قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

عدد نوزده در قرآن و علم کوانتوم

 

مقدمه نوشتار


در قرآن نکات علمی فراوانی نهفته است، اگر ما آیات متشابه  قرآن را با علم امروزی مقایسه و ذهن را از دیدگاه  گذشتگان که مطابق علم زمان خود در روایات درج شده پاک کنیم با حقایق علمی آن آیات می رسیم. در کتاب نقد قران دکترسها که بسیار مغرضانه آیات قرآن را با  تفاسیر بسیار قدیمی که مفسران با دیدگاه های علمی روز در هزار و چهار صد سال گذشته  تفسیر کرده اند مقایسه کرده و نتیجه گرفته  قرآن این ها را میگوید. کسانی که این کتاب را به رشته تحریر در آورده و با  ترفندی  خاص آن را منتشر کرده اند سالیان مدیدی است که در وحشت گسترش مفاهیم عالیه و علمی قرآن در جهان بسر میبرند. البته این کتاب ارزش پاسخگویی ندارد ولی از آنجائی که باعث سوالاتی برای جوانان جویای حقایق  قرآن شده است مطالبی که مطرح شده است و نتیجه گرفته اند این ها با علم روز مطابقت ندارد و قرآن کلام  وحی هم رویای رسولانه است به آن پاسخ داده و دلایل علمی این اعداد در این نوشتار مطرح می شود. یکی کتاب نقد قرآن را منتشر می کند و دیگری موضوع میتراشد تا اذهان جوانان را مشوش کند. خداوند متعال به این حرکت موذیانه دشمن پاسخ روشن و واضح میدهد.

در سوره مدثر آیات 8 الی 31 از سقر مرحله ای از جهنم (آتش سوزان) صحبت می فرماید و آن را توصیف و سپس به عدد نوزده اشاره می کند. در تفاسیر همه به  اعجاز عددی آن پرداخته اند که درست است ولی اصل  اعجاز علمی آن است که از دیده ها پنهان مانده . ما در این نوشتار به اعجاز شگفت انگیز علمی ان می پردازیم که ادله روشن بر وحی بودن قرآن و رد ادعای وحی رویای رسولانه است.


عَلَيْهَا تسْعَةَ عَشَر-بر آن نوزده حاکم استَ

بعد از بیان آیه علیها تسعه عشر خداوند دلیل بیان این عدد و ماهیت آن را بیان می فرماید


وما جعلنا اصحاب النار الا ملائكه وما جعلنا عدتهم الا فتنه للذين كفروا ليستيقن الذين اوتوا الكتاب و يزداد الذين امنوا ايمانا ولا يرتاب الذين اوتوا الكتاب والمومنون وليقول الذين فى قلوبهم مرض و الكافرون ما ذا اراد اللّه بهذا مثلا كذلك يضل اللّه من يشاء و يهدى من يشاء و ما يعلم جنود ربك الا هو و ما هى الا ذكرى للبشر-32 مدثر

کمتر مفسری به این آیه که درست بعد از ذکر کلمه نوزده آمده توجه کرده و به آن پرداخته اند. آیه عجیبی است
ما اصحاب  آتش را  جز از ملائکه قرار ندادیم و عدد آن را هم (اعلام کردیم) که آزمایشی برای کافران است که آن را دست آویز فتنه قرار می دهند. اعلام این عدد برای به یقین رسیدن اهل کتاب و افزایش ایمان مومنین است. آن هائی که در ایمان خود تردید دارند و با خود می گویند منظور خداوند از اعلام این عدد چیست، چه اراده کرده که عدد را فرموده، خداوند این چنین هر کس را بخواهد گمراه و هر کس را بخواهد هدایت می کند و تعداد جنود (لشکر یا کارگزاران خلقت ) را فقط خدا می داند و این سخن جز اندرزی برای مردم نیست.

عدد نوزده هم برای آزمایش انسان ها است که در این عدد و ماهیت آن فتنه انگیزی می کنند و هم برای بیان زیبا ترین رخ داد در کیهان که هم برای مومنین و هم برای اهل کتاب ( مسیحی ها و یهودی ها یا بهتر بگوییم اروپایی ها که سر دمدار علوم فیزیک هستند) حجت علمی است تا بر ایمان آنها افزوده شود. حال این رخداد علمی چیست. ما عدد هشت داریم و عدد نوزده و تا کنون کسی به ماهیت علم کوانتومی این اعداد توجه نکرده است. زمان طولانی در این دو عدد فکر کرده ام خداوند سخن غیرعلمی نمی فرماید . فهم و درک ما ناقص است. خوشبختانه راز این دو را از نظر علم کوانتوم کشف کردم.

اعداد دو چهار شش هفت هشت و نوزده و فلسفه وجودی آن در قرآن.


کیهان را خداوند خلق کرد و برای خلقت آن مراحلی را قرارداد و از بدو خلقت انسان و تکامل او و دمیدن علم و آگاهی در آدم  و ظهور او به عنوان اولین انسان تکامل یافته که هدف آفرینش کیهان بوده است (در کیهان ممکن است حیاتی دیگر وجود داشته باشد ولی جهان بینی قرآن بر آن است که کیهان برای خلق حیات در زمین آفریده شده از اهداف خلقت انسان است)، اعدادی در سرنوشت خلقت انسان از بدو شروع انبساط کیهان نقش موثری داشته اند از قبیل خلقت کیهان در شش روز، زمین در دو روز و هفت جو زمین  سایر، که در قرآن و در آیات متشابه به آنها اشاره کرده است. خداوند در آیات اعراف 25 به بعد از تکامل آدم از انسان های هم دوره- هدایت بنی آدم را برای رسیدن به تکامل فکری و شیوه زندگی و فرهنگ سازی برعهده گرفته است.

بعد از هبوط آدم از بهشت نا آگاهی خداوند بنی آدم را مورد خطاب قرار می دهد و می فرماید برای شما لباسی فرستاده ایم تا شرمگاهتان را بپوشانید ولی لباس تقوی برای شما بهتر است و توصیه می فرماید خداوند را عبادت کنید و از شیطان دوری کنید  و به  هنگام هر عبادت لباس خود را بپوشید، بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید و سخنان پیامبرانی که بر شما فرستاده  می شود گوش فرا دهید. آیات 25 الی 54 به بنی آدم نصیحت می کند و همانجا به آنها یاد آوری میکند که خداوند سماوات والارض را در شش روز آفرید و در آیاتی دیگر در تمثیلی چگونگی دفن مردگان را توسط  زاغ به آنها یاد می دهد. در تمامی این آیات که مطالب بسیار مهمی را در قالب تمثیل به بنی آدم یاد اوری می کند بیانگر این است که خداوند هدایت بنی ادم را لحظه به لحظه برعهده داشته تا تکامل فکری و اجتماعی آنها به حد معقولی برسد و سپس با ارسال پیامبران مطالب را به بنی آدم ابلاغ می کند و تمامی اعداد را مرتبا در قالب داستان و تمثیل به آنها  یاد آوری می کند و این اعداد چنین در فرهنگ جامعه انسانی ماندگار شد. قرآن آنرا تکرار کرد تا به عنوان سند تا روشن شدن آن موضوعات توسط علم ادله ای باشد بر حقانیت وجود خداوند متعال. در تمامی آیات تمثیلی اشاره شده مفاهیم در تاریخچه تکامل انسان نهفته است که نیاز به مقاله جداگانه دارد.

 کلمه هشت و نوزده هم دارای مفاهیم والای علمی است و حقانیت خداوند را آشکار می سازند. در موضوع هشت مقاله ای تحت عنوان عرش خداوند برهشت و علم کوانتوم  منتشر کردم. در این نوشتار به عدد نوزده میپردازم

واقعیت هنری و علمی عدد نوزده


سبک نگارش قرآن که بر وحی کلام خداوند استوار است اعجاز انگیز است و در حقیقت دارای سه بعد مفهومی است البته آیات متشابه که با علوم تجربی سر و کار دارند. ظاهر آیات، اعجاز علمی آن و مفهوم یا تاویل واقعی آیات متشابه. اینکه  خداوند متعال می فرماید اگر جن و انس جمع شوند مانند قرآن را نمی توانند خلق کنند. اعجاز عددی به اضافه اعجاز علمی ان است. تمامی حروف و جملات در قران با چینش و تلفیق حروف و اعداد  بهم ارتباط تنگاتنگی دارند که توسط بسیاری از پژوهشگران شرح داده شده است - اعجاز عددی  قرآن دانشنامه‌ی اسلامی-اینجا کلیک کنید- ما مفهوم علمی عدد نوزده را می خواهیم بررسی کنیم.

در سوره مدثر نکات علمی فراوانی را می توانیم بیرون آوریم و روی آن بحث کنیم. خداوند در تمثیلی روز برچیده شدن کیهان و قیامت را عنوان می کند و به ولید بن مغیره و ترفندهای او برای رد آیات خداوند اشاره کرده و سپس به  توصیف سقر (مرحله ای از آتش جهنم می پردازد) که عدد نوزده بر آن حاکم است. آیه عَلَيْهَا تسْعَةَ عَشَر ارتباط با آیات  قبل و بعد از آن دارد که متاسفانه آیه را از قبل و بعد از آن جدا و فقط اشاره میکنند که جهنم  نوزده نگهبان دارد که روش بسیار غلط  در بیان مفاهیم قرآنی است و گمراه کننده است. سخنی از نگهبان آتش نشده، بعد از ذکر عدد  نوزده و در آیه بعدی ماهیت این عدد  را از جنس ملائکه میداند و ملائکه هم از جنس نیرو و انرژی است. مهمترین نکاتی که در سوره فوق العاده پرمفهوم و علمی که مورد نیاز ما است از قرارذیلند:

چه موقعیت زمانی این عدد حاکم است آیات 8 الی 10

فَإِذَا نُقِرَفِي النَّاقُورِ-فَذَلِكَ يَوْمَئِذٍ يَوْمٌ عَسِيرٌ–عَلَى الْكَافِرِينَ غَيْرُ يَسِيرٍ


جمله فاذا نقر فی الناقور فقط در این سوره آمده است که پس از آن قیامت بر پا  می شود. علامه طباطبائی رحمه الله علیه در معنی این آیه به مطلب زیر اشاره میکند" کلمه نقر به معنای کوبیدن و کلمه ناقور هم به معنای هر چیزی که برآن می کوبند تا صدا کند. کوبیدن مفهوم فشردن را در خود دارد. کیهان فشرده می شود. پس زمان نقر ناقور روز رجوع خلائق به خدا واقع می شود، ناقور کیهان است که مورد  نقر واقع و  فشردگی بر او عارض می شود " نفخ فی الصور در قیامت اتفاق می افتد ولی نقرفی الناقور روزی است که همه جهان مادی بسوی خدا باز می گردند و سپس قیامت بر پا  می شود کیهان به  احدیت نقطه آغاز خلقت خود بر می گردد و فشرده و کوچک می شود و این زمان قبل از انبساط  کیهان است که  فشردگی حاکم بود. از آیه 11 الی 16 وصف حال ولید ابن مغیره است و نعمتهائی که به او داده شده ولی او آیات خداوند را منکر می شود.


انه فكر و قدر-فقتل كيف قدر- ثم قتل كيف قدر- آری (آن دشمن حق) فکر کرد و برنامه ریزی کرد. مرگ بر او باد که چگونه برنامه ای تدوین کرد (تراشید) (آری) کشته باد چگونه او طرحی ریخت (و موضوعی تراشید)


ثُمَّ عَبَسَ وَبَسَرَ-ثُمَّ أَدْبَرَوَاسْتَكْبَرَ- فَقَالَ إِنْ هَذَا إِلَّا سِحْرٌ يُؤْثَرُ- إِنْ هَذَا إِلَّا قَوْلُ الْبَشَرِ –سپس نظری افکند و روی ترش کرد و به(قرآن) پشت کرد و تکبر ورزید و گفت این قرآن جز سحری که آموخته اند نیست و این سخن بشر است ( کلام خدا نیست و رویای رسولانه است).

سَأُصْلِيهِ سَقَرَ-وَمَا أَدْرَاكَ مَا سَقَر-ُ زودا که او را به سقر در افکنم و تو چه دانی که  سقر چیست لَا تُبْقِي وَلَا تَذَرُ. نه باقی می گذارد و نه رها می سازد- لَوَّاحَةٌ لِلْبَشَرِ–عليها تسعه عشر -پوسته را دگرگون می کند و بر می دارد و بر آن نوزده حاکم است. صحبتی از نگهبان و فرشته  نیست و تنها فرموده عدد نوزده حاکم است بر سقر است.

تاویل یا  توجیه علمی این آیات


در آیات فراوانی به موضوع برچیده شدن کیهان و ظهور قیامت در قرآن اشاره شده است. از جمله آیه زیر


يَسْأَلُونَكَ عَنِ السَّاعَةِ أَيَّانَ مُرْسَاهَا قُلْ إِنَّمَا عِلْمُهَا عِندَ رَبِّي لاَ يُجَلِّيهَا لِوَقْتِهَا إِلاَّ هُوَ ثَقُلَتْ فِي السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ لاَ تَأْتِيكُمْ إِلاَّ بَغْتَةً يَسْأَلُونَكَ كَأَنَّكَ حَفِيٌّ عَنْهَا قُلْ إِنَّمَا عِلْمُهَا عِندَ اللّهِ وَلَـكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لاَ يَعْلَمُونَ- درباره قیامت از تو می  پرسند که چه وقت فرا می رسد بگو: علم آن نزد پروردگار من است تنها اوست که چون زمانش فرا رسد آشکارش می سازد فرا رسیدن آن در آسمان و زمین (کیهان) ثقیل شدن را حاکم میکند. جز به ناگهان بر شما نیاید (قیامت بعد از برچیده شدن کیهان) چنان از تو می پرسند که گویی تو از آن آگاهی بگو: علم آن نزد خداست ولی بیشتر مردم نمی دانند. بررسی قیامت از نظر علم و قرآن- اینجا کلیک کنید.روزی که قیامت فرا میرسد کیهان برچیده می شود. اتفاق قیامت بر کیهان بسیار ثقیل است و باعث چگالی آن میگردد. ثقیل یعنی سنگین شدن سنگینی در اثر فشردگی مستولی میشود.

معنی الا هو ثقلت و آیه نقرفی ناقور به معنی کوبیدن بر چیزی که باید کوبیده شود. از آنجائیکه اکثر مفسرین نقرفی ناقور را با نفخ فی الصور یکی دانسته اند که درست نیست ولی هر دو برچیده شدن کیهان از آن استنباط می شود.

کیهان کوبیده یعنی فشرده می شود به احدیت و صمدیت می پیوندد-خلقت کیهان از خداوند احد و صمد آغاز شد .درآیه بالا هم اشاره میکند که قیامت اثر فشردگی بر کیهان میگذارد ثقلت. سنگین شدن و فشرده شدن. مانند اول مره که کیهان از هیچ خلق شد. فشرده و ثقیل بود و باز شد. به مقاله خلقت کیهان از هیچ نظر علوم طبیعی وقران-مراجعه فرمایید.


حال خلاصه ای از پیدایش کیهان از نظر علم را بیان کنیم. کیهان در نقطه ای بینهایت کوچک و داغ و چگال (فشرده و توپر) به تعریف علم یعنی از هیچ به یک باره یا خلق الساعه ایجاد شد. تحولات اولیه کیهان در نقطه آغازین تا زمان ده به توان منهای 43 ثانیه را زمان پلانک میگویند. اندازه کیهان ده به توان منهای 35 متر است. ارقام را توجه کنید. یک متر صد  سانتیمتر است و یک دهم، صفر ممیز یک و عدد فوق صفر ممیز 35 صفر و بعد عدد یک، به عقل نمی گنجد (یعنی کل جهان مادی کهکشان ها، ستارگان، ماده تاریک، انرژی تاریک زمانی بهم  فشرده شده بودند در یک نقطه ای که  تجسم کوچکی آن غیر قابل  تصور است). این اندازه را می گویند اندازه پلانک. در این نقطه که ابعاد ندارد -طول، عرض، ارتفاع ندارد، ماده هم  وجود ندارد و درهم تنیده هستند. علم میگوید کل کیهان در این نقطه بی نهایت ریز فشرده شده بودند که با منطق علم فیزیک و ریاضیات نمی خواند ولی قرآن توجیه علمی آن را ارائه می دهد. ابتدا هیچ بود (هیچ نبود ماده است و عدم معنی نمی دهد) بارقه ای از انرژی ناب که صمد بود از احد متجلی شد و در دوره پلانک اساس و پایه ماده بهصورتذرات بنیادی گذارده می شود. محدوده احدیت آغاز ابداع جهان مادی و مراحل آن تا انبساط کیهان

بینهایت فشرده. یعنی ذرات بنیادی چنان درهم تنیده هستند که نمی توانند تکان بخورند. تکانه هم ندارند. این نقطه که از نظر ریاضیات غیر قابل تصور و پیچیده است را از نظر علم سینگولاریته می گوید. به فارسی تکینگی و به عربی می شود احدیت. خلقت کیهان از احدیت و صمدیت آغاز شد (بالا). چگالی بینهایت فشرده است. توپر است فضای خالی ندارد صمد است.

یکی از معانی صمد به عربی توپر است که در آن فضای خالی ندارد. حرارت ده به توان 32 درجه کلوین است. در یک لحظه بسیار کوتاه  از نظر زمانی یک کوینتی لیونم ثانیه یعنی ده به توان منهای 29 ثانیه این نقطه بدون ابعاد به یک باره و با قدرت فوق العاده زیاد باز می شود و همراه خودش فضای بسیار بزرگی را ایجاد می کند. ماده شروع به خلق شدن میکند. قوانین چهارگانه فیزیک که از نیرو تشکیل شده اند، فرماندهی ذرات بنیادی را برعهده می گیرند. 

این نیروها در حقیقت تبادل اثر بر یکدیگر هستند. نیروی هسته ای قوی (گلئون آن را بر دوش می کشد)، نیروی هسته ای ضعیف ( دو نیروی بوزون هستند W-Boson Z-Boson و الکتر و مغناطیس ( فوتون) و گرانش . این چهار نیرو ماده را بر پا میدارند و گرانش که خارج از اتم ها ماموریت دارد ساختار جهان مادی را سر و سامان دهد. البته در میان ذرات بنیادی عرض اندام میکند ولی ضعیف است. نیروی گرانش را ذره بنیادی گراویتون برعهده دارد که یک نوع بوزون بشمار می آید. به نظر دانشمندان فیزیک، گرانش قبل از ایجاد کوارک ها و گلئون ها خود را آزاد می کند.


در آیات فوق صحبت از جهنم  نشده و بجای جهنم از کلمه سقر استفاده شده  و سقر جائی است سوزان و آتشی که وصف ان توصیف شده چهار نیرو. نه باقی می گذارد و نه رها می سازد. بعلاوه لَوَّاحَةٌ لِلْبَشَراست پوسته را دگرگون می سازد و یا بر میدارد. کیهان و انقباض آن از دید قرآن-اینجا کلیک کنید . برچیده شدن کیهان عکس ایجاد کیهان است.

انقباض کیهان از حرارت کم شروع می شود و فشردگی و درهم کوبیدن کیهان حرارت را بالا می برد و در محدوده احدیت به منتهای خود می رسد. در پیدایش کیهان بعد از زمان بیگ بانک حرارت که پایین می آید حدود سیصد هزار سال بعد از انبساط کیهان هسته اتم ها الکترون خود را پیدا می کنند و اتم های هلیوم و هیدروژن شکل می گیرند. اینجا عکس بیگ بانک است از حرارت پایین به بالا می رسد. درجه حرارت که به جائی می رسد که اتمها دارای پوسته می شوند، یعنی الکترون به هسته می پیوندد  هنوز سقر نیست داغ نیست اتم ها پوسته دارند. با بالا رفتن حرارت در اثر فشردگی و کوبیدن کیهان حرارت به مرحله ای می رسد که اجزای اتم ها از هم جدا  و پوسته آنها برداشته می شود. در اینجا معنی  واذا نقر فی الناقور روشن میشود زمانی که کیهان را در هم می کوبیم و فشرده می سازیم این شامل پروتون ها و نوترونها هم می شود. فشردگی که بر کیهان مستولی میگردد حرارت بسیار بالا میرود و در حرارت فوق العاده بالا و فشردگی زیاد اتم ها پوسته خود را از دست میدهند و به اجزای تشکیل دهنده خود تبدیل می شوند. لواحه للبشر برای اتم ها اتفاق میافتد و پوسته اتم ها برداشته می شود. حال چرا در آیه بالا خداوند میفرماید

وما جعلنا اصحاب النار الا ملائكه  آیه اول سوره فاطر می فرماید.


اَلحَمدُ لِلهِ فَاطِرِ السَّماوَاتِ وَ الأَرضِ جَاعِلِ المَلائِکَةِ رُسُلاً أُولِی اَجنِحَةٍ مَثنَی وَ ثُلاثَ وَ رُبَاعَ یَزِیدُ فِی الخَلقِ مَا یَشاءُ إنَّ اللهَ عَلی کُلِّ شَیءٍ قَدیر-سپاس خداوند ی است که کیهان را منبسط کرد و در آن ملائکه را مستقر کرد (کارگزاران یا قوانین خلقت) که پیک هستند. آن ملائکه دارا ی دو تا تا و برخی سه تا سه تا و برخی چهارتا چهارتا  نیرو هستند و خواست خداوند بر آن قرار دارد که قدرت های دیگری را بدان بیافزاید و خداوند در کل جهان مادی قادر است، دست بر تر دارد. در ابتدای انبساط کیهان ملائکه به عنوان پیک رسان در کیهان قرارمی گیرند که برخی دوتا دوتا نیرو و برخی سه تا سه تا و برخی هم چهارتا چهارتا که اشاره به قرارگرفتن قوانین چهارگانه فیزیک است و کلمه دوتا دوتا و سه تا سه تا ذرات بنیادی و ضد آنها که جفت هستند منظوراست (قوانین چهارگانه هم که به فورس پارتیکل معروفند جزء ذرات بنیادی بشمار می آیند). چه چیزی ابتدای انبساط کیهان در آن قرار داده  می شود با علم اختر شناسی مقایسه کنیم. ذرات بنیادی است که در احدیت یا سینگولاریته پلاسمای  کوارک  گلئون  را تشکیل داده بودند و فضا که باز می گردد آزاد می شوند و گرانش، الکترو مغناطیس، هسته ای قوی و هسته ای ضعیف در کیهان جاعل می شوند. دقت فرمایید خداوند نمی فرماید این ها خلق می شوند ،بلکه در کیهان در لحظه انبساط قرار داده می شوند. در زمان پلانک وجود داشته اند و در اول انبساط آزاد و فعال می شوند. بررسی انبساط کیهان از نظر علم و قرآن.اینجا کلیک کنید. ملائکه قبل از انبساط کیهان هم نقش داشته است. ملائکه از نظر قرآن انواع بسیار زیاد با ماموریت های ویژه و از جنس نیرو و انرژی هستند. همه این ها جنود الهی بشمار می آیند.

در آیه 31 سوره مدثر که در بالا اشاره شد خداوند می فرماید. ما جز ملائکه را اصحاب نار قرار ندادیم اشاره به کارگزاران خداوند در انتهای زمان پلانک است و موید این است که عدد 19 همان ماهیت ذرات بنیادی را دارد. ما يعلم جنود ربك الا هو وما هى الا ذكرى للبشر-جنود در این آیه با عدد نوزده ماهیت یکسان دارد و به این مفهوم است که تمامی قوانین طبیعت که ملائکه هستند جنود خداوند هستند. کارگزاران خلقت که ملائکه هستند را تعداد آنها را خداوند میداند. یعنی ممکن است از عدد نوزده هم بالاتر برود. به این آیه هم توجه فرمایید ملائکه چه وظایفی را برعهده دارند.-ماهیت ملائکه و تصورات ذهنی-اینجاکلیک کنید.

اول نوزده از جنس ملائکه است، دوم  نیرو هستند و سوم در ابتدای انبساط کیهان در آن جاعل شدند. بنابراین ذرات بنیادی هستند. حال چرا نیرو هستند در زمان پلانک همه انرژی ناب اند که به فرمان خداوند تبدیل به ماده می شوند.
سقر آتش سوزانی است که به دلیل بالا بودن درجه آن پوسته اتمها و نوترون آنها که در سقر حاکم هستند 19 ذره بنیادی است. این نوزده ذرات بنیادی کدامند

ماده از ذرات بنیادی تشکیل شده اند که کوارک ها، فرمیون و گلئون ها درون نوترونها و پروتونها و این دو در درون هسته اتم و همه این ها پوسته دارند و بهم پیوسته و فقط  در زمان پلانک آزاد و مستقل و درهم تنیده هستند. اجزای ماده که پوسته آنها برداشته شده اند عبارتند از فرمیونها و بوزون ها. فرمیون ها خود به دو قسمت لپتون ها و کوارکها تقسیم می شوند. نیروی چهارگاه فیزیک یا قوانین فیزیک که بهForce particle معروفند از بوزونها تشکیل شده اند شامل الکتر و مغناطیس که فوتون ها هستند. کوارک ها همیشه با گلئون ها تبادل اثر دارند که به هسته ای قوی معروفند و نیروی هسته ای ضعیف که دو نوع بوزن Z وW آنرا به دوش میکشند و بوزون هیگز که جرم دهنده ذرات بنیادی است. نویترنوزها هم ذرات بنیادی هستند که در حرارت بالای سقر که ابتدای انبساط کیهان است پایدار هستند.

بنابراین شش کوارک ، شش لپتون، پنج بوزون می شود 17 ذره بنیادی ، با نوترینوز و گراویتون می شوند 19 ذره بنیادی. تصویر زیر ذرات بنیادی استاندارد را نشان میدهد. بوزون هیگز اخیرا کشف شده است و دانشمندان در آزمایشگاه سرن همچنان در تلاشند ذرات بنیادی جهان مادی را کشف کنند. بفرموده قرآن این عدد میتواند بیشتر باشد و تعداد آنرا خداوند میداند. 

این ذرات بنیادی استاندارد هستند  وقتی در درون اتمها جای می گیرند به انواع  متفاوت خود را نمایان میسازند. مثلا کوارک ها با تغییر رنگها تا 24 عدد افزایش می یابند که ایات فوق به آن اشاره کرده است.

جایگاه نویترینو و گراویتون در فورس پارتیکل

نویترینو حالات دیگری دارد که آن ها را در گروه لپتون قرار داده اند.الکترون،تاو،و میون و الکترون نویترینو،تاو نویترینو و میون نویترینو شش لپتون هستند و نویترینو مستقل که مانند فوتون در جهان مادی وجود دارد یک ذره بنیادی لپتون به شمار می آید ولی جزءفوس پاتیکل رده بندی نشده است. گراویتون را بوزون می دانند و برخی دانشمندان آن را دو نوع گراویتون و گراویتینو تقسیم بندی کرده اند و از پیچیدگی های فیزک ذرات بنیادی است که هنوز مشخص نشده کدام و کجا این دو ذره گرانش را مدیدریت میکنند به تصویر زیر نگاهی داشته باشیم. تصویر از سایت فرا درس

 

ذرات بنیادی استاندارد میتوانند افزایش داشته باشند

ما يعلم جنود ربك الا الله درآیه 31 مدثر-تعداد ذرات بنیادی را جز خداوند کسی نمی داند .باید توجه داشت که علم تنها حدود 5 درصد جهان مادی را کشف کرده ما انرژی تاریک و ماده تاریک داریم که علم هنوز دسترسی بدان ندارد. تا آنجائیکه علم بشر توانائی کشف آنها  دارد. در آزمایشگاه سرن میتوانند با متلاشی کردن ماده به آن دست پیدا کنند. بنا براین اساس ساختار ماده هم  براین نوزده استوار است

یَزِیدُ فِی الخَلقِ مَا یَشاءُ-در آیه 1 سوره فاطر اراده خداوند بر آن است که نیرو های دیگری به آن بیفزاید.
وقتی ما تصورات کهن را کنار بگذاریم و با دید علم کوانتوم به این آیات توجه کنیم عظمت علمی آیات روشن میشود 

سَأُصْلِيهِ سَقَرَ وَمَا أَدْرَاكَ مَا سَقَرُ- لَا تُبْقِي وَلَا تَذَرُ-لَوَّاحَةٌ لِلْبَشَرِ-عليها تسعه عشر-

او را به سقر بیاندازید و تو چه دانی سقر چیست- نه چیزی را پس می دهد و نه رها می سازد و پوسته را دگرگون  و  بر می دارد. در این  وضعیت 19 (ذرات بنیادی) حاکم هستند. فرشته ای در کار نیست که نگهبان دوزخ باشند و عدد 19 بر آن یعنی سقر حاکم است .همه نوزده ذرات بنیادی در سقر ادغام شده هستند. پلاسمای گلئون کوارکها .بوزون ها و الکترون و نوترینو هم به حالت درهم تنیده وجود دارند. سوالی که مطرح است چرا در این محاسبه ضد ذرات به حساب نیامده اند.

از نظر قرآن در دوره احدیت ماده کیهان را تشکیل میدهد و ضد ماده جهان موازی با آن را به مقاله جهان موازی و قیامت از دید قرآن مراجعه فرمایید-اینجا کلیک کنید. بعد از جدا شدن ماده از ضد آن و در ابتدای انبساط کیهان 19 ذره بنیادی امکان وجود پیدا می کنند و بوزون ها جرم لازمه را در اختیار آن ها قرار می دهند. در احدیت که ذرات بنیادی درهم تنیده بودند ماده و ضد آنها هم وجود داشتند عرش (مدیریت و طرح وبرنامه خداوند ) خداوند بر هشت بود. –اینجا کلیک کنید. کلمه لا یبقی ولا تذر نه باقی میگذارد و نه رها میسازد. چه مفهوم والای علمی در این جمله نهفته است در سقر که از جمع شدن کیهان به ان نقطه سینگولاریته یا احدیت رسیده  دیگر کیهان در انتظار باز شدن نیست انبساطی در کار نیست و ذرات بنیادی به انرژی ناب تبدیل ولا یبقی میشوند و دیگر از باز گشت  خبری نیست ولاتذررها نمیشوند. مفسران و نویسندگان محترم از آنجائیکه مفاهیم علمی آیات را نمی دانسته اند لواحه للبشر را پوست انسان معنی کرده اند. پوست انسان نیازی به سقر ندارد  آب جوش هم پوست انسان را برمی دارد. سید محمد تقوی اهرمی شهریور 1397. اصلاحیه و ویرایش جدید خرداد 1399اصلاحیه جدید آذر 1401

 

بازدید: 9307

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید