساختار تشکیلاتی شما و ژن کامل شما و روحی که فرماندهی ژن شما را در دست دارد و ویژگی تکثیر پذیری با انتقال وراثت و به روش جنسیتی نر و ماده. این ها همه ملزوماتی است که خداوند در دل نفس واحده می گذارد و آن را به سرنوشت شدن خود تحت فرماندهی امر خدا واگذار میکند 

ادامه آیه فوق را پی می گیریم- الَّذِي أَحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَهُ وَبَدَأَ خَلْقَ الْإِنْسَانِ مِنْ طِينٍ - ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ مَاءٍ مَهِينٍ - ثُمَّ سَوَّاهُ وَنَفَخَ فِيهِ مِنْ رُوحِهِ وَجَعَلَ لَكُمُ السَّمْعَ وَالْأَبْصَارَ وَالْأَفْئِدَةَ قَلِيلًا مَا تَشْكُرُونَ این آیه از ابتدای شروع خلقت انسان در سنگ رس شروع می شود تا تشکیل نفس واحده–خداوند است که تمامی چیز ها و شرابط لازم برای خلق انسان را به نحو احسنت خلق کرد و خلقت انسان را در سنگ رس آغاز نمود و نسل بیرون آمده از آغاز خلقت در سنگ رس را در آب کم قرار داد در سنگ رس آب فراوان وجود ندارد و آب به صورت بخار املاح مورد نیاز مولکول ساختار اولیه خلقت انسان را به درون سنگ رس رسوخ می دهد. سپس آن نطفه را سر و سامان می دهد و روح خود را در آن نفخه می کند بعد از آن اعضای بدن را در آن قرار می دهد.


کن فیکون. وقتی اراده یا برنامه ریزی باریتعالی بخواهد جامه عمل به خود گیرد  می گوید باش و می شود. در چند پروسه خلقت جهان مادی این فرمان که فرمانی است واحده  و سریع و خارج از ضوابط مادی و قانون علت و معلول اتفاق می افتد. ابتدای ایجاد کیهان و زمان لحظه آغازین ایجاد کیهان از هیچ و در لحظه ای در مراحل قیامت و در خلقت انسان هم لحظه ای وجود داشته که این فرمان ابلاغ میشود وآن هم در یک آن وبا یک جهش تبدیل ماده بی جان آماده به جاندار. این لحظه قرار گرفتن نفخ من روحی و حیات در ماده بی جان که با یک جهش آنی وسریع انجام میشود همان کن فیکون است در مرحله خلقت انسان که در حقیقت همان آدم بعد از این است.

نفخ من روحی جهشی در ژن کامل RNA که به DNA تبدیل شده صورت می پذیرد و روح در آن مستقر و فرماندهی شدن انسان را بسوی تکامل خود بر عهده می گیرد. در خلقت حضرت عیسی(ع) هم مانند لحظه تبدیل بی جان به جاندار و آن هم توسط روح من امر ربی با فرمانی که روح ناقل آن بوده و احتمالا مانند خلقت آدم در جهش ژنتیکی چیزی که نبود هست می شود. می فرماید باش و می شود. کن فیکون اراده خداوند است در یک مورد استثنائی. چه عاملی این کن فیکون را ایجاد کرد روح من امر ربی. روح در ساختار مولکولی ژن بی جان دمید و حیات خلق شد.به آیه زیر هم توجه فرمائید:

وَمَرْيَمَ ابْنَتَ عِمْرَانَ الَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهِ مِن رُّوحِنَا وَصَدَّقَتْ بِكَلِمَاتِ رَبِّهَا وَكُتُبِهِ وَكَانَتْ مِنَ الْقَانِتِينَ

و مریم دختر عمران را که عفت خود را حفظ کرده بود و ما از روح خود در آن دمیدیم و او کلمات پروردگار خود و کتاب را تصدیق کرد و او از فرمانبرداران بود-نفخ من روحی در خلقت آدم در حال شدن هم رخ داد و ساختار تشکیلاتی اصلی و اولیه حیات که  سنگ بنای آدم بود از بیجان به جاندار تبدیل شد. وَصَدَّقَتْ بِكَلِمَاتِ رَبِّهَا وَكُتُبِهِ دارای مفهوم والای علمی است. روح من امر ربی حامل پیام القاء کلمات خدا در چهار چوب نفخنا فیه روحنا است که تاثیر قابل توجه در تحولات ژنتیکی داشته است این تحولات نبود و با فرمان کن فیکون هست می شود . همانند نفخ من روحی در خلقت آدم که ماده بی جان جاندار شد.

وَاذْكُرْ فِي الْكِتَابِ مَرْيَمَ إِذِ انتَبَذَتْ مِنْ أَهْلِهَا مَكَانًا شَرْقِيًّا -فَاتَّخَذَتْ مِن دُونِهِمْ حِجَابًا فَأَرْسَلْنَا إِلَيْهَا رُوحَنَا فَتَمَثَّلَ لَهَا بَشَرًا سَوِيًّا 16 مریم

همین روح که امر ربی است بر حضرت مریم(ع) بشکل بشر متمثل شد. حضرت مریم(ع) به قدرت خداوند آن روح را تجسم کرد، آن را به شکل بشری دید و روح پیام خداوند را ابلاغ کرد و همان نفخ من روحی این جا هم عمل کرد. وجه تشابه خلقت آدم و حضرت عیسی جهش ژنتیکی بود که در هر دو شبیه بودند. إِنَّ مَثَلَ عِيسَىٰ عِندَ ٱللَّـهِ كَمَثَلِ ءَادَمَ ۖ خَلَقَهُۥ مِن تُرَابٍ ثُمَّ قَالَ لَهُۥ كُن فَيَكُونُ. بنابراین با توجه به کلمه فنفخنا فیه من روحنا این رخداد در علقه رخ داده که دارای ژنوم کامل و جعل الزوجین الذکر و الانثی و  و روح خدا(امر او) را گرفت اتفاق افتاده است.

آدم ابتدا از تراب خلق می شود ولی هنوز مشمول کن فیکون قرار نگرفته است امر خداوند بر مولکول ساخته شده نازل و نطفه امشاج نیتلیه دارای هویت حیات می شود وجه مشترک هر دو ثُمَّ قَالَ لَهُۥ كُن فَيَكُونُ و نفخ من روحی است. تجزیه و تحلیل کن فیکون در رابطه با پدیده های مختلف نیار به مقاله جدا گانه دیگری دارد که انشاأالله  تقدیم می شود. با کشف جدید علم ژنتیک که کلام می تواند در صورتیکه با امواج اسکالر بر روی ژنونم انسان هم خوانی داشته باشد تغییراتی در ژنوم ایجاد کند نوشتار جدیدی در این رابطه منتشر کردم که تکمیل کننده این نوشتار است - کلِمَتُهُ أَلْقَاهَا إِلَىٰ مَرْيَمَ و راز علمی نهفته در آن-سید محمد تقوی اهرمی اردیبهشت 1398-ویرایش جدید خرداد1399-ویرایش جدید مهر ماه 1402

 

 

 

بازدید: 2849

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید