قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانْظُرُوا كَيْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ يُنْشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلى‌ كُلِّ شَيْ‌ءٍ قَدِيرٌ

در زمین گردش کنید و بنگرید خداوند چگونه حیات را آفرید. بر اساس آخرین یافته های علم زیست شناسی پایه و اساس حیات از حما مسنون آغاز شد، توده نرم سیاه چسبنده بر روی سفال داغ و پخته ،ماکرو مولکول های آلی زنجیره ای حامل کد های ژنتیکی . زیبا ترین و پر مفهوم ترین کلمه از مشهودات حیات و این نقطه آغاز تکامل حیات است. هدف این سایت آشنائی بیشتر با قرآن مجید و نگاه به آن با دید و عینک علوم طبیعی و فیزیک است و شفاف کردن موضوعات خلقت کیهان در شش روز ، زمین در دو روز و مفهوم هفت آسمان و خلقت آن در دو روز و اقوات در چهار روز از دیدگاه قرآن و مقایسه آنها با آخرین نظریه های علمی است. موضوع مرگ و حیات، قیامت از دید علم فیزیک و قرآن مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. مقالاتی در این زمینه تقدیم باز دید کنند گان سایت می گردد به علاوه بر اساس کیف بدأ الخلق شما را با بند پایان و حشرات ایران و عجایب خلقت آن اشنا می کنیم و سایت حشرات ایران تنها سایت حشره شناسی با متنوع ترین انواع گونه های راسته بند پایان در خاور میانه با حدود 20000 عکس دست اول و تصویر برداری شده توسط اینجانب که همه آیاتی از خداوند متعال در حیات زمین هستند. آدرس سایت حشرات ایران .insectsofiran.com

CopyRight © سید محمد تقوی اهرمی.

برای آشنائی با رزومه اینجانب اینجا کلیک کنید.

اینستاگرام     hammanmasnun@

s.m.taghaviahrami94[@]gmail.com

وَ قُودُ هَا النَّاسُ وَ الْحِجارة و مفهوم علمی آن

 

مقدمه نوشتار

يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَ أَهْلِيكُمْ ناراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَةُ عَلَيْها مَلائِكَةٌ غِلاظٌ شِدادٌ لا يَعْصُونَ اللَّهَ ما أَمَرَهُمْ وَ يَفْعَلُونَ ما يُؤْمَرُونَ -6 سوره تحریم ای کسانی که ایمان آورده اید خودتان و خانواده خود را از آتشی که هیزم آن مردم و سنگ است محافظت کنید. جهنمی که در آن ملاءکه غلاظ و شداد گماشته شده که از امر خدا سرپیچی نمی کنند و ماموریت محوله را انجام می دهند. خطاب آیه به انسان های مومن است که سعی کنند خودشان را از آن حفظ کنند. با توجه به آیه 77 سوره مریم که می فرماید همه باید از این آتش عبور کنند-وَإِن مِّنكُمْ إِلَّا وَارِدُهَا كَانَ عَلَى رَبِّكَ حَتْمًا مَّقْضِيًّا-هیچ کس از شما نیست مگر اینکه در آن (جهنم سوزان) وارد می گردد و این امر برنامه ریزی شده و حتمی است. آین آیه بوضوح می فرماید که همه باید از این آتش عبور کنند و در آیه 69 همان سوره می فرماید-ثُمَّ لَنَحْنُ أَعْلَمُ بِالَّذِينَ هُمْ أَوْلَى بِهَا صِلِيًّا-و ما خود می دانیم که چه کسانی مستحق جهنم هستند. مفسرین هم این عبور را به پل صراط تشبیه نموده اند. خداوند گروه هاءی که در قیامت باید حسابرسی شوند را از درون آتش بیرون می کشد. انسان های مومن و خطا کار. ضمنا چرا خداوند سوخت این جهنم را از سنگ و انسان است و ملاءکه چرا غلاظ و شداد هستند واین جهنم کجا رخ می دهد و فرد مومن چرا باید از آن عبور کند. برای روشن شدن این مطلب توصیفی از این جهنم در قرآن است که با هم بررسی می کنیم. آیات 17 تا19 سوره حدید و 8 تا 31 سوره مدثر به ما در فهم آیه کمک می کند. در نوشتار جهنم آتش چوب و ذغال نیست هیزم آن کوارک و بوزون است در باره آتش جهنم در ابتدای انبساط کیهان که خداوند به فطرکم اول مره اشاره کرده پرداخته ام. آیات فراوانی به رخداد واقعه ای قبل از قیامت اشاره کرده اند که کیهان و ماده کنونی در انقباض کیهان به مرحله پیدایش نخستین (مه بانک) بر می گردد. در این نوشتار به 5 آیه که اشاره به آتش اول مه بانک است اشاره شده است که مورد بحث قرار می دهیم. 

 

این جهنم قبل از قیامت است

کیهان برچیده می شود و ساختار بنیادی تمامی مشهودات حیات از جمله انسان ها به فطرکم اول مره بر می گردند. فطرکم اول مره والیه ترجعون شما را از ذرات بنیادی درون دوره پلانک (دوره قبل از باز شدن کیهان) باز کردم و به همان جا هم باز می گردید. مهبانک شروع ساخت ذرات بنیادی از انرژی ناب، اشعه و فوتون های خالص، بود که به هادرون ها و انرژی یا بوزن ها تبدیل و انبساط کیهان شروع خلق کیهان از ذرات ایجاد شده در درون دوره پلانک یا احدیت و در شش دوره است. در آیه اشاره شده در مقدمه نوشتار می فرماید آتشی که سوخت آن از سنگ و انسان ها هستند.یعنی ذرات بنیادی ساختار جامدات و جانداران هیزم این آتش است. ورود به این آتش با برچیده شدن کیهان مراحل عکس مه بانک است که قرآن آن را به هفت دوره تقسیم کرده است که شما را با آیات این دوره ها آشنا می کنم.این تاویل برای نخستین بار مطرح می شود. 


وَالْمَلَكُ عَلَى أَرْجَائِهَا وَيَحْمِلُ عَرْشَ رَبِّكَ فَوْقَهُمْ يَوْمَئِذٍ ثَمَانِيَة- ملائکه درهم ادغام و می شوند ملک و خود را از جهان ماده بیرون می کشند و به کناری گذاشته می شوند و دیگر جهان مادی و قوانین طبیعت وجود ندارند و همه در درون محدوده انبساط کیهان در هم ادغام شده و محتویات این محدوده یا خزنتها هستند خزنتها نوع خاصی از ملاءکه است که غلاظ و شداد بسیار فشرده و پر قدرت استعاره از محیط حاکمبر این آتش است. ملائکه که ملک می سوند همان هستند که در آیه اول سوره فاطر به محض انبساط کیهان در آن به عنوان قوانین دوگانه و سه گانه و چهارگاه توسط خداوند جاعل می شوند و نظام هستی جهان مادی شکل می گیرد آیات قبل این آیه وَحُمِلَتِ الْأَرْضُ وَالْجِبَالُ فَدُكَّتَا دَكَّةً وَاحِدَةً- فَيَوْمَئِذٍ وَقَعَتِ الْوَاقِعَة-وَانشَقَّتِ السَّمَاء فَهِيَ يَوْمَئِذٍ وَاهِيَة. روزی که رخداد بزرگ جمع شدن زمین و جهان مادی اتفاق می افتد قبل از قیامت ریز ریز شدن کوه ها و زمین به کوچکترین واحد ساختاری خود فدکتا دکه واحده تبدیل می شوند یعنی به ذرات بنیادی آن روز روز رخداد بزرگ است. 

وَانشَقَّتِ السَّمَاء فَهِيَ يَوْمَئِذٍ وَاهِيَة- فضا سست وریز ریز می شود و بهغبار کیهانی مانند اول مره تبدیل می شوند می شود و نیروی گرانش قوام و استوار دهنده فضا برداشته و فضا جمع می شود. هشت مولفه مدیریت عرش خدا بر آن ها قرار دارند و در مقاله عرش خدا بر هشت و علم کوانتوم ملاحظه فرمایید. هشت مولفه قبل از انبساط کیهان ذرات بنیادی در هم ادغام شده هستند که در آن مقاله به وضوح شرح داده ام. به برخی از این مراحل هفت گانه آتش سقر اشاره میکنم.


سقر مرحله ای در فطرکم اول مره استوار بر 19 مولفه


سَأُصْلِيهِ سَقَرَ وَمَا أَدْرَاكَ مَا سَقَرُ- لَا تُبْقِي وَلَا تَذَرُ-لَوَّاحَةٌ لِلْبَشَرِ-عليها تسعه عشر
ثُمَّ عَبَسَ وَبَسَرَ-ثُمَّ أَدْبَرَوَاسْتَكْبَرَ- فَقَالَ إِنْ هَذَا إِلَّا سِحْرٌ يُؤْثَرُ- إِنْ هَذَا إِلَّا قَوْلُ الْبَشَرِ –سپس نظری افکند و روی ترش کرد وبه (قرآن) پشت کرد و تکبر ورزید و گفت این قرآن جز سحری که آموخته اند نیست و این سخن بشر است ( کلام خدا نیست و رویای رسولانه است در زمان صدر اسلام از این حرفها خبری نبود اخیرا افراد مغرض و ضد اسلام برخی در قالب اسلام تحت عنوان نواندیشی و برخی به عنوان معاند مطرح می کنند و خداوند در قرآن در بسیاری آیات وقایع روز را بیان می فرماید)- سَأُصْلِيهِ سَقَرَ-وَمَا أَدْرَاكَ مَا سَقَر-ُ زودا که او را به سقر در افکنم و تو چه دانی که سقر چیست لَا تُبْقِي وَلَا تَذَرُ. نه باقی می گذارد ونه رها می سازد- لَوَّاحَةٌ لِلْبَشَر–عليها تسعه عشر -پوسته را دگرگون می کند و بر می دارد. بر آن نوزده مولفه حاکم است. به مقاله عدد نوزده و علم کوانتوم مراجعه فرمایید. خداوند پس از بیان عدد نوزده در آیه بعد از آن دلیل اشاره به این عدد را شرح میدهد.


وما جعلنا اصحاب النارا لا ملائكه وما جعلنا عدتهم الا فتنه للذين كفروا ليستيقن الذين اوتوا الكتاب و يزداد الذين امنوا ايمانا و لا يرتاب الذين اوتوا الكتاب و المومنون و ليقول الذين فى قلوبهم مرض و الكافرون ما ذا اراد اللّه بهذا مثلا كذلك يضل اللّه من يشاء و يهدى من يشاء و ما يعلم جنود ربك الا هو و ما هى الا ذكرى للبشر-ما محتویات آتش ( ذرات بنیادی در محدوده انبساط کیهان) را جز از ملائکه قرار ندادیم و عدد  آن را هم (اعلام کردیم) که آزمایشی برای کافران است که آنرا دستآویز فتنه قرارمیدهند. اعلام این عدد برای به یقین رسیدن اهل کتاب ( مسلما منظور اهل کتاب زمان صدر اسلام نیست بلکه اهل کتاب امروز که سردمداران علم و دانش در قرن شکوفایی علم هستند که با علم کوانتوم آشنا هستند و اعجاز قرآن را میبینند و به حقانیت خداوند ایمان می آورند و این باعث قوت قلب و تحکیم ایمان مومنین میگردد) و افزایش ایمان مومنین است. آنهائی که بیمار دل و کافر هستند و یا در ایمانشان تردید است میگویند خداوند از بیان این عدد چه مقصود داشته است اینگونه خداوند هر کس را بخواهد گمراه و یا هدایت  می کند  تعداد واقعی اصحاب آتش را که ذرات بنیادی هستند را فقط خدا میداند و این موضوع مایه تذکر و پند برا ی نوع بشر است. حال چرا خداوند در انبساط  کیهان یک  جا هشت مولفه را نام برده و در جای دیگر 19 از اعجاز علمی قرآن است. 19 تعداد فورس پارتیکل یا ذرات بنیادی است و هشت مدل تقسیم بندی این ذرات بنیادی است که به مدل راه هشتگانه در علم فیزیک مشهور است که نیاز به مقاله مبسوطی دارد. در مقالات فوق شرح داده ام.

 
فشرده سازی کیهان برای رسیدن به محدوده انبساط فطرکم اول مره


کیهان برای رسیدن به نقطه آغازین خود یعنی مه بانک باید فشرده شود عمل عکس انبساط. به دو آیه زیر توجه فرمایید.

فَإِذَا نُقِرَفِي النَّاقُورِ-فَذَلِكَ يَوْمَئِذٍ يَوْمٌ عَسِيرٌ–عَلَى الْكَافِرِينَ غَيْرُ يَسِيرٍ-هنگامی که برجسم فشرده شونده کوبیده می شود که منظور کیهان است- آن روز روز سختی است و برای کافران روز آسانی نیست 18 سوره مدثر وآیه دیگر-


يَسْأَلُونَكَ عَنِ السَّاعَةِ أَيَّانَ مُرْسَاهَا قُلْ إِنَّمَا عِلْمُهَا عِندَ رَبِّي لاَ يُجَلِّيهَا لِوَقْتِهَا إِلاَّ هُوَ ثَقُلَتْ فِي السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ لاَ تَأْتِيكُمْ إِلاَّ بَغْتَةً يَسْأَلُونَكَ كَأَنَّكَ حَفِيٌّ عَنْهَا قُلْ إِنَّمَا عِلْمُهَا عِندَ اللّهِ وَلَـكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لاَ يَعْلَمُونَ- در باره قیامت از تو می پرسند که چه وقت فرا می رسد بگو: علم آن نزد پروردگار من است تنها اوست که چون زمانش فرا رسد آشکارش می سازد فرا رسیدن آن در آسمان و زمین(کیهان) ثقیل شدن را بر آن حاکم می سازد. جز به ناگهان بر شما نیاید (قیامت بعد از برچیده شدن کیهان) چنان از تو می پرسند که گویی تو از آن آگاهی بگو: علم آن نزد خداست ولی بیشتر مردم نمی دانند. قیامت از نظر علم و قرآن- قبل از قیامت کیهان فشرده و چگال می شود و به فطرکم اول مره میرسد.

كُونُوا حِجارَةً أَوْ حَدِيداً -سنگ باشید و یا آهن به ذرات بنیادی تبدیل می شوید


همه عناصر مادی ساختار کیهان که نمود آن در سیاره سنگی زمین به صورت کانی ها و آهن خود را نشان میدهند به دکته  دکتا  واحده ( ریز ریز و به کوچکترین واحد ساختاری خود ) در برگشت کیهان به اول مره یا محدوده انبساط کیهان تبدیل می شوند. نام بردن از سنگ و آهن اعجاز علمی قرآن است تمامی عناصر شیمیایی در زمین به صورت سنگ هستند و آهن جایگاه خاصی در عناصر شیمیایی دارد. دانشمندان اختر شناسی عقیده دارند عناصر بعد از آهن در ستارگان ایجاد شده اند و به صورت غبار کیهانی سیارات سنگی را درست کرده اند. این موضوع بدون توجه به واقعیت آن، بحث روز پیدایش عناصر شیمیایی است. خداوند مهمترین رویداد های علمی کنونی را در قالب تمثیل و داستان و به صورت آیات متشابه بیان فرموده تا با کشف آن دانشمندان به واقعیت وجود خداوند ایمان بیاورند. البته اگر متحجرین وابسته به نظر گذشتگان بگذارند که این کار حتما به قدرت خداوند عملی می شود. آیات 50 و 51 سوره اسرائ را با هم مرور می کنیم

قلْ كُونُوا حِجارَةً أَوْ حَدِيداً - أَوْ خَلْقاً مِمَّا يَكْبُرُ فِي صُدُورِكُمْ فَسَيَقُولُونَ مَنْ يُعِيدُنا قُلِ الَّذِي فَطَرَكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ فَسَيُنْغِضُونَ إِلَيْكَ رُؤُسَهُمْ وَ يَقُولُونَ مَتى‌ هُوَ قُلْ عَسى‌ أَنْ يَكُونَ قَرِيباً- بگو: (استخوان خرد شده كه آسان است، شما) سنگ باشيد يا آهن و یا هر آنچه که شما آن را سخت تر و بزرگتر می پندارید بر انگیخته خواهید شد گویند چه کسی ما را باز آفرینی میکند، بگو آن کسی که شما را برای نخستین بار از انبساط کیهان ایجاد کرد و گویند این رخداد چه موقع است بگو چه بسا خیلی نزدیک باشد.

چه اتفاقی در اول مره رخ داده که خداوند مردگان را بر همان روش زنده میکند. فطرکم اول مره شروع خلق حیات در زمین است فوتون ها منشاء اصلی ایجاد جهان مادی هستند، زیرا ماده اصلی نور ناب است که علم آنرا انرژی ناب می نامد. قرآن اصطلاح بسیار جالبی دارد نور علی النور انرژی ما  فوق انرژی که به زبان علمی امروزی می شود انرژی ناب. حال نقش فوتون در زنده کردن مرده ها با این آیه و سایر آیات روشن می شود قیامت از نظر علم کوانتوم و قرآن. این آیه این مفهوم را میرساند که تمامی اجزاء سازنده موجودات زنده و بی جان مانند سنگ و آهن به آتش سقر ،همان آتشی که در محدوده پلانک یا انبساط کیهان حاکم است و ده به توان 32 درجه است بر میگردندند،همانجا که برای نخستین بار شرو ع به خلق شدن کردند.

فوتون های کسانی که مغضوب الیه هستند استعاره از اطلاعات همه کسان که در کتاب مبین ذخیره شده اند و خداوند با آن ها مرده ها را زنده می کند در آن آتش برای ابد می مانند ( به این معنی که در همان آتش محو می شوند) و فوتون های کسانی که انعمت علیهم و ضالین هستند از آتش رد می شوند تا در قیامت زنده شوند و به حساب آنها رسیدگی شود. ضالین سر به راه بودند و گمراه شدند اعمال آنها باید رسیدگی شوند. مومنین به بهشت رستگاری مییرسند. گمراهان در اثر رفتار و کردار و تفکرات خرافی خود از راه صراط المستقیم به در می روند و باید مورد بازخواست قرار گیرند و تنبیه شوند. کلمات عذاب، تنبیه، و موارد مشابه نباید با معانی که در ذهنمان نقش بسته مقایسه کنیم. بنابراین خداوند متعال به مومنین هم تذکر میدهد کاری نکنید که فوتون های شما در آتش سقر بماند. آیه 7 سوره تحریم را مرور کنیم.

وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَةُ


يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَ أَهْلِيكُمْ ناراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَةُ عَلَيْها مَلائِكَةٌ غِلاظٌ شِدادٌ لا يَعْصُونَ اللَّهَ ما أَمَرَهُمْ وَ يَفْعَلُونَ ما يُؤْمَرُونَ -6 تحریم
اى كسانى كه ايمان آورده‌ايد! خود و خانواده خود را از آتشى كه هيزم آن مردم و سنگ‌ها هستند، حفظ كنيد. آتشى كه بر آن ملائکه غلاظ و شداد حاکم هستند و خدا را در آنچه فرمانشان دهد، نافرمانى نكنند و آنچه را فرمان يابند انجام دهند. ملائکه غلاظ و شداد مولفه های غلیظ یا چگال و شداد پر قدرت است. محیط بسیار فشرده و پر انرژی است غلاظ و شداد.

ما باید ذهنیت خودمان را از اینکه ملائکه فرشتگانی هستند که بال دارند و مانند ما انسان ها دستور می گیرند و شکل خاصی دارند و جلاد هستند. این ها تعریف های جهان مادی هستند. معیار ها و تعاریف در ماوراء ماده رنگ می بازند وجود آنها قابل تصور برای ما نیست و سیستم کار آنها هم خاص است. خداوند هم روش خاص خود را دارد. ملائکه بر اساس آیه اول سوره فاطر و در عدد 19 و هشت همه کارگزاران جهان مادی هستند. خداوند اسباب دیگری هم برای مدیریت جهان مادی قرار داده است. عزرائیل، میکایئل و جبرئیل ملائکه نیستند در این آیه از هم تفکیک شده اند.

مَن كَانَ عَدُوًّا لِّلّهِ وَمَلآئِكَتِهِ وَرُسُلِهِ وَجِبْرِيلَ وَمِيكَالَ فَإِنَّ اللّهَ عَدُوٌّ لِّلْكَافِرِينَ. آیات در باره قیامت و بهشت و جهنم آیات متشابه هستند ظاهر دارد و باطن نمونه ان عدد نوزده که ما تصور میکنیم که 19 نگهبان در جهنم هستند که با واقعیت آیه فرق میکند. ما تنها از این آیات این را میفهمیم که ما از فوتون ها ایجاد شده ایم و برای زنده شدن در قیامت هم ابزار کار فوتون است. فوتون ها ساختار و آجر شکل کنونی ما هستند که هر کدام از فوتون ها مختصات خاص و مختصات ویژه خود را دارند مثلا در چه مکانی از بدن قرار گرفته اند باید اطلاعات آن دقیقا در دسترس باشد. حال که انسان از فوتون ها تشکیل شدند و روح خدا هم در آن قرار گرفت این انسان واقعا همان انسان مورد نظر باری تعالی است. مسلما خیر. فوتون های ساختار یک انسان ویژه گی های دیگری هم دارند که شخصیت و خلق و خوی اعمال و رفتار در آن گنجانده شده است و این همان اطلاعاتی است که خداوند می فرماید می دانم که زمین هیچ اثری از شما نمی گذارد اما اطلاعات شما نزد ما است. انسان جسم مادیش با فوتون ها ساخته می شود ولی پس از زنده شدن اعمال او را به او می دهند. این معنی را می تواند داشته باشد که پس از ایجاد ساختار مادی انسان دقیقا مانند روحیات مربوطه در محشر که اعمال او است در او قرار می گیرد. در حقیقت می توانیم اینطور تصور کنیم که همه این خصوصیات در همین فوتونی که انسان از آن ساخته شده مجددا در ساختار مادی او قرار می گیرد.


کسانی که مومن هستند باید مواظب باشند که فوتون های آنها در آتش فطرکم اول مره باقی نماند. بسیاری افراد هستند که مومن هستند به خدا ایمان دارند ولی با تصورت ذهنی خیالی که برای خودشان درست کرده اند مغضوب درگاه خداوند قرار میگیرند و از زمره کافران در می آیند و در آتش ماندگار میشوند نمونه آن افراد متعصب و متحجر مانند داعش که نماز میخوانند و به خدا بیش از من و تو ایمان دارند مهر پیشانی و ریش او بیان گر درجه ایمانش است ولی چه جنایاتی که به اسم اسلام نمی کنند. نمونه این مومنین در همه فرقه های اسلامی به فراوان یافت می شوند. خداوند اینها را مغضوب علیهم نام گذاره که فوتون های آن ها همراه کافران در آتش می مانند و آنقدر زیاد هستند که خازنین جهنم سوال می کنند هنوز هم هستند و دارای صف طولانی (ینزفون)هستند. گمراهان که همان ضالین هستند همراه مومنین فوتون آن ها به جایگاه دیگری فرستاده می شود به قیامت برای تعیین تکلیف و حسابرسی. 

آیات قیامت بسیار متنوع هستند و برای تفکر و تعقل در آنها کار زیادی میبرد. خداوند آنان هایی که ایمان آورده ند ولی مجرم هستند ظلم کرده اند آدم کشته اند گناه کرده اند ولی فکر می کنند بسیار مومن هستند آنجا حسابشان رسیدگی می شود. مومن بودی و غیبت برادر خود را میکردی، مومن بودی مثل آب خوردن دروغ می گفتی، دست در جیب مردم می کردی باید حساب پس بدهی. در آتش سقر مومنان رنگ رخساره آن ها حکایت از نگرانی دارند که مبادا در آتش سقر ماندگار شوند. ملائکه آن ها را دلداری میدهد آیه 30 فصلت.


ان الذین قالوا ربنا الله ثم استقـموا تتنزل علیهم الملـئکة الاتخافوا و لاتحزنوا و ابشروا بالجنة التی کنتم توعدون همانا كسانى كه گفتند: پروردگار ما خداست، پس بر صراط المستقیم در برابر انحرافات شیطانی استقامت کردند، ملائکه بر آنان نازل مى‌شوند (و مى‌گويند) نترسيد نگران و غمگين مباشيد و بشارت باد بر شما به بهشتى که به شما وعده آن داده شده وارد می شوید.

فوتون مومنان و کسانی که باید ثابت شود بهشتی و جهنمی هستند. فوتون های آنها جداسازی میشوند. آتش نار فطرکم اول مره خزینه فوتون ها است چه برای مومنین و چه کافرین به دو آیه زیر توجه فرمایید. 71 الی 73 سوره زمر


و سيق الّذين كفروا الى جهنم زمرا حتى اذا جاءوها فتحت ابوابها و قال لهم خزنتها الم ياتكم رسل منكم يتلون عليكم آيات ربكم و ينذرونكم لقـاء يـومـكـم هـذا قـالوا بـلى و لكـن حـقـت كـلمـة العـذاب عـلى الكـافـريـن قـيـل ادخـلوا ابـواب جـهنم خالدين فيها فبئس مثوى المتكبرين-


گروه های کافر را به سوی جهنم سوق می دهند و هنگامی که به سرا های جهنم میرسند( همان عدد هشت و 19 و قبل از انبساط) خاذنین به آنها می گویند آیا رسولانی برای شما نیامد و آیاتی از کتاب نازل برای شما تلاوت نکردند که برگشت همه شما به خدا است و این همان وعده ای است که خدا داد. گویند آری ما خطا کردیم و گوش نکردیم و خاذنین  جهنم گویند به سرا های جهنم داخل شوید و ماندگار. سیق معنی هل دادن و به جاءی انداختن.

 
وَ سِيقَ الَّذِينَ اتَّقَوْا رَبَّهُمْ إِلَى الْجَنَّةِ زُمَراً حَتَّى إِذا جاؤُها وَ فُتِحَتْ أَبْوابُها وَ قالَ لَهُمْ خَزَنَتُها سَلامٌ عَلَيْكُمْ طِبْتُمْ فَادْخُلُوها خالِدِينَ – و کسانی که تقوا  پیشه کردند به سمت بهشت سوق داده می شوند و درب های بهشت به روی شما باز است ( سرا های بهشت آماده پذیرایی از شما است) و خاذنین (جهنم) به آنها می گویند سلام بر شما باد که پاک و منزه از گناه بودید پس داخل شوید که ماندگارید.
و كسانى كه از پروردگارشان پروا داشتند گروه گروه به سوى بهشت سوق داده شوند تا چون به نزد آن رسند، در حالى كه سرا های گشوده شده است و خاذنین  به آنان گويند: سلام بر شما پاك و پسنديده بوديد، پس داخل شويد در حالى كه در آن جاودانه خواهيد بود.

إِنَّ الَّذِينَ يُلْحِدُونَ فِي آيَاتِنَا لَا يَخْفَوْنَ عَلَيْنَا ۗ أَفَمَن يُلْقَىٰ فِي النَّارِ خَيْرٌ أَم مَّن يَأْتِي آمِنًا يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۚ اعْمَلُوا مَا شِئْتُمْ ۖ إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ- کسانی که در آیات ما راه الحاد (یعنی کج فهمی و انحراف ) را در پیش می گیرند کارهایشان بر ما پوشیده نیست، آیا کسی که در در آتش رها می شود بهتر است یا کسی که در قیامت با آرامش خیال وارد می شود. هرچه می خواهید انجام دهید ولی بدانید که ما بر اعمال شما نظارت داریم. سید محمد تقوی اهرمی دهم شهریور 1399ویرایش جدید 25/11/1401

 

بازدید: 1521

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید