قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

يَتَلَقَّى الْمُتَلَقِّيانِ-DNA- و عجایب ساختار آن

مقدمه نوشتار


یتلقی المتلقیان در آیات 16 تا 18 سوره ق بسیار واضح و روشن معنی DNA می دهد که متاسفانه افکار گذشتگان مانع رسیدن به حقایق علمی قرآن شده است. از سیاق آیات متوجه حقیقت این جملات می شویم. وقتی کلمه به این زیبائی که مفهوم دی.ان.ای در آن مستتر است چه اصراری داریم که حتما نظر و مطالب و برداشت گذشتان را تکرار کنیم. برخی یتلقیان را به کلمه القاء وصل می کنند در حالی که تلاقی کردن، ملاقات کردن و با هم در نقاطی برخورد داشتن است با توجه به سایر آیات به مفهوم آن نزدیک تر است. مرج البحرین یلتقیان یا یَوْمُ التَّلاق ملاقات کردن و برخورد کردن معنی میدهد و در آیه لا يَحْزُنُهُمُ الْفَزَعُ الْأَكْبَرُ وَ تَتَلَقَّاهُمُ الْمَلائِكَةُ هذا يَوْمُكُمُ الَّذِي كُنْتُمْ تُوعَدُونَ با ملائکه برخورد یا ملاقات می کنند. مثال فراوان است.

در آیه یتلقی المتلقیان از ملائکه مطلبی بیان نشده. وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ وَنَعْلَمُ مَا تُوَسْوِسُ بِهِ نَفْسُهُ ۖ وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ-اذْ يَتَلَقَّى الْمُتَلَقِّيَانِ عَنِ الْيَمِينِ وَعَنِ الشِّمَالِ قَعِيدٌ-َا يَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ و بدرستیکه ما خود انسان را خلق کرده ایم و از وسوسه های درونی او آگاه هستیم و ما در بدن او از رگ گردن او به او نزدیک تریم چرا؟ زیرا دو (رشته) راست و چپ تلاقی کننده مکرر در بدن آن نشانده ایم، سخنی گفته نمی شود(تشبیه از اعمال حتی سخن گفتن هم از قلم نمی افتد به نعلم ما توسوس به نفسه توجه فرمائید) مگر رقیب مقدمات را فراهم و دیگری ضبط و حفظ می کند. بحثی در باره یتلقی المتلقیان به زبان قرآن که علم به آن DNA می گوید داشته باشیم سپس به عجایب این خلقت اشاره ای کنیم که عظمت خداوند را مطابق آیه سَنُرِيهِمْ آياتِنا فِي الْآفاقِ وَ فِي أَنْفُسِهِمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ أَ وَ لَمْ يَكْفِ بِرَبِّكَ أَنَّهُ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ شَهِيدٌ -بیان می فرماید.
بزودی آيات خود را در افق های دور و نزدیک و در درون خودشان به آنان نشان خواهيم داد، تا برايشان روشن شود كه خداوند حقّ است ( واقعیت انکار نا پذیر است)، آيا كافى نيست كه هر شیی بر حقانیت او شهادت می دهد. أَلا إِنَّهُمْ فِي مِرْيَةٍ مِنْ لِقاءِ رَبِّهِمْ أَلا إِنَّهُ بِكُلِّ شَيْ‌ءٍ مُحِيطٌ – آگاه باش که مردم در رخداد قیامت شک دارند بدان که او بر همه چیز احاطه و تسلط دارد.

یتلقی المتلقیان و دو رشته در هم پیچ خورده آن


به تفسیر المیزان بحث عتید و رقیب توجه فرمائید "ما یلفظ من قول الا لدیه رقیب عتید - کلمه (لفظ) به معناى پرت کردن است ، و اگر سخن گفتن را لفظ نامیده اند، به نوعى تشبیه است و کلمه (رقیب ) به معناى محافظ، و کلمه (عتید) به معناى کسى است که فراهم کننده مقدمات آن ضبط و حفظ است ؛ خلاصه یکى مقدمات را براى دیگرى فراهم مى کند تا او از نتیجه کار وى آگاه شود".

