قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

نَضِجَتْ جُلُودُهُمْ بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا و راز نهفته در آن

مقدمه نوشتار


بسیاری از مطالب و واقعیت های علمی قیامت در قرآن در قالب جهنم و عذاب کافران و با تشبیه های زیبا و پرمفهوم بیان شده است. جهنم آتش است و واقع می شود ولی نه با تصوراتی که ما داریم. بر اساس آیات قرآن در باره قیامت به این نتیجه رسیده ایم که قیامت ادامه زندگی این دنیا است و مرگ برزخی بین مردن و زنده شدن دو باره است. وقتی از زنده شدن دو باره سخن به میان می رود دقیقا این مفهوم را می رساند که ما که مردیم و زنده می شویم قبلا خلق شده ایم و خلق مجدد در کار نیست و همه چیز در آخرت، محل زندگی بعد از قیامت کاملا مادی است و از قوانین همین جهان مادی تبعیت می کنند. بهشتیان در داستان و مصاحبه هایی که خداوند برگزار می کند گویند که این غذا ها همان است که در دنیا می خوردیم ظرف نقره طلا و جام (لیوان ) و نوشیدن همه تشبیه است و تمایلات مادی است که بیان گر حاکمیت قوانین مادی زیبائی ها و لذات دنیوی است. بنابراین اگر ما به آیه56 سوره نساء توجه کنیم کافر بدن مادی دارد و آتش خیلی زود او را می کشد و پوست او بسوزد و دوباره رشد کند و مجددا بسوزد با قوانین و سنت جاریه و عدل خدا که تغییر نا پذیر است تناقض دارد. خداوند کینه جو و سخت انتقام گیر نیست و عقده خودش را سر دشمنان خود( کسانی که مخلوق اویند را خالی نمی کند) خداوند در همه جا رحمان و رحیم بودن خود را تکرار و این دو کلمه بیشترین دفعات در قرآن تکرار شده است. اینکه کافر را در آتش بیندازد و به او رحم نکند و منتظر بماند پوست جدیدش در بیاید و دستور فرماید دو باره در آتش انداخته شود تا مرتبا عذاب بکشد آیا این با عدل خداوند سازگار است. کافری که در آتش انداخته شود طبق قوانین مادی می سوزد و خاکستر می شود و دیگر وجود ندارد که بخواهد دوباره از او انتقام بگیرد. این تفسیر ها که از آیات می شود ظاهر آن ها منبع تفسیر قرار می گیرد، آیات متشابه هستند و مفهوم باطنی آن مد نظر قرآن است پس باید برویم درون مفاهیم کلمات و کشف کنیم موضوع از چه قرار است. نَضِجَتْ یک بار در قرآن آمده و برداشته شدن پوست در حرارت است ولی کدام پوست.، لواحه للبشر پوست را بر می دارد هم مفهوم همین آیه است که به طریق دیگری بیان شده است.

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا بِآيَاتِنَا سَوْفَ نُصْلِيهِمْ نَارًا كُلَّمَا نَضِجَتْ جُلُودُهُمْ بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا غَيْرَهَا لِيَذُوقُوا الْعَذَابَ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَزِيزًا حَكِيمًا -کسانیکه به آیات ما کفر ورزیدند همه بسوی آتش هدایت می شوند این رخ داد قبل از داد رسی در قیامت و نفخ فی الصور زنده شدن مرده ها است، هنوز مرده ها زنده و حسابرسی نشده اند. باید آیات متشابه مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد و به کمک آیات هم موضوع و علم روز مفهوم آیه را بیرون آوریم. حال موضوع چیست ادامه می دهیم.

جهنم سقر رخدادی که قبل از قیامت رخ می دهد


سَأُصْلِيهِ سَقَرَ وَمَا أَدْرَاكَ مَا سَقَرُ- لَا تُبْقِي وَلَا تَذَرُ-لَوَّاحَةٌ لِلْبَشَرِ-عليها تسعه عشر


او را به سقر در افکنید و تو چه دانی سقر چیست (حرارتی است) نه باقی می گذارد و نه بر می گرداند و پوسته را بر می دارد برآن 19 حاکم است. یبقی به معنی تثبیت شدن چیزی و تذر به ذرات بر گشتن (ذره ای که در اثر حرارت نابود می شود برگشت ناپذیراست بر خلاف دوره مه بانگ جهت ذرات بنیادی بسمت ایجاد بوده و در پروسه خلق و نابودی و لا تذر بر گشت ناپذیر بودن ذرات است). اصطلاح خلق و نابودی در اختر شناسی و دوره پلانک و ایجاد ذرات بنیادی جمله معروف علمی است ذرائکم فی الارض یعنی شما را در زمین از ریز ذره ها ساخته ام. حال این ریز ذره ها کجا ایجاد شدند در محدوده احدیت یعنی از آغاز ابداع و جرقه هستی کیهان تا ابنساط آن می شود محدوده ایجاد ذره های بنیادی. در زمین هم همین ذرات بنیادی درون پروتون ها و نوترون ها با پیوند های شیمیائی ما را ساخته اند. در برگشت و انقباض کیهان که در آیات متعدد بیان شده به همان محدوده که محدوده خدا است بر می گردیم و وارد دوره قبل از انبساط کیهان می شویم که حرارت ده به توان سی و دو درجه و درآن اتم ها هسته خود را از دست می دهند و پوسته پروتون ها و نوترون ها بر داشته می شود لواحه للبشر و کوارک ها آزاد می شوند و همین طور به نقطه آغارین مه بانک بر می گردند. این آیه بر گشت جهان مادی به همان محدوده احدیت و صمدیت است. قرآن تحولات این محدوده را شرح می دهد.

در مقالات محدوده احدیت آغاز ابداع جهان مادی و مراحل آن تا انبساط کیهان مشروحا بیان کرده ام. کیهان از نقطه فوق العاده فشرده صمد و احد که از نور ناب خداوند در آن متجلی می شود شروع به ابداع از هیچ می شود ومدت زمانی می گذرد تا ذرات بنیادی فرصت پیدا کنند در چندین مرحله خودشان را بسازند عامل اصلی آنها حرارت بسیار بالا است. وقتی همه ذرات که برای خلق کیهان ساخته شد فرمان انبساط به یکباره صادر می گردد و کیهان با مواد اولیه ساختار خود که در دسترس قرار گرفته خلق می شود. قدرت لایزال خداوند انبساط را ایجاد کرد و آنچه دانشمندان فیزیک می گویند غیر منطقی است .آن ها می گویند که فشرده شدن بی نهایت باعث نیروی عظیم انبساط شد که بعد از حدود سیزده میلیارد سال همچنان دارد منبسط می شود. آیا می تواند این نیروی فوق العاده عظیم از یک نقطه بینهایت کوچک به اندازه ده به توان منهای سی و پنج سانتیمتر که به یک باره منبسط شد ایجاد شده باشد.


مراحل محدوده احدیت لَهَا سَبْعَةُ أَبْوَابٍ لِكُلِّ بَابٍ مِنْهُمْ جُزْءٌ مَقْسُومٌ


باب فصل است و کل باب هم تمامی فصول یا مراحل این دوره که جزء تقسیم شده و شامل هفت فصل است. لها به جهنم سقر بر می گردد که هفت فصل دارد و در هر فصلی تحولات ذره بنیادی به وقوع می پیوندد. هر فصل در قرآن نام خاص و زیبائی دارد که برای هر کدام مقاله جداگانه منتشر کرده ام روی اسامی کلیک فرمائید. حهنم هفت باب جزء به جزء تقسیم شده که اشاره می شود.


محدوده احدیت یا به زبان علمی دوره پلانک با ابداع به یک باره که با مه بانک آشکار می گردد خود را نشان می دهد و دوم انبساط فطرهن و سوم خلق کیهان. بنابراین در یک دوره کوتاه از ابداع کیهان از هیچ یا ابتدای مه بانک تا انبساط نقطه ای است فوق العاده صمد و احد یک دوره خاصی است که احدیت نام دارد و علم فیزیک هم می گوید سینگولایته ( احدیت )است و نام دیگر آن دوره پلانک است. در این دوره ابتدا:

باب اول-انرژی ناب است که از نور خداوند متجلی می شود و مرحله دوم

باب دومسلسه ذرعها سبعون ذراعا که مرحله ظهور علم کوانتوم است و مرحله سوم

باب سوم-حاکمیت عدد سه است که در قرآن به ظل ذی ثلاث شعب اشاره شده است در این مرحله پایه کوارک ها و لپتون ها ریخته می شود هر کدام با سه شعبه و مرحله چهارم

باب چهارم- عرش خدا بر هشت و علم کوانتوم و مرحله پنجم

باب پنجم- عدد نوزده در قرآن و علم کوانتوم که این مدل استاندارد ذرات بنیادی است و لحظات قبل از انبساط کیهان است. مرحله ششم

باب ششم- نَضِجَتْ جُلُودُهُمْ بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا که به رئوس شیاطین مرحله هفتم ختم می شود.

رئوس شیاطین تشبیه نوترون ها است که هر کدام سه کوارک را در آغوش می گیرند و درون پوست خود استقرار می یابند. قرآن تمام این هفت باب یا فصل جهنم سقر را به درختی تشبیه کرده که ریشه در قعر جهنم دارد و سر و شاخه زیاد دارد تا به طَلْعُهَا كَأَنَّهُ رُءُوسُ الشَّيَاطِينِ می رسد میوه و یا نتیجه محدوده قبل از انبساط قرارگرفتن کوارک ها درون یک پوسته و تشکیل نوترون ها است. در لحظه آغاز انبساط کیهان کوارک ها درون پوسته فرستاده و نوترون ها ایجاد می شوند و تحولات بعدی با پائین آمدن حرات نوترون ها به پروتون تبدیل می شوند.


قبل از ادامه بحث و ورود به مرحله نَضِجَتْ جُلُودُهُمْ بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا سوالی پیش می آید که به آن می پردازم آیا تمام جهان مادی و کافر و مومن همه به این جهنم سقر وارد می شوند. بله و در قرآن در آیات بیشماری این سقر را جائی می داند که همه موجودات جاندار و بی جان که از ذرات بنیادی تشکیل شده اند وارد این مرحله می شوند. این جا همان پل صراط است که در روایات هم که از قرآن استنباط کرده اند به آن اشاره کرده اند. کافرانی که حسابشان دیگر نیاز به حسابرسی ندارند، ذرات بنیادی آن ها خصوصیات ویژه خود را از دست می دهند و تا ابد محو می شوند و انسان خدا پرست و آن هائی که کار نیک کرده اند بدون تخریب ذرات بنیادی پایدار که فوتون ها باشند از این محدوده رد می شوند. یک نمونه از آیاتی که بسیاری از مردم در جهنم سقر به ذرات بنیادی مبدل می شوند آیه 179 سوره اعراف است.

وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرًا مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ ۖ لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ- در حقیقت ما انسان های بی شماری را ( جن و انس مجموعه ساختاری یک انسان است) و لقد ذرانا لجهنم کثیرا من الجن و الانس در حقیقت انسان های بی شماری ذرات وجودی آن ها هیزم جهنم سقر می شوند، چرا حسابرسی ندارند چون مانند حیوانات که از رسیدن به انسان های هوشمند باز ایستادند گوش و چشم دارند می بینند ولی نمی فهمند بلکه از حیوانات هم گمراه تر هستند حیوان گمراه نیست بر ذات فطری خود استوار باقی مانده ولی انسان که به درجه تکامل رسیده و از نعمت های آن بهره ای نبرده اند والضالین شده اند و از گردونه آزمایش الهی خارج می شوند. افرادی که گناه کرده اند مغضوب الیه و مورد غضب خداوند قرار گرفته اند باید حسابرسی شوند در آیه زیر همه مومنین و کافریان باید این دوره را بگذراندند.

يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَ أَهْلِيكُمْ ناراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَةُ عَلَيْها مَلائِكَةٌ غِلاظٌ شِدادٌ لا يَعْصُونَ اللَّهَ ما أَمَرَهُمْ وَ يَفْعَلُونَ ما يُؤْمَرُون -ای کسانی که ایمان آورده اید خودتان را از آتشی که هیزمش سنگ و آهن و انسان است حفظ کنید در آن جا اسبابی غلاظ و شداد گماشته شده اند که مطابق دستور خداوند وظیفه محوله را انجام می دهند. مانند خود حرارت که یک سبب یا ملائکه هستند. آیه دیگر نشان می دهد که جهنم سقر چه موقع برگذار می شود.

قُلْ كُونُوا حِجارَةً أَوْ حَدِيداً - أَوْ خَلْقاً مِمَّا يَكْبُرُ فِي صُدُورِكُمْ فَسَيَقُولُونَ مَنْ يُعِيدُنا قُلِ الَّذِي فَطَرَكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ فَسَيُنْغِضُونَ إِلَيْكَ رُؤُسَهُمْ وَ يَقُولُونَ مَتى‌ هُوَ قُلْ عَسى‌ أَنْ يَكُونَ قَرِيباً- بگو: (استخوان خرد شده كه آسان است، شما) سنگ باشيد يا آهن و یا هر آنچه که شما آن را سخت تر و بزرگتر می پندارید ( به ذرات بنیادی خود بر می گردید )و سپس باز آفرینی می شوید گویند چه کسی ما را باز آفرینی می کند، بگو آن کسی که شما را برای نخستین بار از انبساط کیهان ایجاد کرد و گویند این رخداد چه موقع است بگو چه بسا خیلی نزدیک باشد. در آیه زیر ملائکه مامور به کسانی در برابر فرامین خداوند متعال تسلیم و دشواری ها را استقامت کردند تذکر می دهند شما نترسید و ناراحت نباشید شما را به بهشتی که وعده داده شده راهنمائی می کنیم. 30 تا 32 سوره فصلت


إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ‏ ‏نَحْنُ أَوْلِیَاؤُکُمْ فِی الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَفِی الْآخِرَةِ وَلَکُمْ فِیهَا مَا تَشْتَهِی أَنْفُسُکُمْ وَلَکُمْ فِیهَا مَا تَدَّعُونَ‏ ‏نُزُلًا مِنْ غَفُورٍ رَحِیمٍ-کسانی که به خدا ایمان دارند و در راه آن عقیده در برابر مشکلات استقامت می کنند ملائکه بر آن ها نازل می شوند و به آنها می گویند خوف و نگرانی نداشته باشید و غمگین نباشید وعده بهشتی که خدا داده شده محقق می گردد. ما در حیات دنیا و حیات آخرت یاری دهنده شما هستیم و در بهشت هر چه بخواهیدبرای شما فراهم است و این از رحمت خداوند بخشنده است. این ایه تشبیهی است که مومنان در جائی بسیار نگران هستند که تکلیف ما چه می شود که ملائکه به آن ها می گویند بهشت شما سر جایش است و وعده خداوند محقق می شود.


پس ورود به جهنم وَإِنَّ جَهَنَّمَ لَمَوْعِدُهُمْ أَجْمَعِينَ همه مومنن و کافران ( در حقیقت ذرات بنیادی مارک دار آن ها)هر دو باید از آن مرحله عبور کنند.است. آیات 40 تا 43حجر نیز ملاحطه فرمایید.

قَالَ رَبِّ بِمَآ أَغْوَيْتَنِي لأُزَيِّنَنَّ لَهُمْ فِي الأَرْضِ وَلأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ- إِلاَّ عِبَادَكَ مِنْهُمُ الْمُخْلَصِينَ- قَالَ هَذَا صِرَاطٌ عَلَيَّ مُسْتَقِيمٌ- إِنَّ عِبَادِي لَيْسَ لَكَ عَلَيْهِمْ سُلْطَانٌ إِلاَّ مَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْغَاوِينَ- وَإِنَّ جَهَنَّمَ لَمَوْعِدُهُمْ أَجْمَعِينَ- شیطان می گوید.


گفت: پروردگارا! به سبب اینکه مرا گمراه نمودی، من هم یقیناً (همه کارهای زشت را)در زمین برای آنان( همه بندگانت) می آرایم (تا ارتکاب زشتی ها برای آنان آسان شود)و مسلماً همه را گمراه می کنم. مگر بندگانت را که خالص شدگانِند (از هر نوع آلودگی ظاهری و باطنی) خداوند فرمود: این راهی است مستقیم (که تحقّقش در وجود بندگان مخلصم رخ می دهد) قطعاً تو را بر بندگانم مخلصم تسلّطی نیست، مگر بر گمراهانی که از تو پیروی می کنند و مسلماً جهنم سقر وعده گاه همگی آنان است. ان جهنم لموعدهم اجمعین شامل همه که در آیه نام برده شده می گردد.


نَضِجَتْ جُلُودُهُمْ بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا


مطلب مهمی که باید به آن اشاره شود. تثبیت حرارت در هر مرحله است البته باید توجه داشته باشیم زمان محدوده پلانک به یقین ده به توان منهای 43 ثانیه نمی تواند باشد. این زمان را فیزیک دانان با ریاضیات محاسبه کرده اند ولی خودشان می گویند احدیت یا پلانک مرحله ای است که هیچ یک از معادلات و عینیت های مادی در آن اعتبار ندارند. این نقطه بسیار ریز ده به توان منهای 35 سانتیمتر با حرارت ده به توان 32 درجه که هنوز مکان و زمان خلق نشده و از اشعه ناب است آیا این حرارت می تواند به سرعت ده به توان منهای 12 ثانیه، هزاران میلیارد درجه سرد شود مگر فضای اطراف داشته که سرد باشد و روی آن تاثیر گذارد. با توجه به اینکه قرآن آن را در هفت قسمت تقسیم کرده است تحولات حرارتی عظیمی را پشت سر می گذارد و به تعریف علمی ما که از ماده نشات گرفته نباید در آن محدوده معتبر باشد. هر مرحله دارای یک حرارت ویژه است که بالای آن پایدار و مستقل و زیر آن نا پایدار هستند و حرارات به دلیل زیاد بودن نوسان داشته مرتبا کاهش و افزایش می یابد.

یا فرآیند خلق و نابودی را می گذراندند تا تثبیت شوند. همین مطلب در انتهای انبساط کیهان هم وجود داشته زمانی که کوارک ها می خواهند وارد نوترون ها شوند مرتبا حرارت بالا و پائین می رود و پوسته لازم برای نوترون ها که بتواند سه عدد کوارک را در بر گیرد و پوسته دار شوند مرتبا ایجاد و تخریب می شود در این فرآیند خلق و نابودی پوسته تشکیل و با نوسانات حرارت برداشته می شود تا انبساط کیهان به وقوع پیوندد و این مرحله لحظه کوتاهی قبل از انبساط کیهان است در این صورت نضجت جلودهم بدلنا هم جلودا رخ می دهد پوسته می سوزد نضجت جلودهم (همه پروسه در حرارت بالا است و عامل این تحولات حرارت است) و مجددا بدلنا هم جلودا رخ می دهد تا حرارت بقای پوسته نوترون تثبیت شود و سه کوارک درون پوسته قرار می گیرند و نوترون خلق می شود. بنابراین فرآیند خلق و نابودی اصظلاحی در علمفیزیک اختر شناسی مطرح است که مترادف با نضجت حلودهم بدلنا هم جلودا است. نوترون ها بلافاصله بعد از انبساط کیهان در اختیار قرار داده می شوند کوارک ها بیرون محدوده احدیت و یا پلانک به صورت آزاد نیستند و درون پوسته نوترون قرار می گیرند و در حقیقت انبساط کیهان نوترون ها را که همان رئوس شیاطین هستند و میوه شجره زقوم است را تقدیم جهان مادی می کند تا در شش مرحله کیهان خلق شود. در انبساط کیهان حرارت از بالا به سمت کم شدن حرکت می کند و در بر گشت بیک کروچ از حرارت کم وارد سقر می شوند و حرارت بالا می رود و تحولات دقیقا عکس مراحل انبساط است. با مقایسه آیات متشابه جهنم و قیامت و مقایسه آن با کشفیات علم اختر شناسی راز نهفته در این آیات بر ملاء می شود تا دانشمندان و تحصیلکرده ها به حقانیت خداوند که خود خالق علم است ایمان بیاورند.سید محمد تقوی اهرمی 25/9/1400

 

بازدید: 979