کلمه نحن اقرب الیه من حبل الورید مفهوم حضور امر خداوند در بدن است و با ژنوم برای ضبط و ارسال اطلاعات ساختاری و اعمال انسان به کتاب مبین نقش اساسی بازی می کند. روح و واقعیت فرماندهی آن بر ژنوم در قرآن. هنگامی که خداوند اولین سلول تک یاخته با ژنوم کامل که علقه است را خلق فرمود روح خود را در آن نفخ می کند و علقه همان نفس واحده و یوکاریوت است. روح فرماندهی ارسال اطلاعات را به طریق امواج کوانتومی و از طریق کرمچاله به روش تله پورتیشن کوانتومی به کتاب مبین ارسال و ضبط می کند و در ادامه این آیات 19 و 29 همان سوره به مرگ و قیامت اشاره می فرماید که ارتباط ضبط و ارسال اطلاعات توسط نرم افزار ژنوم به فرماندهی روح برای استفاده از آن در قیامت را بیان می فرماید.
وَ جاءَتْ سَكْرَةُ الْمَوْتِ بِالْحَقِّ ذلِكَ ما كُنْتَ مِنْهُ تَحِيدُ و تحولات مرگ ( یتوفاکم الملائکه ) تخلیه آخرین اطلاعات قبل از مرگ را اشاره می فرماید .به راستى زمانی که قیامت فرا رسد (و به انسان گفته شود) اين همان است كه همواره از آن مى‌گريختى. وَ نُفِخَ فِي الصُّورِ ذلِكَ يَوْمُ الْوَعِيدِ - و در صور (رستاخيز) دميده شود، اين است روز تحقّق وعده داده شده.


بنابراین یتلقی المتلقیان و امر خدا وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ جدا از پیکره انسان نمی باشد mRNA در ساختار ژنوم نقش نرم افزار پیام رسان را ایفاء می کند که بر اساس این نقش در اعمال و رفتار و کلیه داده های عملکرد روزانه را باز سازی و DNA بر اساس کد بندی آن ها ضبط می کند.
رسل در قرآن معنی پیام رسان می دهد چه رسلی که در قوام جهان مادی و حیات مستقر و به انجام وظیفه مشغولند و چه رسلی که اختصاصی پیام خداوند را به پیامبران می رسانند. ملائکه در ارسال پیام نقش نامه رسان را دارند البته در ارسال پیام به پیامبران. در آیه 80 سوره زخرف می فرماید. ام یحسبون انا لا نسمع سرهم و نجوئهم بلی و رسلنا لدیهم یکتبون-آیا با خود حساب می کنید که ما راز و نجوی شما را نمی دانیم ، البته که می دانیم و پیام رسان ما نزد شما همه را مکتوب (ضبط)می کند. این رسل همان یتلقی المتلقیان است.


در آیه دیگر 21 سوره یونس می فرماید- وَ إِذا أَذَقْنَا النَّاسَ رَحْمَةً مِنْ بَعْدِ ضَرَّاءَ مَسَّتْهُمْ إِذا لَهُمْ مَكْرٌ فِي آياتِنا قُلِ اللَّهُ أَسْرَعُ مَكْراً إِنَّ رُسُلَنا يَكْتُبُونَ ما تَمْكُرُونَ-هر گاه پس از رنجی که به مردم رسیده رحمت و لطف به آنان بنمائیم (طعم رحمت را بعد از سختی به آنها بچشانیم) دست به نیرنگ و مکر در آیات ما می برند ( اعمال خود را با آیات ما توجیه می کنند) بگو تدبیر الهی سریعتر از مکر و نیرنگ آنان است، زیرا پیام رسان ما هر آنچه مکر و نیرنگ می کنند را به رشته تحریر در می آورد. قل الروح من امر ربی و روح فرماندهی و سامان دهی پیام رسان یا نرم اقزار ژنوم را در اختیار دارد و هر گام ضبط اعمال هم زمان خداوند متعال از آن آگاه است. وَ إِنَّ عَلَیْکُمْ لَحافِظینَ- کِراماً کاتِبینَ-یَعْلَمُونَ ما تَفْعَلُون-البته بر شما ضبط کننده گانی گماشته ایم- نویسندگان خارق العاده ای که تمامی رفتار و کردار شما را می دانند و ضبط می کنند.


عجایب ژنوم موجودات زنده کِراماً کاتِبینَ نویسندگانی خارق العاده

مطالب زیر از ویکی پدیا و سایت www.freedomtrust.org.uk/AR انتخاب کرده ام

DNA مخفف دئوکسی ریبونوکلئیک اسید است. ساختار DNA مانند یک نردبان پیچ خورده است، مارپیچ دوگانه پله های نردبان از “پایه” تشکیل شده است تخمین زده می شود که 3 میلیارد (3,000,000,000) باز در کد DNA در هر سلول بدن وجود دارد. باز ها پله های نردبان را تشکیل می دهند. پایه نردبان از جنس پروئین ها هستند. فسفات ها و قندها این بازها را به پایه نردبان می چسبانند.



DNA در حالت عادی خود به شکل یک مارپیچ دوتایی ساخته می شود. از نقطه نظر شیمیایی، آنها اسیدهای نوکلئیک، مولکول های زنجیره بلند (پلیمر) هستند که از چهار بلوک ساختمانی مختلف، نوکلئوتیدها ساخته شده اند. هر نوکلئوتید از یک باقیمانده فسفات، قند دئوکسی ریبوز و یکی از چهار باز آلی (آدنین، تیمین، گوانین و سیتوزین که اغلب به اختصار A، T، G و C نامیده می شود) تشکیل شده است.



اگر رشته‌های DNA یک سلول را باز کنید، طولی در حدود 182 سانتی‌متر و عرض آن تنها 50 تریلیونم اینچ (2.54 سانتی‌متر) به دست می‌آید. اگر طول تمامی ژن ها ی سلول بدن را کنار هم قرار دهیم شما می توانید به رقم حیرت انگیز 600 برابر فاصله زمین تا خورشید و برگشت برسید. این یکی از آیات الهی در ساختار بدن انسان است سَنُرِيهِمْ آياتِنا فِي الْآفاقِ وَ فِي أَنْفُسِهِمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ.
تایپ کردن ژنوم انسان با 60 کلمه در دقیقه، 8 ساعت در روز حدود 50 سال زمان نیاز دارد.


کل توالی DNA ما 2000 دفترچه تلفن 1000 صفحه ای را پر می کند. هر انسان تقریباً 000,000,000,000 ,100 تریلیون یا هزار میلیارد سلول) دارند. DNA کروموزومی یا هسته ای در هسته سلول ها قرار دارد. انسان 46 کروموزوم دارد DNA، کروموزوم ها، ژن ها؟
بخشی از DNA که حاوی اطلاعات پایه برای تولید RNA فعال بیولوژیکی (تبدیل اطلاعات ژنتیکی به پروتئین) است، معمولاً به عنوان ژن نامیده می شود که به فاصله های مشخص روی DNA قرار دارد و در یک موجود زنده این ژن ها که کاملا یکسان هستند هویت او را مشخص می کند و بین آن ها ژن های کد گذاری نشده قرار دارند که تا کنون ناشناخته بودند و آن ها را ژن های نا خواسته یا اشغال تصور می کردند و اکنون راز آن دارد کشف می شود و مشخص شده که خصوصیات اخلاقی و شخصیتی یا روحیات و تاریخچه خلقت انسان در آن ذخیره شده.

تنها کمتر از ده درصد از DNA رمزگذاری شده است و باقیمانده "DNA ناخواسته" یا "DNA بیگانه" برچسب گذاری شده است که اخیر مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. به کل اطلاعات ارثی 20000 تا 25000 ژن باضافه دی.ان.ای نا خواسته ژنوم می گویند. ژن ها قطعاتی از DNA هستند که در کروموزوم های آن ها از والدین به فرزند منتقل می شود و حاوی اطلاعات ارثی هستند البته همراه با ژن های کد گذاری نشده که در حیات یک موجود زنده اطلاعاتی به آن اضافه می شود که در انسان به روحیات و اخلاقیات ارتباط دارد. انسان می تواند با کار های نیک و تقوا بر فجور غلبه کند. فجور و تقوا هنگام نفخت من روحی در نفس واحده یا علقه الهام شد فالهمها فجورها و تقواها. به عبارتی ژن های کد کننده و غیر کد کننده هم زمان در ژنوم گذاشته می شوند. ژن های کد کننده که مسئول ساختار مادی انسان است در قرآن با کلمه خلق فتحه خ و لام خلق الانسان من صلصال من حما مسنون بیان شده و ژن های غیر کد کننده مسئول اخلاقیات با خلق با ضمه خ و کسره لام. خلق الانسان من ماء دافق یخرج من بین صلب و ترائب آورده شده. خُلق و خَلق و فرق آن ها و نقش ماء دافق در هر دو

به طور متوسط، هر کروموزوم تقریباً 65 میلیون مولکول DNA دارد. بین ژن‌ها، در طول یک کروموزوم، رشته‌های طولانی DNA ژن های غیر کد کننده قرار گرفته اند که قبلاً هیچ عملکرد شناخته شده‌ای نداشته‌اند. یک کروموزوم حاوی حدود 1000 ژن است. انسان تقریباً 30000 ژن مختلف در 46 کروموزوم دارد.
46 کروموزوم ما در 23 جفت مرتب شده اند. ما یک نسخه از یکی از دو جفت ممکن را از مادر و یکی از پدرمان به ارث می بریم. دو قلوهای همسان دارای 100% ژن های یکسان هستند. خواهر و برادر حامل 50 درصد ژن های یکسان هستند. والدین و فرزند 50 درصد ژن های یکسانی دارند.

شما نیمی از ژن‌های مادر و نیمی از ژن‌های پدرتان را دارید، همانطور که هر کدام نیمی از ژن‌های والدین خود را دارند که به نسل‌های گذشته باز می‌گردند. در حقیقت تاریخچه جد و آباء ما از آدم و حوا تا کنون را در دفترچه ژن خودمان ضبط شده داریم بعلاوه تاریخچه تکامل ما قبل از آدم و حوا تا نفس واحده اولین تک سلولی یوکاریوت در ژن های نا کار آمد که حدود بیش از 90 در صد ژن های ما را تشکیل می دهند در هر سلول ضبط شده داریم. ما دفترچه تاریخچه هویت خودمان از ویروس اولین جد ما تا امروز را در هر سلول با خود حمل می کنیم. بطور نمونه دانشمندان در رخداد بیماری کرونا و تجسس ژنوم آنها متوجه شدند که حدود 7 درصد ژنوم ناخواسته ما از ژن های ویروس جد اولیه ما که از خانواده کرونا بودند تشکیل شده اند و به همین دلیل بود که ویروس کرونا که یک تکه اطلاعات "من را تکثیر کن " را با خود داشت و به درون سلول نفوذ می کرد و سلول بدن آن را خودی تلقی و دستور را اجرا می کرد. نطفه امشاج نبتلیه اولین مولکول ژنوم با ساختار ار.ان.ای و خاصیت مبتلا کنندگی نبتلیه تکامل ژنوم را با به هم پیوستند و به اشتراک گذاشتن ژن های خود شروع کردند. کرونا خطای انسانی در فلیغیرن خلق الله

دانشمندان روسی دریافتند که کد ژنتیکی، به خصوص که در 98 درصد "DNA ناخواسته"، مطابق با قوانین مشابه رفتار می کند. زبان های انسانی مقایسه: نحو (نظام قواعد برای ترکیب کلمات و گروه های کلمات در جملات) و معناشناسی (معنای کلمات، عبارات و نمادها) و قواعد اساسی دستور زبان. نتیجه: تمام قلیایی های DNA ما از دستور زبان منظم پیروی می کنند و قوانینی مانند زبان ما دارند. بنابراین زبان های انسانی تصادفی ظاهر نشدند، بلکه انعکاسی از DNA ذاتی ما هستند الگوهای ارتعاشی خاصی به یک پرتو لیزر تنظیم شده اند تا بر روی DNA و در نتیجه خود اطلاعات ژنتیکی تأثیر بگذارند. ماده DNA زنده (بدون رشد آزمایشگاهی) ) همیشه به پرتو لیزر تنظیم شده برای گفتار و حتی امواج رادیویی پاسخ می دهد، اما تنها در صورتی که از فرکانس های مناسب استفاده شود. با افزودن ارتعاشات و زبان ساده به بدن انسان از طریق نور، می توان بدن را از طریق زبان، کلمات و افکار برنامه ریزی کرد.


افسردگی، غم، اندوه، عصبانیت، منفی نگری و عدم بخشش DNA ما را برنامه ریزی می کند و باعث بیماری و بیماری در سلول های ما می شود. عبادت، شادی، صلح و بخشش می تواند DNA ما را برنامه ریزی کند تا شفا، سلامتی و تمامیت را به ارمغان آورد. دعای شفا و دست گذاشتن فرکانس هایی را آزاد می کند که می تواند DNA ما را ترمیم، بازیابی و برنامه ریزی مجدد کند. سید محمد تقوی اهرمی بمناسبت گرامی داشت سالروز تولد حضرت فاطمه ع و روز زن 22/10/1401

بازدید: 1425